Historky z Tiki baru (10.7. - 15.7.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/7/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Historky z Tiki baru ::..

Minimální level: 21
    Otevřená BAHAMARAMA
    Obtížnost akce:
    • střední / těžká
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.
    Pro zobrazení FAQ lze rolovat dolů v tomto tématu. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ nebo vstup do diskuze stačí kliknout na požadovanou část FAQ.

Tak hurá na to ...

Naposledy upraveno: 8/7/25
    INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  2. anvan

anvan Velvyslanec fóra

V odměnách samé podivuhodnosti, ze kterých na mé farmě nikdy nic nevypadne, čeho bych neměla už plnou lištu...asi tentokrát vynechám. Pro mě je to "moc dát - málo získat"

3. rosnička007

rosnička007 Expert fóra

Šlechtění mi nevadí,odměny moc neřeším,takže se akce zúčastním. ;):)

4. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Ahojte všichni, tak šlechtící akce jsou fajn, tak uvidíme, až to sečtu (hned jak najdu čas), jak moc je tahle šlechťárna atraktivní ;)

Při šlechtění nám bude vypadávat
    [​IMG]Tiki koktejl -
    z každého chovu 1 + [​IMG]
    na kompletní plnění jich potřebujeme 500 ks
    Akci plníme dodáváním Tiki koktejlů, zvířat a šlechtěnců - na pravé i levé straně po 100 dodávkách.
    Pokud někomu stačí jen stonek, musí dodat 150x (je jedno na kterou stranu kolik - počet koktejlů se tím pádem bude u každého lišit).

Tak hlavně bacha při tolika koktejlech na sluníčko :p :D Ať se všem daří ;)

Edit: doplním ještě podpůrné mini-akce
    Baby Boom den (10.7.2025) 14:00 - 22:00

Slavnostní dny farmářských mincí (10.7.2025) 14:00 - 22:00

Výprodej superkrmiva (10.7.2025) 14:00 - 22:00

Balíčky parfému deluxe (10.7.2025) 14:00 - 22:00

-----------------------------------

Baby Boom den (12.7.2025 - 13.7.2025)

Slavnostní dny farmářských mincí (12.7.2025 - 13.7.2025)

Výprodej superkrmiva (12.7.2025 - 13.7.2025)

Balíčky parfému deluxe (12.7.2025 - 13.7.2025)

Šťastný a veselý den slev (13.7.2025) 10:00 - 22:00

Naposledy upraveno: 11/7/25
  5. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Šlechtit určitě budu :) Ale zkusím vyčkat, jestli nebude akce za 1SK :music:

6. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak já také přemýšlím, že vynechám ;) Boa namamoním teď asi měsíc, úkol skončen, tak jen něco do zásoby a už ho vyrábět nebudu a jinak řádek o ničem, dekorky také

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný den všem, šlechtění mám ráda i když všechny šlechtěnce mám už v nejvyšším vyšlechtění, občas chybí jen někteří nižší šlechtěnci, tak se mohu zúčastnit a doplnit, třeba se zadaří. Všem, kdo do toho jdou, ať se daří pěkné přeskoky. ;););)

8. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Ahoj šlechtění mi nevadí,ale tuto akci vynechám, nemám všechna zvířata ke šlěchtění,takže bych stejně nemohla akci dokončit.

9. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Tak tahle akce je spíše asi pro déle hrající hráče :music:
    Zatím jsem si udělala inventuru pravé strany, co se týče šlechtěnců. Abych věděla co je potřeba došlechtit ;)
    Na tu mi chybí pouze 4xkrásná chobotnice a 3xdžunglový škorpion :)
    Ale je to tedy masakr :wuerg:

Edit: Inventura hotova. Krom pár kousků mám vše a u chobotnic jsem všude téměř na nule, tak ty budu muset došlechtit snad všechny.
    Stejně se kvůli padátkům bude muset něco pošlechtit :music:

dinoalesi díky za výpočet :inlove: Plnit budu celé :)

P.S.
    Ještě jsem zkusila trochu matematiky: na pravé straně dostaneme jako odměnu 105 SK. To znamená, pokud by bylo šlechtění za 1 SK tak by mi na splnění akce stačilo 395 SK. Tedy za předpokladu, že většinu šlechtěnců máte a budete tedy šlechtit jen kvůli padátkům.

Naposledy upraveno: 9/7/25
  10. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím,tak do toho dle nejdu,moc věcí na mě a šlechtěnce ani nemám nějaký tak že nedělám

11. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Šľachtenie mám rád a SK je dosť,ale toto vynechám.Veľmi veľa zvierat a šľachtencov za nič,neonky bežné a jedna bedňa picolo..? :music: Pošľachtím,ale len čo mi treba.Nech sa vám darí.

12. minnie30

minnie30 Obyvatel fóra

šľachtiť budem, ak bude za 1SK, ale nie do tejto akcie, budem šľachtiť, čo potrebujem do úloh :)

13. 70zinka

70zinka Perspektivní autor

Toľké roky sa točíme v týchto nezmyselných hrách :-D žiadna zmena... kedysi sa dodávali aj bežné zvery do týchto hier... teraz len pestovačky dokola.... čo vo vyšších leveloch s toľkými zvermi? NIč...

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zkusím počkat,jestli nebude slevová akce.Případné ušetřený SK, se bude hodit na nový zvířátko!8)

15. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj 70zinka
    Máš-li nějaký funkční nápad na nějakou akci/minihru, můžeš se pokusit jej zformulovat zde (již dlouho sem nikdo nepřispěl).

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja vynechám,šľachtencov nemám polovicu úloh hotovú,lebo nič poriadne mi zo šľachtenia nepadne a za tajné trajláky mi šľachtenie nestojí.Ušetrím SK na nové zvieratko:D:D.

17. lenak67

lenak67 Pilný autor

ahoj,
    tak jak čtu ty odměny, tak to asi bude hezký propadák, zřejmě moc hráčů nebude chtít vyplenit zvěř na toto....

18. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Přeji pěkný večer.
    Šlechtění nepatří zrovna do mé silné stránky, taky mám spoustu nedodělaných úkolů (já vím, jsem to vostuda) :sleepy::(.
    Chtěla jsem si napsat a udělat inventuru ve skladu a normálně jsem od papíru odešla. Nešlo mi to, takže ani nevím, jestli všechny šlechtěnce mám, jinak zásoba ostatní zvěře by snad i byla. Takže se snad poprvé za mojí existence rozmýšlím, zda-li se do akce pustím. SK by bylo dost, ale nějak se mi nechce. Uvidíme.Třeba se do toho pustím a půjde to jedna báseň.
    Počkám na začátek akce a pak se uvidí. Ale váhám :sleepy:
    Mějte se hezky, přeji pěkný večer

dinoalesi - děkuji za výpočty ;)

19. kocieva

kocieva Veterán fóra

Na každé šlechtění se vždy moc těším, ale tentokráte akci vynechávám, zdá se mi, že na dodávky je toho potřeba dosti a odměny slabé,
    neonové výběhy nepoužívám, tajemno mě z právě skončené akce zklamalo (místo hranostajů bobři, želvy a dokonce žlutý bažant!! - ten mě dojal). Raději budu vyhlížet nové zvířátko ke šlechtění.

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Po důkladné revizi stodoly jsem zjistil,že mi chybí pouze Jóga panda.Stejně se šlechtit musí,tak snad ta jedna panda příjde!:wuerg:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.