Helgridina odysea (25.6. - 8.7.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 24/6/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. davidson00

davidson00 Hrabě fóra

zdravím, tak již jsem úplně hotová, nachodila jsem jsem tolik kilometrů, že bych měla splněno na týden. Hlavně že to již mám hotové. Jdu aktivovat řádky, přeji příjemnou hru. Ta zelená chamraď je - nemám slov

2. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

..hotovo, šlo to celkom fajn, žeby na 2 týždne pauzička?:p

Nech sa vám darí;)

3. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Óóó Velký pezte,gratuluji! Nesklamal si. Ja som už tiež rozpestoval. :p Bol som v práci a potom som čakal na Skali .....;)

4. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Dobrý večer,
    hlásím hotovo a přeji dobrou orientaci všem co ještě bloudí
    upload_2026-6-25_23-5-28.png

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Teda, vy jste moc velcí šikulkové Pezt, Danka a Bedlivé oko, moc gratuluji ;) fakt do toho dáváte vše, já se snažím také, ale až druhý den, ta BZ a TBZ z dekorací teda nedám, je jich opravdu hodně

Edit: vím, že bych mohla posunout sklizeň dekorací, asi to tak všichni máte, ale to nemám jistotu, že jsem doma. Leč v 5 hodin ráno vím, že nikde jinde než doma nejsem, tak asik
    :music:

Kaolíne, ty to dáš, čtvrté místo je i tak skvělé xD

Naposledy upraveno: 26/6/26
  6. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

pezt
    Jsem si téměř jistý,že sem žádné pole nepřehlédnul.2x jsem udělal tu hru a nic se nestalo,balonky padaly pořád dál.Jedu pěkně lajnu po lajně,a i tu s krystaly sem měl hotovou.
    Nechápu to!:cry:
    Asi erupce na slunci.xD

7. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Dobré ráno, jak tak čtu, tak já kam teprve mířím a začínám pěstovat, jiní už mají nohy na stole. Gratuluji a přeji.
    Já bych chtěla mít hotovo do příštího týdne. Kvůli odjezdu na dovolenou. V tom horku mě to u počítač nebaví.
    Krásný víkend, neupečte se a nezapomeňte na pitný režim.

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

evoku57
    Nato kašlu,spíše sem chtěl sladit čas s pohárem.Nevadí,tak to mám sladěný ráno!8)

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

[​IMG] Za 4 hoďky napěstováno, stačil mi 3 a 1 hod. kupon na pomocníky. :p Chybí 7 padátek, ty dostanu jako dárek, urkytě xDxD nakonec budu dělat akci celou, ale jen na hlavní farmě, na vedlejších 3 jen po první řádek. Až bude klídek, tak to odehraji

10. mamka1111

mamka1111 Aktivní autor

Ahoj, co dělám špatně že nemůžu obsadit spodní pole v kopce č 4. Děkuji za radu.

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  11. Astraia

Astraia Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj mamka1111
    Jak ho nemůžeš obsadit, co přesně ti nejde?

12. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Hlásím splněno!
    FarKobky.png
    Oproti předchozím kobkám to šlo pomaleji, protože bylo méně portálů pro urychlený přesun, co se pamatuji...
    Ale i tak to byla příjemná minihra.

13. mamka1111

mamka1111 Aktivní autor

Nejdou mi odstřelit modré balonky v první řadě.

albína1927 a babina51 tohle ocenili.
  14. Astraia

mamka1111
    Některé balónky, se posunují pomaleji, některé rychleji, některé jdou z jiného směru, je potřeba přijít na ten systém, ve které fázi střelit tak, aby ti zalil záhonek, který potřebuješ. S tím ti bohužel nepomůžeme, nemůžeme to za tebe odehrát. Mě když něco nejde trefit, tak střílím hlava nehlava, až se to povede ;) A ještě malá rada skrz záhonky, ty které jsou nejblíže k Helgrid, kvůli ním už nemusíš střílet, balonky na konci samy prasknou ;)

15. frybka

frybka Rádoby autor

Asi jsem něco popletla, nemůžu se dostat z první místnosti mám tam ještě spoustu hnědých polí ale nejde se k nim dostat poradíte?

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  16. Astraia

Ahoj frybka
    Budeš muset odemknout spodní dveře a vydat se prozkoumávat tudy. K těm hnědým polím se dostaneš z jiných místností ;)
    V levém dolním rohu máš mapu, když na ni klikneš, zjistíš, ve které místnosti se nacházíš, místnost svítí fialově. A hned vidíš, ze kterých bočních místností se k těm hnědým polím dostaneš. viz obrázek mapy

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ty akční plevelné rostliny zrají strašně pomalu. Kapky už neinvestuji, vyplácala jsem té chemie dost na vypečené pečení. Na tuhle akci je víc času, tak zatím budu pěstovat běžným způsobem, s MJS, vodou a hnojem. Akorát asi budu muset na Baha zaplnit plantáž papoušky, hnůj na trhu začíná zdražovat a já bedny nasyslené nemám, kydám průběžně :)

18. ašada01

ašada01 Titán fóra

Hlásím také hotovo. Měla jsem na víkend odjet, tak jsem to urychlila. Před chvílí přišla zpráva, že se akce ruší, tak jsem spěchala zbytečně. Nejvíc mi dala zabrat obluda v kobce 44. Chtěla po mě 3 rubíny a já je neměla. Prolezla jsem 2x všechny kobky, jestli jsem na něco nezapomněla a nic. Nakonec mě napadlo na to tlačítko "Dodat" kliknout a hle, rubíny se nevím odkud objevily. Pak už zbývala poslední kobka a akce je úspěšně za mnou.

19. babina51

babina51 Hrabě fóra

Může mně někdo poradit jak mám jít dál.Už mně to přestává bavit a to jsem teprve začala.Zatím mám otevřené 2 místnosti.Když kliknu na rámeček,tak ve druhém sloupci na třetí pozici svítí balonek.Dál se nejde dostat,mám dodat nalevo 5x klíč od kobky a napravo totéž,ale jak ????Nebo mám jít jinudy,ale to asi nejde.Mám jeden žeton šperku.Díky.

modro.ocko22 a -Jara05- tohle ocenili.
  20. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

babina51
    Stojíš před dveřmi?
    Potom vidíš něco jako:
    upload_2026-6-26_16-54-35.png
    Tak stiskni ANO a odemkni dveře (pochopitelně musíš mít potřebný počet klíčů...;)
    Po otevření můžeš vstoupit...
    Tak jednoduché to je.

A pokud se do nějaké části místnosti nemůžeš dostat přímo, musíš to vzít oklikou přes jiné místnosti...