Hladová, hladová Aubreygina (13.3. - 19.3.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, Středa v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

Tak poďme na to:

Neviem koľkokrát som to naplnil ale vypišem len to, čo som si zapamätal:

20x Pinkie PIe Koláč
    12xtajemno na tu modru rybu
    30xtajomne na desivku
    4xPiccolo
    2xbedňa s bonusmi
    1xvrtuľkový strom

smeti ako MJS a krejcare nerátam...

inak na kolese mi padlo

1x100%
    8x +1

ešte teraz mam okolo 11 000ks akčnej takže ešte čosi pustím ale ak som rátam správne tak okolo 100 000 som toho napestoval.

2. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Ahoojky :) Kutilka70 u mňa je to naopak, akčnej mám habadej len pajdatka chýbajú. Tie budem riešiť v nedeľu. Využívala bonusy, keď Kš bolo ku mne také štedré ;):music: bosorka dnes získala ďalšieho obríka s vrtuľkami a ja som stále na suchu :wuerg: ale nevzdávam to xD Zajtra sa ide oslavovať :music:

3. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky Prepperka ,
    před chvilkou jsem sklízela Chapadlovou révu , protože souběžně s akcí plním i nový
    úkol v družstvu a z obou ploch mi vypadlo (dohromady ) cca 60ks padátek . ;)Sázím na minipolích .

4. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

lacrima - tak to nevím co dělám špatně. Měla jsem obě plochy plné chapadlové révy, černé netopýří, a něco málo keříku plného očí, tudíž rostliny 5 - 7,5 hodiny a vypadlo jen těch 13 z každé plochy. Ale na noc dám samozřejmě to nejdelší, hrůzný lilek mi dost mizí v Alpách, tak se to hodí. Ráno uvidím jak je lilek ochotný pustit chlup.

Chci se zeptat - působí na děsivá pole bonus většího vypadávání ze stonku?

5. lacrima

lacrima Titán fóra

Fuj , ta má teda ošklivé zuby , [​IMG]hmm, co zuby ... celou tlamu má ošklivou .
    Mám hotovo , [​IMG] ale dokud tady bude ta potvora řvát hladem,
    tak budu sadit a krmit dále, protože v opačném případě , mám strach , že by se rozrostla po celé
    farmě a začala mi ožírat produkty v zásobárně :p

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já jsem tu Adélu, co ještě nevečeřela, nakrmila zatím devětkrát. No, nic moc, že? :) Ale dala prozatím tři floreny, krom dortíků a dalších blbostí. Poškádlila jsem Vehikl a vydal 100%. A protože mám volný víkend, nastává budíková fáze hraní farmy xD
    Padátek mám zatím na deset her, akčního plevele 28 kousků... Snad se to tím bonusem nějak srovná.
    Gratuluji rychlíkům, kteří mají hotovo, i všem ostatním, co mají víc, než já :)

7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

https://1iq.cz/img/y9zPz/Een8E.png
    Hotová akce, ale jedu dál, na jedné ploše budu pěstovat akční a na druhé na padátka :p vypadly dvě pikolky a po jednom obrstromky a 3FL

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Včera v podvečer základní část splněna(69/69) a jak jsem správně předpokládal,ani jeden obrstrom.
    TS na hřbitov:8+6+4
    TS farma: 3 zvířecí,2 stromové
    TS baha:14 zvířecích,8 stromových
    Dále 2x3 floreny,1x bedna piccolo a asi 2x bedna s bonusy
    Snad jsou ty tajemnice dobře a nezamíchaly se mi tam ještě z jiných akcí!
    Nyní se budu chvíli věnovat nové plodině na hřbitově a posléze ještě nějakou akční plodinu napěstuju!

Naposledy upraveno: Včera v(e) 3:52 AM
  9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] hezké ráno na hřbitůvku :) tak taky hotovo, pěstovala jsem přitom i révu. Kromě tajemných, 3 FL, Obr stromku a jiných věcí mi nečekaně přilétla nefalšovaná Baba Jaga i s chaloupkouxD pikolko zatím žádné a tak budu krmit dál :p

[​IMG] [​IMG] [​IMG] xD

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

evainfo
    Já si myslím,že zas tak nečekaný to nebylo!
    [​IMG] ;)

11. SelkaJarus70

SelkaJarus70 Pilný autor

Dobré ráno,akce dokončena a dál tu nenažranou krmit nebudu.Za celou dobu nedala ani jednu bednu,teda mimo těch dvou co dát musela:)))Včera jsem jí varovala,šanci měla,tak at si je ted o hladuxD

12. barca279

barca279 Vážený autor

ja este hotovo nemam ,ale 2x strom s vrtulkami,1xbedna s bonusom,takze celkom spokojnost,tajomne sadenice a tajomne stajne neriesim velmi.baba jaga vybeh je dobry,vylepsenia laboratoria tiez v pohode,ale krmit budem dalej,kym mi aspon 2x picolo neda.mam v liste uz 10 rokov xl,xxl obrie stromy takze zakladne obrie vitam

13. evinana

evinana Velmistr fóra

Ahojík, stonek mám a ještě mi chybí 9x nakrmit do konce. Padl i druhý vrtulkový strom, ale hodil by se jeden na SH. V liště mám vylepšení a není na co posadit. No krmit budu co to půjde. Napěstováno je hodně a jako všichni, teda skoro všichni ;)čekám na padátka.
    Úkol Zloděj sýra také hotov a u Svérázná Farmerama chybí ještě dodat 66 papoušků a bude také hotov.
    Ať se vám daří

14. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak za noc 49 padátek no to mám do konce akorát:oops: (23 x nakrmit)

15. libakos

libakos Polobůh fóra

Akce hotová, přibyl 1 obřík na SH ,kdyby šly poslat jako dárek podělila bych se. Dál pokračovat nebudu. Hezký víkend všem :))

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky, v seznamu odměn z krmení jsem to neviděla a tak mě to překvapilo, ale je fajn mít i tajné odměny navíc .. no né? :D

17. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Taky jsem si nevšimla, že baba jaga je za krmení ovšem už bych ji mela mít, ale zřejmě se mě nepřipsala v inventáři mám jenom 1 a tu jsem měla jinak kde bych vzala[​IMG]

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj .macca.
    Než nejprve napsat, že něco nemáš, tak co nejdříve kouknout na plochu ;)

19. .macca.

.macca. Hrabě fóra

pezt Díky dávala jsem si do zvěřince čupakabry a omylem jsem tam dala babu jagu.

20. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Ahoj Prepperka
    Přesně jak píše lacrima. Pěstovala jsem na polích 1x1 s pomocí SH Chapadlovou révu. Padalo mi tak kolem 50ks z obou ploch;)

A jde se krmit :)

Edit: Obřík a Pic bedna 0ks :cry:

Naposledy upraveno: Včera v(e) 10:15 AM