Helgridina výprava (7.8. - 13.8.2025)

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/8/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. hansicek

hansicek Mistr fóra

zabeva v lavom dolnom rohu mas zeleny baner, ktorym si zapnes mapu, v nej mas vyznacenu svoju polohu, dvere, portály aj nevyzdvihnuté truhly

2. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, mrkni -->ZDE<-- na mapku a postupuj dle ní. Některé dveře je potřeba otevřít z boku, tedy z jiné kobky.

Ať vás síla provází na všech cestách

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

zabeva, musíš se tam dostat z jiné strany k tomu východu, ten kámen neodstraníš ;)

jestli je to tato kobka, tak musíš sem vlézt ze spoda nebo zleva

Naposledy upraveno: 10/8/25
  4. lumat85

lumat85 Stará škola

Krásnou neděli všem. Já se v podzemí orientuji docela snadno, zbývají mi ještě troje dveře. Většinou čekám na mletí klíčů, ale času je ještě dost. Tato akce je pro mě poprvé ( při minulé jsem asi nehrála) a docela se mi líbí. Bude možná jedna z mých oblíbených.
    Ať se Vám všem podaří se ve zdraví a bez ztráty nervů vymotat z bludiště.

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mapa je dobrý pomocník, ale je otravné několikrát procházet celé bludiště, aby se husa dostala tam, kam má. Jak jsem napsala - doufám, že další bude až za rok :)

6. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Vzhledem k dovolenkovým prostojům jsem byla ve skluzu. Dnes jsem točila KŠ a bylo nebývale štědré - 1x 200 %, 1x 100 % a 1x +1 na pole. Takže je hotovo co se týká pěstování akční plodiny. Chybí mi cca 350 kousků padátek. To se zvládne. Asi se už pustím do hry.

7. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Mysli jsi, že jsi ve velkém specializovaném obchodním domě a tam taky procházíš komplet celé .. jen máš sem tam nějakou zkratku (zde Teleport) :)

8. Y_n_O

Teleporty jsou fajn, jenže když zapomeneš na nějakou bednu támhle v rožku, musíš to zas celé obejít. Ano, moje chyba, ale tím se hra prodlužuje o víc, než s truhlíky, ručníky, kostkami, spojováním příšerek a ostatními otravnými minihrami...

EDIT: zlaté skládání dortíků... :)

9. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Y_n_O
    Nejsi sama, kdo se musel vracet - ono to zase tak velké zdržení není (3x doprava, teleport, druhý teleport - a jsi rázem úplně jinde)...

10. Y_n_O

Njn, ale je to otrava, pořád lepší spojovat potrubí u koktejlů nebo skládat ty dortíky... Tam jdeš pořád dopředu, ne nazpátek...

11. maribeja

maribeja Analytik fóra

Ahoj všem ,chtěla jsem akci původně vzdát jak jsem psala,ale dodělala jsem ji až na kobku 19,kde je bedna s bonusy,tu teda oželím a hru tím končím,jinak mám vše a dále si oči a ruku namáhat ve svém věku více nebudu ,tu 19 jsem dělala snad 50x a stále stejný úspěch,tak to zkusím do konce každý den ,ale jen chvilku tak 5 minut a buď anebo je to jen hra .Všem kdo ještě bojují přeji úspěch a zaroveň hezký zbytek dne.Mapu znám nazpaměť a v kobce bych už nezabloudila ani poslepu.

Naposledy upraveno: 10/8/25
  12. činčilka12

činčilka12 Osvícený autor

Brouci nedělali zas až takový problémy. Jen u jedné minihry chodili jeden za druhým, jako odměna tam byla bedna s bonusy, tak byla minihra asi nastavená jako náročnější, ale jinak se s nimi šlo dobře popasovat. Ona když tam byla jen ta vědra s vodou, tak to nebylo tak zábavný. Člověk to musí umět hrát. Já vždy nejprve obstarala řadu záhonu nejdále ode mne a postupně jsem směrem ke mně nechávala záhony rozkvést. Poslední řada (nejblíže ke mně) už pak vykvete sama tím, že se ta vědra tam automaticky vylévají, jen jedna z miniher takto běžela asi 3 minuty, než přišla správná kombinace a brouci již nestihli sežrat vykvetlé záhony.

13. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím,no byla to fuška ,pěkné bludiště a ty balonky někdy bylo dost nepříjemný ale hotovo.Ty bedny co tam jsou ne někde na mapě vidět jestli su všechny otevřený.

14. maribeja

maribeja Analytik fóra

Ahoj tak se musím přidat k těm hotovcům,přeci jen mi to nedalo a zkusila toještš jednou tu bednu s bonusy a povedlo se tak už do kobky žádné nemusím

15. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Můžu se jen prosím zeptat, kde je ten alespoň druhý šperk na ryby? Nechci jakoby pořád se motat
    Už teď mi jde hlava kolem a to jen zalévám a postupuju v místnostech

lacrima a modro.ocko22 tohle ocenili.
  16. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Děkuji 14087:inlove:
    s tvojí pomocí jsem zvládla i když mě bolela ruka.

17. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

18. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ahoj je vůbec možný na tento dát kvetiny,vracím se tam neustále.když se udělá kytka hned zase zmizí a druhá se ani nesnaží naznačit,jinak už mám pomalu vše hotovo,k této už jsem se vrátila 3x,snad více,nevím co dál,prostě mě to nikam nepustí,a jagelit na otevření není,možný,prosím o radu,děkuji https://imgur.com/a/TooAh89 [​IMG]

lacrima a modro.ocko22 tohle ocenili.
  19. vanessa5

vanessa5 Pisálek fóra

ahoj prosím poradí mi někdo,nejde mi spustit mini hra v 17 kobce děkuji

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  20. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj

marketka47,
    strieľaj chrobáky nad kvetináčom, chce to trpezlivosť, ináč, v tej truhlici je schovaná debna s bonusmi, Jadeit nájdeš v kobke 6.

vanessa5,
    posuň sa o dlaždicu tam a späť a vyskočí okno na spustenie minihry.

lacrima a vanessa5 tohle ocenili.