Hrátky s rybkami (29.6. - 5.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lupina78

Lupina78 Rádoby autor

Tak ze 7mi normálních návnad totální nic. Všechno základní ryby a to jsem 3x trefila naprosto to nej co mohlo jít. Přestává mě to bavit. Už at se zase pěstuje, tam si to ovlivním sama a né tahle náhoda.

Bagíra77, evainfo a pajaable tohle ocenili.
  2. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Jak mám rozumět tomu, že řádek měl dávat 2 náhodné řemeslné produkty a teď je to tam opraveno na 2 řemeslné přísady!
    A to je co za změnu ????

3. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Daniela 25

Zajímavý poznatek, to jsem nepostřehla. Že by špatný překlad nebo RT zase vycouvá z něčeho co slíbil?

evainfo, ღSisinkaღ a pajaable tohle ocenili.
  4. dadape58

dadape58 Pisálek fóra

No práda potřebné ingredience na návnady nepadají to toho stihnu udělat prdku.Ze všech 4 ploch seberu na max dvě návnady na ryby to je paráda.A to mám vše z čeho to psdá,to se zase něco povedlo.Bída.Zase úkol k ničemu.

evainfo, ldivacka a pajaable tohle ocenili.
  5. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

Nezoufejte já už mám dvě dekorky navíc a klidně jestli to pujde při OD pak daruji (Rybářská zábava a Nejlepší kamarádi), jinak zatím fajn hra ;) Ale pořád mi nikdo neřekl jak se dozvím co dostanu z toho stonku , když ho odkliknu , aniž bych si musela napsat to co už mám ve stodole . A jinak předtím tam opravdu byly produkty a né přísady

Naposledy upraveno: 1/7/15
  6. kubija

kubija Pisálek fóra

Ať dělám co dělám, vždy jen dobře. A to i přestože kruh je na kruhu.

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Daniela25 má pravdu. Myslím si, že to tak původně v ofi bylo. Myslím, že už se tu
    někdo ptal, ale zapomněla jsem se podívat, zda se dočkal odpovědi. Možná jsme
    měli všichni vlčí mhu.
    Jinak pírka stále nic moc.

8. Preceja

Preceja Mistr fóra

Hm, kámoš měl ze 4 prvních pokusů 3 zlaté rybky - stonek , dekorka, 250000 bodů. Já teda takovou úspěšnost zdaleka nemám, ale zase 2x 250 tis baha bodů taky není špatně, jen se obávám, že stonek bude prázdný.

Jo a nejlepší rybky padají, když je kruh mírně vně. Když je to přesně, tak je to bída.

Naposledy upraveno: 1/7/15
    evainfo, 1robinsonka1 a pajaable tohle ocenili.
  9. Danielaa25

já to vyfoceno jako důkaz nemám ...

10. SelkaJarus70

SelkaJarus70 Pilný autor

Dobrý večer fšem rybářum a rybářkám;)já jsem zkusila na pírka husy a nic moc,tak jsem změnila taktiku a nakoupila žluté králíky a ono to funguje...tedy pro někoho třeba málo,ale mě z každé plochy kolem 20peří stačí,když vezmu v potaz jejich dobu....na baha a pasece mám plodinya tak nějak mi to stačí....zlatou rybu chytám docela často,a to jedu obyč.záseky.Jen když mám stopro překryto kruhy,tak čudly,ale když mám ten pohyblivý kruh tak aby byl vevnitř,ale jsou asi tak 2 milimetry od toho co stojí...no prostě jsou vidět oba,ale blízko sebe,tak chytím zlatou a nebo tu druhou největší,tak to zkuste;)mám to vyzkoušené a funguje...proto už se překrývat se ani náhodou nesnažím...stejně mi to nešloxD

evainfo, Lyzarka a pajaable tohle ocenili.
  11. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Už aby byl konec tý to nepovedený akce, za den udělám tak pět až šest obyč nástrah a výhry jsou děsný, hlavně že mám stonek, ale nic do něj. Dvakrát za sebou jsem chytla 4x jarní věnec, dík nechci, už je na trhu.

evainfo a pajaable tohle ocenili.
  12. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj AndreaVinklerova,

co jsi dostala ze stonku najdeš v inventáři mezi dekorkami. Je tam řemeslnická bedna, kterou musíš odkliknout.
    Příjemnou hru

AndreaVinklerova tohle ocenil(a).
  13. honzi

honzi Komisař fóra

ááááááá, nemám rád ty malé chlupaté potvory!!! Dvě prapodivné stáje Lyra → dvoje myšky :( chtěj jsem vtákopyska nebo aspoň nějakou růžovku.. Né, dvoje myši :( dvě návnady: na kruhu mořčák, vně kruhu mrcha malá střevová... Nechytil jsem ani jednu zlaťuchu, řádek nebude...

evainfo tohle ocenil(a).
  14. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

K příspěvkům výše:
    Ze stonku z této akce jsem mimo BZ dostala 2 řemeslnické bedny (najdou se v levé liště pod ikonou vázy)
    A v těch bednách:
    [​IMG][​IMG]

Odměna nebo výsměch od RT?

15. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

...tak se mi zdá, že pomalý internet může mít i své výhody...z 41 obyčejných návnad mám stonek a 2 dekorky, chybí mi ještě ta první. Z dalších bedýnek vypadly blbosti jako BZ, BBZ a krejcary a 4 TCH - ty si nechám až na někdy... stejně tam budou nejspíš bobříci

16. Danielaa25

A dozvíme se proč tam nejsou slíbené produkty, ale jen přísady ? Začla jsem hrát o stonek s produkty a ted je tam změna,
    že jen přísady ..jaksi zklamání z této přeměny!

-Kuteno- tohle ocenil(a).
  17. lott_lott

lott_lott Stará škola

Tak dneska 3 zlaté ryby - dvě dekorky a ehm :wuerg: zuzi hnojivo, už ani nevím kolik - asi 7 kusů, což je fakt spíš k pobavení. Chybí dekorka nejlepší kamarádi, tak uvidím. Záseky jsem měla skoro všechny super a z poloviny z nich jen "dobře", což nechápu, ale z dekorek za zlaté rybky mám radost :)

evainfo, Lyzarka a babioli tohle ocenili.
  18. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Danielaa25: Jen doplním, že na přísady to bylo opraveno cca 2hod před začátkem akce (pokud si dobře pamatuji), takže si začala hrát o stonek s přísadamy ,-)

19. malanek70

malanek70 Expert fóra

Zlatá ryba = zuzi hnojivo .... směšné :) :) :) Z celé akce bude prázdný stonek a pár dní pokažení nálady

ldivacka tohle ocenil(a).
  20. EliM77

EliM77 Magnát fóra

uaaaaaaaaa k čemu mi jsou dvě stejné dekorky, když mi stále jedna uniká, to je táááák stupidní akce, že by RT opravdu potřeboval nakopat do zadele, chjo!

Lyžařko, to si děláš srandu, že jo? :cry::cry::cry:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.