Hladová, hladová Aubreygina (13.3. - 19.3.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, Středa v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Zakrmeno dalších 40ks. Obr. strom ani Pic bedna žádná :eek: Ještě mám 8.500ks akční + zasazeno. Ráno sklidím a už nezaseju.
    Postupně, jak budou padátka, pomelu zbytek. Raději budu plnit stodolu :)
    P.S. Aubreygina asi usoudila, že stromků mám dost :p

2. JandaPanda

JandaPanda Vycházející hvězda fóra

Ještě čtyři dodávky do získání stonku. Hezky to přibývá.
    Zatím dvě picolky, stromek - obřák žádný.

3. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Dobré ráno ... co bylo potřeba splnit, hotovo ;)... akční už zasévat nebudu, až pochytám potřebná padátka, dojedu zbytek přepěstované akční a končím ;). Odměny jsou všechny fajn, ale i na mé farmě se systém rozhodl, že obříci se mi vyhnou velkým obloukem :(. Akorát přilétla 1x Piccolka ;).
    Přeji hezkou neděli :)

Naposledy upraveno: Dnes v(e) 6:27 AM
  4. WildJets

WildJets Vycházející hvězda fóra

Mam odehrano okolo 100 her, priletla zatim 2x piccolo, 1x strom na SH a 1x na vrtulky, za me spokojenost :) tesi me ale i desive tajemne stromy a padly i nejake floreny :)

5. oldris1

oldris1 Rádoby autor

Akci jsem právě zdárně ted dokončila, odehráno zatím 74 her vypadla jedna pikolka, nějaký ten floren, ale obr strom žádný ....pokračujeme dále snad se umoudří ta uchechtaná zubatá potvůrka

6. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Několikrát vypadnula upgrade Lenyho laboratoř a já nějak netuším kde je základ? Jen ho nevidím? Nebo už ho někde mám? Díky

7. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Katule008
    Vzhled jednotlivých stupňů Lennyho laboratoře najdeš zde a dále...
    Takže můžeš hledat buď některý ze stupňů (podle názvu ve své liště) nebo podle vzhledu někde na ploše...

lacrima, -Jara05- a babina51 tohle ocenili.
  8. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Kytka2001 Díky a to byla odměna z nějaké akce? Já všechny akce nestíhám, tak jestli má vůbec smysl hledat ji? Díky za pomoc.

EDIT. Už jsem našla.

Naposledy upraveno: Dnes v(e) 9:16 AM
  9. hansicek

hansicek Expert fóra

priebezny stav: zubata potvora nakrmena presne 100x - ziskanych 0 obrikov a k tomu ako bonus 0 picolo,
    cim vyssi pocet dodavok, tym horsie odmeny,...na zaciatku aspon sem tam vypadli floreny alebo SK, teraz polovica odmien su grajciare (z poslednych 13 pokusov padli 6x) pokial bol zamer otravit a znechutit hracov, tak u mna im to vychadza na 150%.

10. hroudov

hroudov Vévoda fóra

ahoj poradí někdo jak na padátka? mám jich žalostně málo a už nevím co zasadit,děkuji

11. babina51

babina51 Hrabě fóra

Stromy se mně také zatím vyhýbají.Picola vypadly 3ks.Ještě je čas tak uvidím,ale jak se říká naděje umírá poslední.Před 14 dny mně z bedny vypadl vrtulový XXL tak už jsem si to asi vybrala.

12. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

ahoj,tak já sem otrávená už se blížím ke stovce a stále bez obr stromů :wuerg:

13. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak já měla více štěstí- jsem na 60/69 a už jsem získala 2 vrtulkové stromky. Dojedu akci a více krmit nebudu. Udělám pár úkolů, zasadím tajemna. Všem ostatním držím palce, ať vypadne alespoň jeden obrstrom ;)

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Do základu mi chybí 13 krmení té potforky.
    Zatím dala dvakrát floreny, po třech, dvě pikolky. Stromečky asi nestíhají sázet na ostatní farmy, u mne nula nula nic xD
    Ještě jsem dostala jednu babujagu, asi mi jde k pleti víc, než ty stromky :)

15. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahoj, tak akce hotová.
    Nevím teda, jestli to bylo od hladové, mohl to být také zapomenutý
    stromek z jiné akce, ale vypadá to od hladové, že mi padl
    jeden ponožkový xl + 3 picolky. Z picolek nic moc,
    Jinak ještě dál pěstuju, a krmím, ale nebudu to nijak přehánět

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Y_n_Očka ten domček baby jagy sme dostali všetci za 52 kŕmenie tej zubatej potvory.Ja som od nej dostal 1 tajnú stajňu na farmu z nej sa mi vykľul mundžák a na Baha mandarínska ryba.Čo viac si priať?Ešte som chcel ponožkový strom,ale nepadol a tým som skončil;);),

17. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Ahoj. Tak už jen vyzobávám zbytky a Obr. strom nebo Pic. bedna se mi stále vyhýbají -.-
    Zato Podivuhodných děsivých stromů už mi padlo nepočítaně. No není strom jako strom. To bude radosti až to odtajním :music:
    P.S. Grimoáru mám ještě na 26 nakrmení, čekám na padátka ;)

18. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Komisař fóra

Hlásím hotovo, odměny super, rychlíkům gratuluji. Za mne výborná akce. Z pikolek samé drobnosti, ale to nevadí, teď mi zase nějaké vypadly, tak to třeba s floreňákem dopadne.

19. karbar

karbar Baron fóra

Akce dokončená, padaly super zásoby.
    Dnes zasetá poslední akční.
    Ani nevím kolikrát jsem tu potvoru nenajedenou nakrmila!
    Ale po zaplnění akce nepadlo nic zázračného.
    Jen jeden obr strom a to ještě před dokončením akce.
    Takže radši budu dávat na plochu to co mi chybí.

20. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Akce splněna na všech třech farmách. Na každé padl obřík. Já SH a ty dvě mají vrtulky. Také bych je bral - nemám jich zrovna plno. Nu co už - náhoda je dáma rozmarná a já jsem vděčen, že padlo aspoň něco. Od včera jedu už jen jednu plochu, jen tak by se neřeklo a ještě něco šik dorazilo:)

Prepperka tohle ocenil(a).