Hojnost pokladů (20.3. - 26.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 19/3/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

marketka47: rozhodně tě nechci kamenovat, protože jsem měla přípravu v podstatě stejnou jako ty a také podobný počet foto vodítek. Chci jen poznamenat, že bych tentokrát viděla problém v chlévech a výrobnách, z kterých foto vodítka nepadala. Já jsem to doháněla dlouhodobkami na noc ale pak mi zase scházela akční. Takže poslední dekorku na Pl tam nechávám, stejně většinou nic slušného nevytočím a žlutého prachového peří už mám v liště dost.

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Stonek mám, ale nebude funkční, dekorace Přihraj míč je v nedohlednu. Většinou bych na splnění akce potřeboval den navíc ,-))

Kupóny potěšily, další odměny taky, ale množství akční nepotěšilo ,-( za celou dobu ani jeden bonus z kola, je to spravedlivé? není ,-)))
    Např.ráno: 2x hlavní výhra 2x 20 parfémů (humus), bonusy na mě jen mávají, sůl, cukr, zuzka, občas šlechtěněc, žluté výrobny, hlavně mléka.

3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Na poslední dekorku mi chybí 6 náčrtků mapy. To nedám ale zase mě potěšilo, že ode dneška jsem na farmě Strašák do zelí. No není to krása?:D;):p

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Je to marný, je to marný.... pro srandu králíkům. Exstuje zjednodušený návod, jak se dostat do 2. patra? Ano, vím, příspěvek od Skali č.140, ale nejde mi to. Políško č.20 jsem odemkla zeleným klíčem, vložila koaly, ťukla na trampolínu - a výtah nejede. Co mám pro to ještě udělat?
    Pitrýsku, mysli si, že jsem blbá, ale poraď!

5. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Výtah je na ruční pohon, jednoduše klikni na 2. patro.

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nebudeš tomu věřit, ale doteď jsem sicedulky od výtahu nevšimla.....:eek: Dík!

7. scorpius50

scorpius50 Pilný autor

Já si taky cedulky u výtahu nevšimla :) ... sice jsem nestihla akce celé, ale jsem spokojená s tím, co jsem zvládla. Gratuluji všem, kteří akce dokončili celé.

marketka47 tohle ocenil(a).
  8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

pechfógl: :D nestihl jsem ,-)) jsou tu jiní borci, ještě nějaké odměny vyzobeš ;)

-Kuteno-, marketka47 a burds tohle ocenili.
  9. burds

burds Titán fóra

Tak já točila 95x kolo štěstí,nějak se mi to nashromáždilo a že by mi dadlo třeba alespoň +1 ani náhodou.O 100% nebo 200m % ani nemluvím.Prostě je to kolo neštěstí.Co nadělám.

10. missinka249

missinka249 Zelenáč fóra

chci dekorku stylová zábava ,mám 1 a 2.patro celé a 10 náčrtků map taky a stále je na dekorce zámek.Poraďte prosím

marketka47 tohle ocenil(a).
  11. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

missinka249, je potřeba získat v extra patře žlutý klíč (žlutou kostru ryby) a ta ti odkryje ten žlutý závěs před dekorací
    Screenshot_5.png

marketka47 a burds tohle ocenili.
  12. missinka249

missinka249 Zelenáč fóra

díky ,ale nemám na otevření extra patra

13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

missinka249 - psala jsi, že máš 1 a druhé patro celé - proto má rada. Bohužel bez žlutého klíče dekoraci nezískáš :(

burds, zejdy66 a Skali tohle ocenili.
  14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem seskocil z extra patra do 2 patra a je to komplet... ale teda takhle tesne to fakt neni normalni...
    Padatek dost, jen nejak nemam vubec nic k doplneni vseho co se v tyhle akci "ztratilo" pri hledani pokladu, hlavne teda neni ten cas, ze?

15. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak se mi také podařilo dohrabat do konce (Hotovo)Nevím jakým zázrakem se mi podařilo získat přes 200 dekorek,ale napadali;)
    Jen je zajímavá jedna věc,že s té samé plodiny na stejné ploše vypadlo dřív jen 17 a najednou 31 trochu dost rozdílné padáníxD
    Tak jestli ještě někdo finišuje,tak hodně úspěchů přeji.:)

16. Brumík

Brumík Aktivní autor

Za mě katastrofa, už mě tyhle soutěže přestávají bavit. Nemám ani celé první patro, padátka mi asi někdo žere >:(

Arči1000 tohle ocenil(a).
  17. chrust1

chrust1 Perspektivní autor

konečne hotové obe akcie:D

evainfo a zejdy66 tohle ocenili.
  18. Arči1000

Arči1000 Pisálek fóra

Nemám dekorku přihraj míč,tak mně bude stonek strašit zašedle.Co nadělám,je nás tady více.Kupovat nic nebudu.

19. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Hodně těžká akce,stonek sice mám,ale bez poslední dekorky,musela jsem dokupovat králíky a stejně jsem nedokončila.Padátek hafo jako nikdy,jen té akční nedostatek.7hodinovka je opravdu nářez,obdivuji ty co mohou hrát i v zaměstnání,ani tu na farmě jsem nedokončila chybělo poslední políčko.Faktem je,že u hry nesedím půl dne;)

20. makak-magot

makak-magot Stará škola

modro.ocko22: ...obdivuji ty co mohou hrát i v zaměstnání...
    Nevím, co děláš, ale fakt si ani minutku nenajdeš? Přes mobil to funguje docela dobře... používám Puffin Free a je to bez problémů.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.