Historky od krbu (5.12. - 11.12.2024) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 4/12/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. rampusak

rampusak Veterán fóra

Hezký sobotní podvečer :),
    čekám na poslední sklizeň lízátkové kaly a akce bude za mnou. Odpočinula jsem si u ní, dodávání bez minihry se obešlo i bez dodávacích ***. takže za hoďku a půl bude hotovo, jak na farmičce tak i v kuchyni, budou lasagně ;). A kdybych věděla, že vánoční akce bude "deskovka", tak bych se na ni těšila už od teď :p. Byla myslím 2x rok co rok, tak by mohla být i letos. Všem, kteří akci plní, přeji bezproblémové dodávání akčních plodinek. Protože se znám co dovedu, tak jsem si dávala pane jó pořádnýho majzla.

2. medved222

medved222 Analytik fóra

Zdravím a hlásím, že se dílo zadařilo, řádek už pracuje a vůbec nic se nespálilo (a ještě jsem si při tom všem stihla zopakovat funkce s absolutní hodnotou, neb vnuk projevil zájem o konzultaci před písemkou). Kolo tentokrát vydalo 100%, vyšťourala jsem nějaký bonus 100%, využila žetony ze sezony a pěstovala většinou na poho polích, kvůli spotřebě SH (nemám lesík obr stromů). S padátky nebyl problém, první várku zajistil laskavec a pak jsem jako vždy pokračovala s vyšlechtěnou hortenzií, což stačilo bohatě i na rukavičky. Chtěla jsem ještě zkusit otočit několikrát ten 10. úkol, ale jak to tu čtu, nevím, jestli to má cenu.

3. lacrima

lacrima Titán fóra

Ohledně hraní her na pracovním PC , si myslím to samé jako Trepifajks .
    Pokud někdo řekne nebo napíše (tak jako je tomu tady) ,že má PC pod dohledem IT ,
    tak mi automaticky vyskočí v hlavě odpověď , že IT hraní her , v tomto
    případě hraní Farmeramy , zablokovalo ,je to tzv. nepřístupný web (stránka).

Jinak gratuluji všem farmářským rychlíkům [​IMG]jste šikovní, jste skvělí .
    Mi se u krbu [​IMG] zalíbilo , tak tam pořád sedím , poslouchám historky a točím a točím a točím....
    [​IMG] ... prozatím jsou doma 3 bedýnky;)

Hodně štěstíčka a pohodovou , bezproblémovou hru všem , kdo ještě běhají po poli .
    Akce je lehounká , padátka padají v hojném počtu ... to dáte!

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak ten sladký humus, co se opéká a griluje už mám, začínám pěstovat tu divnou kalu. Trepková plevel už by taky dávno byla, kdybych ji dvakrát na poho nezasela bez vánočky a té kytky, Co už, za blbost se platí, tady časem...

5. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Analytik fóra

Tak mám taky konečně hotovo a pěstuji dál, každý bodík se počítá. Hraji na notebooku a někdy se to seká. Někdy čekám déle, než se hra načte, ale to zas tak nevadí. Pamatuji, když jsem plnila akce na poslední chvíli a kolikrát jsem akci nedodělala. To už je minulost, málokdy akci nedodělám. Hlavně už nepracuji, to je veliká výhoda proti pracujícím. Rychlíkům gratuluji a pomalíci makejte, času je dost. Připomínám, nezapomeňte si vyzvednout 2. BK.

6. alenal

alenal Stálice fóra

Teď jsou několikrát udělala desátý úkol, ale bedny se mi nepřičetly. Mám tam stále stejný počet. Má někdo taky takový problém. Děkuji za odpověď

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  7. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

ja som zistil, že je oveľa lepšie otvárať bedny po 1ks. Fakt to piccolo vypadne častejšie.

8. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

alenal - opravdu máš splněné oba kroky? Dodány padátka i rostlinky?

Přeji hezký den

INČUČUNA1959, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  9. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Ja uz tiez tocim aj ked som mala vikend perny ;) bosorka este maka,bude to LTT ale myslim ze to zmakne,casu je este dost :music:

10. 14087

14087 Dozorce fóra

Bré ráno, také hlásím hotovo a vybírám opakovaně dál :)

11. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Hezký večer, od rána mám hotovo a také poslední úkol točím dokola.

12. lacrima

lacrima Titán fóra

Být, či nebýt? Točit, či už netočit ? Otevřít nebo ještě neotvírat ? To je, oč tu běží ... :D

Tak si tady pořád točím a točím ... jen , aby se mi potom při otevření , neotočily oči v sloup :p

13. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak já už přestal pěstovat v neděli večer, kdy jsem sklidil zvěř v pralese. Pak jsem šel do stodoly mrknout, jak kynou manty a s hrůzou jsem zjistil, že mám 1 vážku!?! Kam se poděl zbytek? Plnil jsem nějaké úkoly v družstvu, pravda, ale že bych si takto vyčistil vážky... Tak jsem na plantáži sklidil akční a posadil žluté vážky. Oranž vážky vystřídaly v pralese žluté manty. V pondělí jsem zjistil, že působí jakési řádky a sklízím 6 kousků, potažmo sedm z oranž vážek. No, zbourejte to. Ani omylem, naopak jsem do nich nacpal superko, a sklidil ještě 2x, pravda na po druhé už jen po 4 ks, ale pořád dobrý. Včera jsem sklízel ještě po 3 kusech. To by mohlo takto fungovat pořád:)I nadále jsou na plantáži ty křídlatý holky, neb kdyby se někde dodával hmyz ve velkém - co bych místo nich dal? Kudlanky jsou také v baráku, těch jsem po sudu měl kolem 500. To by mi milionový vklad nevytrhlo.
    Zbylou akční jsem vyměnil za bedny a teď váhám - neb z těch, co už jsem otevřel, byly body a něco SH a vrtulí. Bedna se mi vyhnula obloukem o pěkných pár desítek km. Prostě zůstala v Dojčlandu.:wuerg::oops::cry:

14. JandaPanda

JandaPanda Pilný autor

Poslední úkol jsem otočila 11x. A získané bedny jsem otevírala po jedné, nebo po dvou. Získala jsem z nich jen body, až v poslední bedně, dneska, byla i ta pikolka.

15. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Nějakých 30 beden a ani jedna piccolo :( Příště už se na to vybodnu. Ale ocenila jsem typ akce, žádné minihry, jenom rychlé a jednoduché dodávání

16. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

ja som uz tiez dotocila a bosorka skoncila vcera a tiez urobila dake otocky :)

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mno, já jsem spokojeně dokončila ty Historky (nevím, jestli se to četlo nebo poslouchalo xD) a věnovala se zvelebování svého záhumenku před další akcí.

lacrima, -Jara05- a bačkora85 tohle ocenili.