Hrátky s rybkami (29.6. - 5.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pro zemanka01

Koupit další vypadávátka.... néééé.o_O Buď budu mít štěstí a ulovím si scházející dekorky nebo bude stonek šedý. Třeba se časem zaplní. Uvidíme. ;)

2. Rony84

Rony84 Perspektivní autor

Těch vypadávátek teda nepadá zrovna nejvíc, kouká na mě zase šedý řádek, argumentace, že chybějící dekorace se dá sehnat při O a D jsou mi k ničemu, mám spoustu řádků, kde něco chybí a už se to téměř nikdy nedá sehnat, protože těch dekorek je prostě u hráčů nedostatek, téměř nikdo je nepustí do hry, protože sám se k nim může někdy v nedohlednu dostat, tohle je opravdu na zamyšlení.. Jen mě ty řádky rozčilují, ale akce, která by do hry pustila staré dekorky nikde a tady s rybičkama to bude stejný.

3. alonuška

alonuška Pisálek fóra

Tak sa mi to predsa len podarilo. :) Mám tri dekorky, z každej po jednej - keď tak čítam vaše príspevky asi som mala šťastie. Riadok v nebi som ulovila samozrejme hneď na začiatku, teraz je už aktivovaný - body na Bahamku dáva pekné, len remeselnícka prísada je na popukanie (1xsoľ, 1xcukor). Ináč, tie kruhy si robia čo chcú. Schválne som klikla 3x po sebe tak, aby pulzujúci kruh bol tesne za pevným a zakaždým to vyhodnotilo inakšie...no sranda. Ale akcia sa mi celkom páči - taká na spestrenie.

evainfo, jančajani a -Elcondor- tohle ocenili.
  4. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Tak dnes oproti včerejšku katastrofing

ze 17 pokusů padla jediná Zlatá ( 250 000 BBZ) pak 6x Morčák (2x ... 18 000 BBZ ),tak zkouším co nasbírám a stále doufám,že naleznu v úlovku poslední chybějící dekorku : ,,nejlepší kamarádi "

Nestěžuju si už,někdo má úplně šedý stonek ...

Přeju všem hodně štěstí na dekorky,ikdyž stonek stejně po změně pozbývá tak nějak smysl

evainfo tohle ocenil(a).
  5. Sirriel

Sirriel Pisálek fóra

Ahoj,
    tak mě se akce docela líbí. Sice už mám jednu dekorku 3x a ostatní v nedohlednu, ale třeba je bude někdo chtít :). Držím se hesla: darovanému koni (i rybě) na zuby nekoukej. Pěstuju si v klidu co potřebuju a když napadá peří umelu pár návnad, a ono něco padne :)
    Takže lovu zdar a nenervujte se tolik :)

farmaEviky a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  6. -Snezenka-

-Snezenka- Zelenáč fóra

Mam par postrehu z lovi ryb:

Vsimla jsem si, ze nejvetsi pravdepodobnost uloveni zlate rybky mam tehdy, kdyz zastavim ten pohybujici se kruh o malinky kousek vetsi nez ten pevny. Kdyz jsem klikla v okamziku, kdy byly oba kruhy uplne stejne, dostala jsem vetsinou jen strevli.
    Proto me napadla teorie, ze ten pravy "zlaty" bod se nemusi nutne prekryvat s tim pevnym kruhem. Chce to vypozorovat, v jake poloze zlate rybky nejcasteji vyskakuji, mozna je to na kazde farme jinde.

A jeste jeden postreh - kdyz jsem umlela a hned pouzila kazdou navnadu, vzdycky to byla jen obycejna ryba. Kdyz si pockam, az mam aspon 7-8 navnad, vetsinou ulovim mnohem vic cennejsich ryb.

Pouzivam pouze obycejne navnady (zkusila jsem asi 3 lepsi a ulovila 3 strevle :-/), vysledek z 58 pokusu: 9 zlatych, 12 duhovych, 21 morcaku a 16 strevli. Dekoraci mam jen jednu.

Necetla jsem celou diskuzi, takze pokud se opakuju, tak se omlouvam. Jinak doufam, ze to treba nekomu pomuze.

7. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

NEE už vím! Schválně to dává některým hráčům víc o jedné dekorace abychom měli co při O&D co měnit a za co utrácet floreny na licence :D:D:D:D

8. dagmar.nemsi

dagmar.nemsi Zelenáč fóra

nestihla jsem 1. kokos, nebude možnost opravy? :D děkuji

9. Magduška56

Magduška56 Rádoby autor

tak sa mi podarila posledná dekorka tak riadok je aktivovaný prajem všetým peknu rybačku a peknu hru

10. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, tak i já mám dnes dekorku. Tentokrát rybářskou zábavu. Nyní už mi chybí "JEN" Příšera z rybníku, tak jsem zvědavá, jestli se mi do konce akce podaří se k ní dopinožit :)

Jinak mám radost i z jiné věci, a to, že jsem dosbírala poslední kokos v Letní akci, a aktivovala řádek v nebíčku :)

11. anvan

anvan Dozorce fóra

Ráno jsem sklidila celou farmu, posílenou bodovýma výhodama, ale dalo mi to jen na 5 návnad. Přesto mi v síti uvízla zlatá ryba!!!!! A odměna? Dala mi jednu prémiovou nástrahu! To je teda terno....nahodila jsem a vytáhla mořčáka...a dekorky opět v nedohlednu.

12. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Dobré ranko farmáři,stále mi chybí dvě dekorace,po ranní sklizni jsem vyrobil šest návnad,ulovena zlatá rybka a dala mi,dekoraci s názvem Nejlepší kamarádi,říkám si hurá druhá dekorace,juknu do inventáře a je to ta co už mám,takže drama pokračuje.Snad se mi podaří získat ty zbylé dvě dekorace,stonek je pro mne nejvzácnější odměna z této akce ale zatím tam nemám co dát,útěchou je mi získaný řádek z Letní soutěže,nezbývá nic než doufat a věřit že se zadaří.
    Hezký den a příjemnou hru přeji.

13. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak nevím...ze dvou ploch plných lískáčů, ani jedno jediné peříčko>:(:music:. Stonek mám , ale asi zůstane prázdný, maximum návnad za den, je 3 premium a padají mi stále BZ, nářadí, ale dekorka žádná.

karolinka120484, evainfo a Bagíra77 tohle ocenili.
  14. kamarad100

kamarad100 Rádoby autor

Dobré ráno všem :D tak pírka stále vnedohlednu tak už to nechám pouze a jen tetě náhodě:p a budu doufat v lepší časy xDxD

evainfo a rebelka1958 tohle ocenili.
  15. jija1976

jija1976 Zelenáč fóra

Jupí !!! stonek konečně hotov , ještě jedna dekorka na sklad. Premium návnady nepoužívám je to plýtvání.

mirae, skalara.v a evainfo tohle ocenili.
  16. Preceja

Preceja Mistr fóra

Ach jo, z ranní sklizně 9 návnad, ovšem 4 střevle a 5 morčáků, takže mám úúúžasných 22000 bodů a jdu. Nejvíc mě tam fascinuje nápis u střevle " S trochou praxe to půjde líp." A je úplně jedno, že se kruhy překrývají. Záleží čistě na náhodě tak by aspoň nemuseli provokovat takovými nápisy. >:(

Naposledy upraveno: 3/7/15
    šamanka., skalara.v a evainfo tohle ocenili.
  17. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Ahoj, jaké zvíře produkují lískáče? ,-) Cituji z OFI: "Nástraha z peří bude vyskakovat pouze při sklizni stájí".

18. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj marcelina0007,
    píšeš, že ze dvou ploch lískáčů ti to nedalo ani peříčko. Bude to asi tím, že lískáče mají dávat "červíky" a "peří" ti bude padat pouze z chlívků. Zkus jich pár vystavět.
    Přeji fajn hru

-wiolan- tohle ocenil(a).
  19. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

po 70 pokusech ani 1 dekorka myslím,že se ta hra měla jmenovat HRÁTKY S FERÁŘEMA a ne s RYBKAMA

šamanka., evainfo a rebelka1958 tohle ocenili.
  20. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

Ahoj všem farmářům ...................je to celé k ničemu na baha mi vyskočilo jedno pírko a to tam mám pandy a budit ,hůlky atd. >:(dělají si z nás jen srandu a ty kruhy je úplně jedno zda se překrývají či nikoliv vyskočí si to co chce a peníze do toho vkládat nebudu vím je to jen a jen můj názor a mé rozhodnutí 8)to raději půjdu na zmzku a zchladím sexD čus všem a koho to ještě baví tak lepší výlov:cry::cry:

šamanka. tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.