Historky od krbu (5.12. - 11.12.2024) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 4/12/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Jasmyna

Jasmyna Perspektivní autor

• Nepiš více příspěvků bezprostředně za sebou. Pokud chceš ještě něco doplnit, použij u již napsaného příspěvku možnost "upravit". Děkuji Skali
    Ahoj, ani mne nejde od včera večera..

Skali ďakujem za radu, už mi ide hra, keďže včera sa začala nová akcia automaticky som si myslela, že kvôli tomu je celá farma nefunkčná...o_Oo_O:cry:

***sloučeny příspěvky - multipost

Naposledy upraveno moderátorem: 6/12/24
  2. 14087

14087 Dozorce fóra

Pane jooo.. gratuluji rychlím hotovsonům.. ja byla na odpo a o pauze jsem si vzpomněla, tak jsem tam vlezla a na mobilu rozpěstovala, večer přišla vyflusaná, tak jen sklidila a zasela co se dodává nejdřív.. poškádlím kolo a uvidí se jestli se smiluje, jestli ano upustím hráz zelených a vrtulí.. jestli ne, jedu lážoplážo :)

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Gratuluji rychlíkům :)
    A vlastně i všem ostatním hotovsonům, kteří se objevují :)
    Já jsem včera v podvečer zasela první semínka, doufala jsem, že to v práci rozpěstuju naplno a pojedu dál. Chyba lávky, naši IT zřejmě zjistil, že se na pracovním PC něco nepatřičného děje a mám blok. Co už, v práci se má pracovat a ne hrát xD
    Nevadí,. mám volno až do pondělního večera; ač Vehikl nic nedal. třeba to doklikám, než zas půjdu na noční do ústavu :)
    Přeji všem, ať se zadaří nejen tato akce, ale i ta víkendová.

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

[​IMG] :wuerg:
    Chvilka napětí!
    [​IMG] xD
    Takže zbytek rostlin nechávám propadnout! A ještě se tak někdy nechám zlákat!o_O

5. JandaPanda

JandaPanda Pilný autor

kaolín11: a jak ty bedny otevíráš? Najednou?
    Jedna pikolka mi přijde málo.

Chtěla bych vědět, jaká je nejlepší taktika pro zvýšení šance na vypadnutí lepších odměn.
    Jestli otevřít najednou velký počet beden nebo raději po méně kouscích.

6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Dlhšiu zelinu už mám napestovanú a 4 žužu namleté.Teraz sadím kornútky zo SH keď som vytočil 100%bonus +1 na 24 hod a +1 na 6 hod.Tú najkratšiu budem sadiť nakoniec.Keď že je ešte dosť času tak budem používať iba vodu a bobky;);).

7. kaolín11

JandaPanda
    S velkým úspěchem sem je otevřel všechny najednou.:cry:

8. kocieva

kocieva Osvícený autor

Tak např. u bedýnky "kung-fu" otevírám max. 3 nebo 4 a už jsem měla několikrát pikolku.

9. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Také hotovo ;).
    Všem přeji hezký nadcházející víkend :)

10. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Tak jsem kouknul na ty bedny :wuerg:

Raději jsem je měl ještě nechat uzrát :cry:

Screenshot_2.png Screenshot_3.png

To jsi ještě dopadl dobře kaolín11 ;)

11. kaolín11

pezt
    Ještě bych si moh dát druhý kolo![​IMG] Ale nějak nemám odvahu!:wuerg:

12. taraba

taraba Rádoby autor

Comp mám OK, optika, ze všech složitějších systému kde jsem 15 hodin denně, jediná farma nefunguje, a rady a porady jsou pořád stejné, chyba je na mé straně, od moderátorů jsem za dobu kdy jsem tady neslyšel nikdy nic jiného, už jsem z tohoto důvodu 2x vynechal jednou na 2,5 roku, a pořád stejné problémy, dnes zase 10 minut na přihlášení do fora a na kolikáty pokus. Prostě nemá význam akce hrát.

babina51 tohle ocenil(a).
  13. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj taraba, zde na fóru ti můžeme doporučit a poradit standartní postupy. Podpora může tvůj účet prověřit a zjistit jestli je vše v pořádku.
    To jak je stabilní internetové připojení a výkon PC zde těžko prozkoumáme.
    Viděl jsem už výkonný počítač, ale tak neskutečné zaplácaný různými hrami a programy, že sotva chroustal.
    Základní doporučení když se hra dlouho načítá je vypnout animace a pokud hraješ přes webový prohlížeč zkusit přihlášení v anonymním režimu.

Ať vás síla provází na všech cestách

14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Přispěji taky trochu do statistiky, jestli se vyplatí napěstovat pár kytek navíc a k tomu sehnat potřebný počet padátek.
    [​IMG] [​IMG]
    Z bedýnek křeččí past a věčný lovec pokladů. Odtajněno za 6 florenů, takže čistý zisk 4 floreny. O superhnojivu, které padlo na padátka raději pomlčím.:)

15. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak hotovo :)

16. taraba

taraba Rádoby autor

Všechny tyto rady jsem od moderátorů slyšel 100x a výsledek nula nula nic. Na podporu nechodím, od jejich poslední agresivity. PC mám OK, protože je pod dohledem IT (z jiných důvodů), a jediná hra je farma, a mockrát jsem byl upozorněn, že tato dělá velký bordel v compu. Chyba je u IT farmy, kde některé hry měly identické závady a nedostatky. Tak asi tak. Počkám ze ztrátou bodů, zda u nové akce se zklidní, jinak nemá význam se tomu dále věnovat.

babina51 tohle ocenil(a).
  17. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

taraba, nehodlám ti nic nutit. Podle tvé odpovědi usuzuji, že to co jsem ti psal jsi nezkusil. Už se tomu nebudu dále věnovat.

Ať vás síla provází na všech cestách

18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Akcia od včera hotová a už sadím iba na Baha marshmellow.Ešte pár debničiek do konca akcie bude.Čo je doma to sa počíta;);).

19. kaolín11

taraba
    Na 100% jedu farmu pouze na Wifi a hraji téměř bez problémů.Když už nějaké nastanou,tak jej maj skoro všichni,tudíž je vina na straně RT.Pro řádný chod hry nedělám vůbec nic,občas vymažu historii prohlížeče a semtam restartuji počítač.Ještě než farma přešla na novej systém,hrál sem na stařičkém noteboku s XP Profesionál,na kterém už ani nebyl nainstalovanej antivirový program a farma jela bezproblémů!!!Přitom systém už byl léta nepodporovaný.Farmaření utlo až zrušení flashplayeru! Nyní sice jedu na novějším noteboku s WINDOWS 11,ale i nyní v podstatě bez antivirového programu(je již propadlý) a zase vše OK! Tak nevím jestli je neustále vina na straně RT.Každej se tady vytahuje,že má kompl málem z NASA,ale je otázka,jestli jej vůbec umí používat!
    Jinak jedu jak na mobilu,tak na noteboku v prohlížeči EDGE.Semtam prubnu ještě i novou mobilní aplikaci a velice zřídka mobilní prohlížeč UPX.
    Klienta nepoužívám vůbec.Ani nevím jak to celé funguje a nějak mi ani nechybí!
    Tož Tak!;)
    K akci: farma v normálním režimu,ještě párkrát otočím z padátek co vypadaj z obříků a expertních plodin(do úkolů v družstvu).:)

20. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tarabo, píšeš, že tvoje IT oddělení tvrdí, že farma dělá v PC rotyku. Moje firma mi zatrhla farmu na 100%. takže ta tvoje ti mohla udělat - řekněme - takový to dárek, aby jsi se v prac. době nemohl věnovat farmě. Třeba ti nepovolili ukládání cookies a tím pádem, se farma - logicky- dlouho načítá. Já to řešil tím, že jsem si do práce donesl svůj starý NTB, zakoupil datovku a o neplacené přestávce se věnoval farmě. Sklidit a zasadit, to muselo stačit. Wifi u nás tedy rozhodně nebyla a není. A několik let jsem sklízel a sel jen v mt. To kvůli změně prac. doby i změně lokace pracoviště. Mám tři farmy, dokud byl flasch player, tak jsem mohl klidně hrát. V nové verzi jsem zatím nepřišel na to, jak přepínat na druhou farmu. Tak jsem ji hodil do koše a i nadále sklízím v GCH. Jediný problém byl v Motole, kde je WIFI na příděl, a ještě se musí hodinu co hodinu člověk přihlašovat znovu. A rychlost taková, že sklízení farmy trvalo půl hodiny. Ale co se dalo dělat - něčím jsem se tam musel zabavit.
    K akci - zbývá vypěstovat cca 2000 trepkovky a finito. Zatím jsem nic nedodal, udělám to najednou.