Hladová, hladová Aubreygina (13.3. - 19.3.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, Středa v(e) 9:00 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

babina51, INČUČUNA1959 a Kudrnová tohle ocenili.
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Do akce se pustím ;)

3. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Co je na tom řádku, tak vzácnyho, že aktualizace je 300 hodin.

4. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Naposledy upraveno: Středa v(e) 9:23 AM
  5. papulice

papulice Hrabě fóra

macca to také nechápu,5 beden a nic...akci ale budu dělat jako všechny...

6. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Řekl bych, že zajímavější než samotný řádek je možnost získat bedny picollo a obrstromky za krmení. ;)

7. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Nazdárek vespolek, tak akce vypadá na pohodindu, snad si napravíme chuť po tom minulém utrpení ;)

Potřebovat budeme:

[​IMG] rostlina - Kvetoucí grimoár - 21.735 - komu stačí stonek, tak jen 18.900 - (Úplňkový pole, Houbový les)

[​IMG]padátko - Popcorn - 759 - komu stačí stonek, tak jen 660 - (Úplňkový pole, Houbový les)

Z těchto komodit umeleme ve mlýně Strašidelný popcorn, kterým budeme krmit na poli Aubreyginu [​IMG]

[​IMG]mlýnský produkt - Strašidelný popcorn - 69 - komu stačí stonek, tak jen - 60 (farma, bahamarama)

Nikde jsem nenašla, že bychom dostali na začátek nějaký zdarma, takže snad výpočty sedí.

Krásný den a hodně štěstí všem :)

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný den, naladit a se a můžeme zítra děsivě farmařit. Těch 300 hodin je pro sklizeň na stonku dost, to zapomenu, kdy mám sklízet, ale to nebudu řešit. Akce plním, tak ani tuto nevynechám. Nové přírůstky a sazenice jsou příjemným zpestřením. Fajn hru a ať se daří. ;););)

9. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

SH strom a vrtuľkový strom medzi odmenami vypadnutia? :D tak to som zvedavý komu koľko toho padne.

10. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, do akce se pustím a už se těším ;). Vypadá to, že to bude v pohodě. Řádek do stonku do sbírky nesmí chybět ;).
    Všem, kdo se do akce pustíte, přeji, ať se vám daří a hra baví ;):).
    Moc děkuji dinoalesi za výpočty ;), jako obvykle perfektní :)
    Hezkou středu všem :)

11. jita829

jita829 Pisálek fóra

tak to se do toho taky pustím, bude to poprvý, co se mi otevře podzemní svět plný děsu, tak ani nevím, co mne tam čeká...ale nedostatek zdrojů nahradím pílí a bojovým odhodláním a můj osobní cíl je ten první upgrade Lennyho laboratoře, tak mi držte palce :)

12. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Akci spáchám - nenechám si ji ujít. Stromy by se hodily - ale nejspíše nepadnou. Pikol mám v zásobě dost ,tak také nečekám v tomto směru zázraky.
    PS: náhodou jsem si přečetl nabídku košů - k čemu je ten kořeněný koktejl? To je do nějakého úkolu?

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zajímavé, tak budu dávat pozor, jaké odměny padnou, jindy je neřeším ;).

14. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ten v žádném koši být nemá. FAQ je opraveno. Děkujeme za upozornění. ;)

15. rosnička007

rosnička007 Vážený autor

Ahojky! Do akce samo sebou jdu a těším se. Nevynechávám a na děsivce to bude pěkná změna. ;):)

16. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Ešteže je akcia bez minihry, lebo v sobotu budeme zase juchať xD syn ma 40r. a vnúčik 3r.:inlove: Dúfam, že Kš bude štedré a keď pridám dáke bonusy tak by sme mali v pohode prísť do cieľa ;)

17. Lisbet304

Lisbet304 Rádoby autor

Tak myslím, že tu máme akciu, ktorú budeme všetci s chuťou hrať do úplného konca ;)

18. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Akciu plniť budem,veď tu si isto - iste každý nazbiera celý les obrstromov. 8)

19. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Do akce jdu, ale motivací určitě pro mě nejsou obr stromy ;), když nějaký spadne tak spadne :p
    Ale úplně nutně je nepotřebuji, mám jich dost a nic s nimi nejde dělat.

20. kytka50

kytka50 Magnát fóra

pezt tak tak,chtělo by to Arboretum na obříky