Helgridina odysea (25.6. - 8.7.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 24/6/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. karbar

karbar Baron fóra

mariejosefa Koukni na mapu kobky, nemáš někde otevřené dvě truhly. Měly by tam být vidět, jinak jsou tam balonky a portály.

INČUČUNA1959, lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  2. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak první řádek by byl a dál už nejdu

Děkuju Helgrid, naschle za rok xD

3. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Naposledy upraveno: 1/7/26
  4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem dnes někdy nad ránem dokončila tu pakárnu.
    Co se týče střílení, začínám zadní řadou. Jakmile je postavená (kvete), střílím na další řadu, té první si brouci nevšímají, pokud je netrefím... a tak dál. No a ta poslední rozkvétá samospádem.

Naposledy upraveno: 1/7/26
  5. karbar

karbar Baron fóra

Nejhorší kobka č. 32. Více jak 15 min. střílení. No to nepřeruším když už jsem tak daleko. Ale nervy to teda byly.

6. kuchynak

kuchynak Stálice fóra

Tak jsem to přetrpěla k řádku č. 1 a ještě kousek dál a končím.
    Tato akce mě nikdy neoslovila a nebylo tomu jinak ani tentokrát.
    Klikat jak .... dlouhé minuty je fakt zábava :p
    Tak prima prázdniny všem!!

7. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak ještě 150 padátek a měla bych to mít komplet.... pořád koukám na mapu kobky, jsem schopná v reálu zabloudit kdekoliv, jak prohlásil brácha, otočím tě 3x okolo borovice a jsi ehmmm, však víte kde :oops:, tak se orintuji podle ní a daří se dle plánu :music:

lacrima, -Jara05- a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  8. olčaML

olčaML Expert fóra

Hotovo ! Konečně ,jupí !:D

lacrima, -Jara05- a kocieva tohle ocenili.
  9. mariejosefa

mariejosefa Znalec fóra

karbar i ostatní
    dík za snahu, ale právě k těm bednám a příslušné minihře se nedostanu, dveře nejdou otevřít, z opačné strany jsou překážky, přes které se postava nedostane

Už sem to poslala na podporu, ale uvidím, co oni na to.
    Moc nadějí tomu nedávám (parní los a taj. strom Gwen z beden asi budu muset oželet), jinak mám naštěstí vše ostatní

Ps: podpora pomohla, díky

Naposledy upraveno: 2/7/26
  10. sophiastanka

sophiastanka Rádoby autor

ako sa mam dostat k zetonu sperku a preco tgie minihry treba hrat vecnost dakujem vzdy to pyta len kluce

11. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

sophiastanka
    Většinu dveří otevřeš klíči (jsou dva druhy, pozor na to!), některé dveře odemkneš démanty, které musíš nejprve najít v kobkách.
    Podrobně je to popsáno ve FAQ k akci a v několika příspěvcích výše (například zde nebo zde).

Pitrýsek47, -Jara05- a lacrima tohle ocenili.
  12. kuchynak

kuchynak Stálice fóra

Něco jsem přehlédla nebo dělám něco špatně? Nejde mi odehrát minihra v kobce č. 32. Když už se konečně po dlouhých minutách dohrabu do konce, tak to "spadne", všechna pole se vrátí do základu a musím znova. Tak jsem to odehrála už 2x a zase mám holá pole a dotaz, zda chci hrát minihru. Přiznávám, že nechci...
    Máte někdo podobnou zkušenost nebo se musí udělat něco jinak?
    Děkuji za info.

Edit: tak po restartu se to posunulo do stavu hotovo a šlo jít dál...

Naposledy upraveno: 2/7/26
    -Jara05-, lacrima a Skali tohle ocenili.
  13. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Dobré ráno. Mám hotovo. Uf. Tentokrát jsem si minihry moc neužila. Mám cestovní horečku a některé minihry byly k uzoufání (neměla jsem na ně nervy) - neustále chodili červíci a zdařile bourali jakýkoli pokrok. Naštěstí většina her byla pohodová. Nicméně si nedokáži představit toto hrát na mobilu.
    KŠ mi dalo 100 % a použila jsem bonus z vlastních zásob. Čekala jsem na padátka. Nechtěla jsem řešit dlouhodobkou se SH. Takže jsem minihry mohla pustit až včera večer.
    Každopádně teď mám pauzu. Doufám, že další akce bude pohodová, protože budu na dovolené. Tímto se sousedům omlouvám za případnou absenci s dárky. Nevím, jak budu stíhat.
    Krásný den, víkend, dovolenou všem.

lacrima, Y_n_O a -Jara05- tohle ocenili.
  14. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Tak jsem skončila. Tamburíny nemám, takže další dodávání a úkoly jsou pro mě tabu. :sleepy:

lacrima a Y_n_O tohle ocenili.
  15. Y_n_O

janaj, o tamburínách se tady psalo už na začátku, že budou potřeba. A bubu byla otevřená. Stačilo postavit výrobny a případně dochovat chrliče..
    Škoda, že sis toho nevšimla.

lacrima a Ciri13 tohle ocenili.
  16. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Y_n_O Jsem to zapinkala - nějaké problémy, byla jsem ráda, že jsem se dostala aspoň na sklizeň a sadbu akčních rostlin. Na víc jsem se nedostala. Jo, škoda, ale co už...

lacrima a Y_n_O tohle ocenili.
  17. Y_n_O

Chápu, realita farmě občas neprospívá.

lacrima a janaj tohle ocenili.
  18. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte,

janaj, pokračovať môžeš aj bez tamburín, nezískaš akurát bedne, zafír je za akciové rastliny.

lacrima a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  19. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Vanda Ahoj, já vím. Mám všechno hotové, chybí mi otevření místnosti 39, tam mi chybí rubín a jeho získání už je jen v dodání, kde jsou právě tamburíny. Jinde jsem získání rubínu nenašla, už mám vše vybrané

20. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

janaj,

v kobke č.20 si vyberieš zafír, v kobke č.42 rubíny a otvoríš kobku č.39

Kobková havěť

lacrima a Astraia tohle ocenili.