Hladová, hladová Aubreygina (13.3. - 19.3.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, Středa v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tož dem znova nato![​IMG]
    Teď už vážně,ty potvoro jedna nenažraná a lakomá!:wuerg:xD
    A co se týče padátek,měl sem teďkom na jedné ploše pavoučí lilii,na druhé plíseň a vypadlo 16+24 padátek.Tedy žádná sláva!o_ODlouhodobě to na hřbitově padá mizerně.Pomohl by samozřejmě bonus na padátka do zlatýho slotu,ale ten už je bohužel obsazenej.

2. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Dalších 35 krmení a stále nic :oops:
    Tož jestli dnes nehodí alespoň jednu Pic bednu nebo obříka, tak s ní asi končím a raději budu pěstovat do stodoly :music:
    Jinak padlo asi 3x 3fl, 3x bedna s bonusy a asi 7x 2 podivuhodný strom :)

3. hroudov

hroudov Vévoda fóra

tak jsem si včera postěžovala a dneska vypadl první obr strom, tak jen budu duofat, že nebyl poslední, ale nějaký ještě přibude, ale i tak děkuji i za ten jeden:)

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Přátelé nezoufejte,obrstromky tam opravdu jsou!!!
    [​IMG] na celkově 72 a 90 pokus (ze 177)!
    Jinak padly další: 3x bedna piccolo , 4x bedna s bonusy,2x 3 FL,14x TS na krchov
    Takže jsem asi spokojenej.Sice sem do teď napěstoval více než 55.000 ks akční plodiny,ale stálo to zato!:wuerg:

5. MajkaH123

MajkaH123 Perspektivní autor

Ahoj,ukol hotovy,prisera nakrmena a nedala ani jeden obr strom ani picolku,padlo hodne tajemnych,hnojivo,3floreny,BZ,samozrejme dekuji,ale kdyz vidim vase vysledky,musim rict,ze moje priserka je pekny lakomec.No nic,necham ji chvilku o hladu a pak se treba polepsi;)

6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som dnes nakŕmil príšeru 15 krát.Už ani neviem koľko krát som ju nakŕmil nad limit a ešte žiadny obrík mi nedala.Pozbieram akciovku zomeliem nakŕmim ju posledný krát a budem radšej plniť stodolu:(:(.Nechám ju hladovať do konca akcie,

7. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

8. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Tak nakrmila jsem tu potvoru 75x a obrstromek žádný. Dávám ještě poslední šanci - pak to asi nechám už jen tak dojet...Opět se mi potvrdilo to, že odměny nejsou spravedlivé. Pokud je to o náhodě, moje farma má šanci velmi mizivou. A i když je to jen hra, nečte se mi to zrovna nejlíp, jak všichni získali to nebo ono, i když vám to všem přeju.
    Takže nezbývá než čekat, jestli se Štěstěna usměje i na mě..držte palce!!:)

9. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

anvan nejsi v tom sama , u mě též jen žere a ze 69 žádný obr strom nedala:cry:
    ani z picolek mi nikdy nevypadl floreńák a to sem nedávno odkrývala 60 najednou :wuerg:

10. vaccis

vaccis Pisálek fóra

taky nemám štěstí na obr. stromky..jediná piccola.gratuluji všem co jim to padá..:mad::mad::mad:

11. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Já jsem spokojený s těmi dvěma obr ZSH stromy, ještě jeden a mám plnou Mýtinu - a tím bych se považoval za saturovaného, co se týče Obr stromů (případné další budou nahrazovat obr UH stromy).

Dodával jsem nárazově (když jsem měl zrovna namleto), celkem odhadem 80-90 darů (přesně to nevím).

Opět se mi tak potvrdilo, že byvše optimistou, jsem "dítě štěstěny"
    , neboť jak to čtu na fóru, jsou tací, kteří darovali o mnoho více - a skutek (vlastně obr strom) utek...

Teď jsem se soustředil na šlechtění (kromě akce jsem mohl dát pápá kravím šlechtěncům), zítra někdy v podvečer spustím okamžitou sklizeň chlévů a do té doby budu pěstovat akční na děsivce jen tak s MJS a vodou, na noc něco delšího, co mi přijde pod ruku (i nové Chapadlové révy mám >43.000 ks, a to jsem ji již zpracovával na 8 čupakabřích chlívků)...

12. JZDDasny1

JZDDasny1 Zelenáč fóra

nechápu jak nekdo už 97 já mam 25 vypestovano bych měl ale popcorn moc nepada

13. minnie30

minnie30 Stálice fóra

• Nepiš více příspěvků bezprostředně za sebou. Pokud chceš ještě něco doplnit, použij u již napsaného příspěvku možnost "upravit". Děkuji Skali
    zatiaľ mám 38/69, vypadli 3 piccolo bedne, padátka málo padajú

jan.svatek škoda, že ja neviem, čo všetko potrebujem na tie okamžité zbery rastlín, zvierat, pri zvieratách mi chýbajú 2 stonky a ked mi vypadnú nasprejované kvetiny, nemám ich 5 a automaticky sa zbierajú s ostatnými, ked dám kombajn

***sloučeny příspěvky

Naposledy upraveno moderátorem: Sobota v(e) 8:18 PM
  14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

minnie30 - zdravím,
    k okamžité sklizni rostlin je zapotřebí několik věcí. Především Superhnojivo. Dále vyšlechtění bonusů pro některou rostlinu ve skleníku - např. pokud si vyšlechtíš ve skleníku šafrán (u něho není třeba mít potřebné řádky na magickém stonku na pokrácení SH ), tak díky Lásce k SH v kombinaci s ostatními bonusy se za použití SH, vánočky a bílé nevinnosti dostaneš na okamžitý sběr šafránu.

Spoustu rad a poznatků ohledně skleníku najdeš zde: ST: Farmářský dům - SKLENÍK - zkušenosti, rady, debata

A ohledně okamžité sklizně zvěře máme vlákno zde: ST: Rady a návody jak na okamžitou sklizeň zvířat

Nasprejované kvetiny sklidí kombajn pro mazlíky, proto je dobré si dávat uzrát piccolo bedny na plochu, kde tento kombajn na mazlíky nepoužíváš, abys je zbytečně nevyplácala ;)

15. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

A to je dobře,že bude mít okamžitý sběr šafránu i když jí jde asi o bubu;)
    Končím s nenažranou potvorou co mi hází 1 PL a podobné hodnotné lištovky

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ještě mi chybí 1.552 kousků akčního plevele, abych měla napěstováno na splnění. S pajdátky jsem na tom hůř, mám 198 z potřebných 495. No, to se vsákne, až budu pěstovat révu, abych si pořídila tu kanibalskou kozu :) a napěstovala suroviny na krmení Wendigů.

17. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

minnie, pokud Ti jde o sklizně na hřbitově, tak tam jsme si všichni rovni. Teda skoro. Nedají se použít JC, žádná vyšlechtěná kytka. Jsou řádky a dekorace na zvýšení vyskakování, ale sama nevím kolik toho mám. Nezkoušela jsem kouzelné stromy, které dávají jedno vypadávátko denně. Takže zbývá superhnojivo . Mám napěstováno na více než 2OO her, tak už jen točím delší rostliny, ale spotřeba SH je vysoká. Ale domnívám se, že většinou je akce postavena tak, že když se přes den točí akční a na noc se dá dlouhá, tak to těsně den před skončením akce výjde. Poprvé jsem do zlatého slotu vyzkoušela:[​IMG] sice díky absenci vánočky rostly kytky o trochu déle, ale vypadávátek zase bylo o trochu více. :) A propo, odehráno 1OO her, žádný strom a žádná piccolo.

18. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Tak ja ešte stále pestujem na splnenie celej lišty,chýba 18 hier.No,to je tak,keď poriadne začneš až dnes. :eek: Jeden strom na zelené kvapky už vypadol,bola aj picolka,ale vrtuľkový,ktorý tak potrebujem,ten nie a nie! :cry: Do konca ešte ďaleko,tak možno bude ešte aj ten. To staré koleso by som pustil dole z kopca,už ma nebavý ho ani roztáčať!

19. hansicek

hansicek Expert fóra

tak ja zatial 74/69, picolo - 0 obr strom - 0, ale nadej zomiera posledna

EDIT: 95/69 nuly ostavaju

Naposledy upraveno: Neděle v(e) 7:53 AM
  20. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Je tam aj druhý,ale ja chcem vrtuľky! :cry:

[​IMG] [​IMG]

...ale som rád aj za tieto dva.8)