Helgridina výprava (7.8. - 13.8.2025)

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/8/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dokázala jsem to, ale chodila jsem stále dokolečka, vedlejší farmu si nechám asi na zítra, dnes toho mám dost :)
    a děkuji za rady, příště si budu dávat pozor co vyzvedávám

2. janar53

janar53 Perspektivní autor

Ahoj, já jsem se orientovala celkem dobře, ale ti BROUCI! V jedné kobce jsem si už řekla, že končím, klikací ukazováček dostal křeč, tak jsem chvilku rozcvičovala svoje staré klouby a během pár vteřin brouci všechnu květenu "sežrali". Hodně váhám, jestli mám stále sázet na svojí druhé farmě, protože až se dostanu opět do té "zabroučené" kobky, tak mi asi ukazováček upadne :cry:. Přeji všem šťastné bloudění a "Do nich"! ;)

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahojte :)
    Gratuluji rychlíkům a vůbec všem, kdo už melou, mlátí brouky, otevírají dveře a truhlice.
    Já jsem dnes zaspala, takže jsem ráno nestihla sklidit akční plevel s bonusem, v procesu nešla wifi, tak jsem nemohla sklízet na founovi; s kolegyní, kterou jsem na dnes "vyfasovala," jsem si netroufla jít na počítač. Tudíž mi unikly ty sklizně dvě. Co už. Nějak bylo, nějak bude. Vehikl opět vydal 100%, dokonce na jednu sklizeň budu mít 2x +1 z pohopole s vrtulkama. Pak asi přidám z lišty nějaké to procento navíc, abych napěstovala co nejdřív.
    Po získání potřebného počtu plevele a prachu budu zbytek akce trávit blouděním v kobkách a hledáním, kde jsem já a kde je to, co potřebuji získat :)
    Pajdátka si pro jistotu nasbírám s vytuněným šafránem, z těch pohopolí bych to asi v potřebném počtu nedala.

Naposledy upraveno: 8/8/25
  4. stěby

stěby Hvězda fóra

Už budu :D;). Za 17 minut umelu poslední chybějící klíč a pryč odsaď. Tohle je podle mě jedna z nej:cry::cry:akcí...

Edit: Takže tak 8). [​IMG]

Naposledy upraveno: 8/8/25
  5. libakos

libakos Titán fóra

Taky hotovo,nejen akce ale i já,dnes už na farmu nejdu:))

6. babina51

babina51 Hrabě fóra

Pro dnešek končím,došly klíče i padátek málo.Našla jsem poslední portál tak ještě jadejt a snad už to dám.Fa 2 půjde rychleji budu vědět kam jít.

7. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Nakonec jsem to udělala i na vedlejší farmě, když jsem to měla vše v paměti :p ale je to fakt opruz, už mě bolí oči ze střílení a stále hlídání co kde v jaké kobce je, tak tuto akci fakt nemám ráda, snad zas dlouho nebude, je to i zdržovačka, kdyby se jen odehráli minihry za odměny tak by to ještě šlo

8. sarka17

sarka17 Pisálek fóra

Ahoj hotovo,konečně :cry:;)

9. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Ahoj
    nedokážu se hnout,včera 1/2 hod hraní a nic pořád padají ty zelený,který mě ve fázi zničí kytky,máte nějakou vychytávku jak toto dokončit?Děkuji moc
    https://prnt.sc/GGYeRMaAI1hD

10. 14087

14087 Hvězda fóra

modro.ocko22 ze začátku střílím jak zběsilá a pak přestanu pár záhonů nechám zničit a oni přestanou pak chodit tolik. Snad toto pomůže i tobě ;)

11. benjik95

benjik95 Rádoby autor

• Písanie veľkými písmenami je považované za krik. Vanda
    ASI BYCH POTŘEBOVALA PORADIT DOSTALA JSEM SE KDE MUSIM OSADIT JENOM DVÉ POLIČKA ANEVIM SI STÍM RADY PODAŘILO SE MI JEDNO OSADIT ALE JSEMCH SE ZAMĚŘILA NA DRUHÉ TAK MI TO PRVNÍ ZMIZLO VČERA JSEM U TOHO SDĚLA NĚKOLIK HODIN NĚKOLIKRAT JSEM TO ZRUŠILA AKDYŽ TO ZNOVU ZPNULA TAK JSEM SI N E KLIČPOMOHLA ŠLO TO TAK JAK VČERA KLIČU MAM DOST CHCE TO PO MN ČTYŘI KLIČE JINAK TO ASI UKONČÍM JESTLI MÁ NĚKDO RAD BUDU RADA A PŘEDEM MOC A MOC DÍKY

dasa1143 tohle ocenil(a).
  12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja idem podľa mapy vždy nakúkam kam mám ísť.Tie kamienky mám všetky.Jedna minihra mi nešla ale zvládol som ju aj keď som ju robil asi 15 minút.Chcel som už akciu preto ďalej nerobit keď sa nedarilo.Ešte mi treba kľúče na 6 zámkov.Na dnes už mám toho dosť a zajtra budem pokračovať.Gratulujem vám všetkým ktorí máte hotovo;);).

13. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak já jsem z toho vyvodil to, že na tuhle akci hodím bobek a nebudu se jí zaobírat.
    Ono i kdybych se jí zaobíral, stejně by mi to bylo zbytečný (sice jo, řádek bomba, ale tuhle akci jsem nechápal, nechápu a asi ani nepochopim)
    Ono se dá žít i s tím, co mám teď.

Jak tady byla Helgrid už poprvé, vůbec jsem jí nepochopil, potom jsem se to snažil pochopit od -migos-, ale nepomohlo to.
    Nejlepší je, když prostě nevím a akce mě nebaví a není tady ani pointa na to to plnit, to neplnit a možná ani nezačínat

14. maribeja

maribeja Analytik fóra

Ahoj všem přeji hezký večer ,toto bude rní hra ,kterou nedám,nemá na to nervy,klíčů i kytek mám dost ,mám i dva drahokami,také získala dva pro rybáře ,ale dál už nemám na to,zničila bych si zápěstí než udělám jednu mni hru takto trvé a už jsem jich více i uknčila mám skoro hotovo a pak mi to ty zelený celé zruší ,to raději stonek a ostatní oželím,zkoušela jsem to i změnit myš a je to stejné takže konec v nedohlednu ,celé dny u toho sedět nemohu a večery také ne.Doopravdy nevím jak se s tím poprat ,na oči už nevidím anebo jsem pomalá,neboněco dělám špatně ,jediné co umím vyčíst dobře kde jsem ,podle mapy ta je skvělá .Všem vám držím palce ,ale já to asi vzdám.

15. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj benjik95,

moc nerozumiem, na čo sa pýtaš, odhadujem, že nevieš dohrať minihru, ak to chce 4 kľúče tak ich dodaj a otvoríš dvere do ďalšej kobky, môžeš pokračovať v hre, a k minihre sa neskôr vrátiš.
    V minihre si treba dávať pozor na vedrá s chrobákmi/broukami, tie kvetiny ničia, niekde treba od začiatku strieľať, neprestávať, ak sa nedarí, minihru vypnúť a skúsiť znova.

pozn.: prosím, nepíš veľkými písmenami, považuje sa to za krik, a verím, že po nás kričať nechceš

16. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj maribeja,nevzdávej se, pokud máš dost kliču tak otevři všechny dveře a pak zkoušej postupně minihry .. aspon nějaké se ti snad povedou :) držím palce

17. lacrima

lacrima Titán fóra

Zdravím a gratuluji rychlíkům . Jste skvělí [​IMG]
    Já si tady pobrukuji písničku od skupiny Verona
    " Ztracená bloudím " [​IMG]
    To myslím nesmrtelně vážně . V noci jsem se v kopce tak zamotala , že jsem chtěla volat
    záchranáře , ale bohužel se mi to nepodařilo, protože v kopce není signál. Lezla jsem tam
    nahoru dolů, doprava, doleva , až jsem padla únavou . [​IMG] Řekla jsem si, že ráno je moudřejší večera
    a trochu jsem si tam schrupla . No prosím , oplatilo se to . Vyšla jsem správnými dveřmi a pokračuji dále.
    Sice pořád nevím, kde jsem , ale domnívám se , že se blížím k cíli.

Přeji všem ať se daří zdárně projít chodbami kopky a pokud by jste mě někde
    viděli jako Járu Cimrmana ležícího a spícího , tak mě prosím probuďte.
    Přeji příjemný pohodový večer všem .

18. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Honzulka05,

skús si prejsť diskusiu, je tu už dosť rád, ako to zvládnuť, nie je to až také náročné, dôležité je kontrolovať kde sa nachádzaš na mape
    upload_2025-8-8_21-7-54.png

19. 14087

14087 Hvězda fóra

Sice už se venku stmívá, ale jsem venku :p uf :D musela jsem zasadit pokrácený Laskavec na pajdátka

20. jvc15

jvc15 Pisálek fóra

Minula jsem tuto hru hrála, a bylo to úplně v pohodě. teď mám 40 klíčů a chodím na první obrazovce a druhé obrazovce. Podařilo se mně otevřít jen ten jeden zámek ( 2 klíče) . Nevím jak otevřít tu branku kde je potřeba 5 a 7 klíčů. Mám jen šedé dlaždice a chodím sem a tam. Možná je to pátkem nebo jsem úplně marná. Diskuzi jsem přečetla a nerozumím tomu. měl by někdo návod pro ů unavený " mozek. Děkuji