Houbová farma (15.9. - 21.9. 2022) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 14/9/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. libakos

libakos Titán fóra

No protože v noci spím a přes den zapomínám sklízet,nevím jestli dolezu do konce,nějak jsem se nechala unést hledáním a sušením hub a zapoměla jsem sklidit, večer usnu jak dřevo a ráno se mi nechce vstávat:sleepy:zítra se snad polepšímxD

2. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Tak trošku jsem ten začáteční přešlap překonal a docela to jde.

Screenshot_2.png

Kapky prší jen v deštném pralese, asi ta vlhkost tomu prospívá ;)

Ale tohle se opravdu vleče.

Fajn hru pezt

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

kytiti01.png :eek:

4. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Po ranní sklizni pralesa jsem si chvilku počkala na pařezy a ještě jednou oponožkovala růže. A popoledni jsem mohla stromy zalištovat. Dávala jsem si pozor na sklizeň mýtiny, 38 obr stromů, některé v základní verzi a a 30 skvrnitých vrb, těch padátek bylo něco přes 4O.Teď jsem znova sklízela 23 obr stromů a napršelo 22. Ze sklizně se nedopátrám z čeho, ale takto to vypadá, že z vrby s dobou růstu 23 hodin nevypadla skoro ani kapka. No, je známo, že vrby jsou žíznivé:)

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Seno a sláma, teda pravá a levá byly brnkačka, ale ta hlavní část je bída a utrpení. Kapek mám 225 a došly ponožky, splněný první úkol, do druhého se pěstuje. Co neudělám zítra a v neděli, to nebude, páč v pondělí zas budu s omezeným přístupem... Mno, uvidíme, řekl slepý hluchému a šli s beznohým do kina na němý film :)

6. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Je to bieda! V noci spím a cez deň tiež,ale nie ,som v práci,tak kedy to mám napestovať,keď sa to ani nadopovať nedá? :wuerg:8)

7. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak tedy nevím, jak to udělat, aby ty kapky padaly ze stromů rychleji, stále mi jich ještě chybí víc než 300 kusů a to je zkracuji hnojem, rychleji už nemůžou růst, jinak, všem, kdo má hotovo, veliká gratulace.

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

9. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Ahojky
    Tak já jsem na tom asi takto.
    Sladký kořen 739
    Houby 521
    Kapky 523
    O kapičky se nebojím to napadá, jen ty rostlinky by mohly růst rychleji, ale času dost tak se to zvládne. Krásnou hru.

10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

6 políček hotovo a ještě něco zbylo do dalších :) je to nuda jak v Brně

11. .jozefinapizgovaguza

.jozefinapizgovaguza Rádoby autor

prosim ako získam čo najviac kvapiek ,ja to neviem

12. kaolín11

Kapky nejsou problém.Na bahamce jsem točil,(po první sklizni), kakaovníky XL a padalo to jedna radost. Spíše je problém v pěstování akčních kytek.;)

13. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak já mám hotová 3 políčka, ale nikam se nehrnu + skoro každou akci na akčním poli nedodělám a teď už vůbec, když je podzim
    všichni jsme zpomalení
    Mám bonus +2 SK a +1 mince (ořechy ještě dorostou, ale na druhý straně už nic nedodám - neni dřevo)

14. kaolín11

Honzulka05
    Hraješ docela dlouho.To mi neříkej,že nejseš schopen potřebné dřevo vyrobit.Nasaď výrobny, k tomu do zlatýho slotu bonus na výrobny a jistě to hravě zvládneš!;)

15. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Jde to celkem dobře. ale pomalu kapky nebyli problém stačili na to 2 sklizně 6 poliček hotových, po dlouhé době jsem použila farm sčot, jsem na tom takhle.

16. wallik68

wallik68 Baron fóra

tak já mám 4 políčka hotové vůbec nevím jestli dojdu aspon po stonek vidím to bledě
    zítra sedám na vlak a jedu za dcerou takže celý den budu mimo dostupnosti internetu,možná v ICE vlaku v Německu tam je internet třeba se podaří 1 sklizen ,no uvidím

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, víc kapek? záleží na složení stromů, které máš na ploše. Nejdelší doba růstu na začátek. Urychlit se dají tzv.ponožkami. Někomu se osvědčila monstera, kakaovník XL (kaolín), já mám mix všeho, nesleduji kolik vypadne, zatím mi stačí.
    Obecně je známo, že z XXL stromů padá méně, ale můžeš je otočit 2x.
    evoku: Na Brno nesahat ;).
    6 políček a kousek, dodám vždy na nulu (po zasazení) a někdy přibyde i 5 kousků, přes noc určitě.

18. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Ahoj. Kapky padají celkem dobře i z XXL stromů a to i bez JC:music:

19. wallik68

wallik68 Baron fóra

kapek je dost už ted mám přebytek
    potřebuji celkem ještě 588 kusů a mám ted 711kusů
    jinak jsem si to počítala že i bez zítřka bych to měla stihnot při 4x za den sklízet /jedu na pidi polích / a zítra před odjezdem mohu sklidit a nasít a večer až dojedu k holce zase to samé potom nebude problém s dokončením

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já nic nepočítám. Prostě pěstuju a dodávám. Když nebudou kapky, tak se z toho neorosím... Ale snad to půjde, ještě mám fůru času na pravidelné sklizně až do pondělního rána, to by ten akční plevel mohl být, a pak se uvidí, co a jak dál... :)

EDIT: wallik68, proč na pidipolích? Každá sklizeň ti dá stejný výnos. Při použití velkých, středních a pidi polí šetříš quantum osiva, můžeš víc dodat do úkolu...

Naposledy upraveno: 17/9/22
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.