Hladová, hladová Aubreygina (13.3. - 19.3.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, Středa v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. hroudov

hroudov Vévoda fóra

no fajn, než napěstuji 800 ks chapadlové révy, to bude trvat, a jak píše kaolín11 kolik má SH, tak to u mne nehrozí, nemám ani polovinu, nemám tolik stromů, takže jen to co vypadá z beden a to fakt není žádný zázrak

2. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Ahoj.
    Dnes jsem jen rozpěstovala. Teď budu až do zítra pěstovat chapadlovou révu, stejně jsou potřeba padátka.
    A v sobotu to rozjedu naplno i s bonusama. Snad ta potvora nebude už do té doby přežraná a taky mi něco pěkného hodí ;)
    Jinak plánuji napěstovat cca 40.000 ks akční. Tak snad to klapne :music:

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Asi nebudu jediná kdo si potřeboval po nepovedené královně spravit chuť. ;)

4. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Ja som si dnes vytočila 1x200% a +1 ;) 200% som praskla do diamantu a po dlhej dobe som zapojila aj jackov :music:xD tak mám už 10000 akčnej :oops: bosorka to zase fláka xD no ona to doženie :)

5. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

6. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

Fuuuuha :D tak to pekne :D dufam, že aj mne takto popada :)

inak ta príšera sa môže doplnať aj po tom limite tých 69?

7. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

tronaldo55 - příšeru můžeš krmit kolikrát chceš i po limitu 69

Přeji hezký den

8. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

tak super :D zajtra ráno skoro vstanem. dam 200% do diamantu, spustím všetkých jackov, pretočím párty lístky a ide sa na to teda :D

inak ten rastlinnný bonus 100% do zlata on pôsobí aj na akčnu na desivke že?:sleepy:

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Samozřejmě že ano! Jen musíš oželit ve slotu vánočku!;)

10. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

tých bonusov mám 14ks a ešte som ani jeden nepoužil vyše roka takže aj kebyže si ich dám do slotu pred skliznou potom zrušim a dam vianočku tak ma to moc trápiť nebude :D len neviem či sa mi to chce robiť :D uvidím ake šťastie budu mať ostatní s obríkmi :D či to padá nejako moc alebo až zriedka :D

11. oldris1

oldris1 Rádoby autor

Tak již je rospěstováno, Kš mi nadělil 200 procent na 12hod.a +1 na 6hod tak snad něco napěstuji, holt budu mít asi noční abych to využila, všem hráčům přeji pěkné farmaření

12. evinana

evinana Velmistr fóra

Nakrmeno zatím 20x a obr strom = 0. :(

Farmářka_X gratuluji

13. smoulinek123

smoulinek123 Dozorce fóra

Zdravím,už jsem chtěl napsat kde to vázne a už prví mám hotovo ale co ostatní kde se flakáte tohle je pro vás rychlovka a ono nic asi jste usnuli při poslední akci a pomalu se rozjíždíte ale to takhle nejde ,už jsme zvyklí že to tu padá do večera a zatím nic,,jináč já rozpěstuji a hopla na kutě ,ferčám ráno berzo do rachoty tak abych byl vyhaján a tak hoplá do pelestě,hodně uspěchu v akci a at se daří

14. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, pro dnešek končím takto. Obří strom zatím nic. Ale snad nějaký padne. Času na to je mraky. Na děsivých plochách jsou problém padátka, tak to nejde tak rychle a kupovat se mi je nechce.

smoulinek123, tady je to spíše o počtu umletých krmení než o rychlosti ;)

upload_2025-3-13_18-38-23.png

Jinak kdyby jste chtěli motivaci k pěstování rostlin, tak tady je 8)

upload_2025-3-13_18-39-29.png

Ať vás síla provází na všech cestách

15. .hana555.

.hana555. Pisálek fóra

kde vezmu čupakabru prosim

babina51 tohle ocenil(a).
  16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Hladová je dost, zatím 4x, BZ, farm.mince, pod.chlívek a sazeničky. Cedule velká jako vrata :p. Nálepka je doma.
    .hana555.: koupíš v obchodě na děsivce, ale napřed musíš napěstovat novou plodinu.

17. stěby

stěby Hvězda fóra

Zatím 15 dodávek, poskytovatelé popcornu stávkují -.-. Obříci nula, 1 piccolka.

18. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Odehráno 3O her, přibližně z více než jedné třetiny to byly kupony a floreny. Oproti královně znatelný posun.xD

Naposledy upraveno: Čtvrtek v(e) 6:38 PM
  19. goldedawn

goldedawn Expert fóra

ahoj,namleto 22 ks a hned jako druhý vypadl Obr na SH,můj osmý.Jupí.;)

20. 14087

14087 Dozorce fóra

Nemám padátka zase [​IMG]
    vytočila jsem si 1x200%/12h 2x +1/6h ale nemám padátka -.-
    čeká mě 3 dny 12h směny tak budu jen pěstovat a uvidím kam dojdu..