Helgridina odysea (25.6. - 8.7.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 24/6/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

JJ, produkty nejsou problém

Screenshot_1.png

2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ja som písal,že nevyrábam desivé produkty,nie,že nemám žiadne produkty. No,nemám tamburínu. Načo aj,že? :p Veď tým potvorám aj tak nehodím ani suchý chlieb,možno len tým v poslednej miestnosti. 8)

3. -družstvo-

-družstvo- Baron fóra

produkty včetně tamburíny taky mám, sice jen 1/5 toho co pezt, ale zato jsem ve stodole objevila hororové kečupy, tak to nevím jakou výrobnu mám v baráku na děsivce.

4. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Peto121, vysypej všechny strašidelné bedýnky a bedýnky z dílen - třeba tam budou.

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

No, třeba aby sis mohl trsnout bolero...
    Něco málo ve stodole najdu, co nenajdu, dovyrobím.

Naposledy upraveno: 24/6/26
  6. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Y_n_O no nedovyrobíš,ak nebude desivka. Aj tak nie sú podstatné.

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nejsou podstatné, ale pokud chtějí produkty ze hřbitova, děsivku spustí. Času je hafo.
    A já všechny produkty mám. Dovyrábím, když to jde a jsem při smyslech.

8. 14087

14087 Titán fóra

Děkuji mnohokrát naší dinoalesi za úžasný přehled s výpočtem, který neberu jako samozřejmost, protože se nám pro nás s tím lopotí po nocích.. děkuji ze srdce ♥️

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Já se přidávám a smekám, tentokrát je výčet opravdu moc hezký :D pojedu nakonec i kobkové, když se tam dostává něco na postup, snad bude dost produktů, akorát na vedlejší nebude a koupit nejdou, tak snad bude ta děsivka, i když si je vlastně ani asi nevyrobím, bo nebudu někde mít zvířátka na krmení dílny, nu což naděláme, i bez toho to nějak půjde, snad, přeji krásný den a fajn hru i dnešní akci, já začínám jen na vedlejškách a na hlavní a evok15 až zítra ráno po sklizni dekorek, jako vždy, tak snad to půjde dobře, hlavně ať farma jede, tak jak má a to že teď poslední dny jede skvěle, chválím RT

10. Miloslav11

Miloslav11 Perspektivní autor

Něco sem nepochopil. V kobce č. 1 najdu bedny č. 1,2 a 6? To znamená, že když otevřu kobku č.1, tak tam budou 3 truhly, nebo se musím do kobky č.1 někdy v průběhu hry vrátit 3x?

modro.ocko22, -Jara05- a babina51 tohle ocenili.
  11. Diké

Diké Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj Miloslav11,

V každé místnosti sehraješ střelbu na míče a až ti zarostou pole kvítím, dostaneš se k truhle, pokud bude truhla v místnosti nedostupná, musíš se k ní dostat jinými vraty z jiné místnosti ;)

12. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Do akce samozřejmě jdu, to bych nebyla já :music: dinoalesi, také děkuji za výpočty ;) Co se týče produktů tak tamburínu mezi nimi nemám pokud je to produkt z Děsivky tak tam nevyrábím žádné produkty... Zaměřila jsem se na něco jiného takže pokud to nebude úplně nutné tak tamburínu řešit nebudu :p Akci zdar a všem krásné farmaření ;)

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Tak a nastalo to, čeho jsem se obával. V dnešních dnech nehrozí jen přehřátí z vedra, ale taky zánět při klikání :p, invaze brouků je veliká a platilo by snad na ně jenom práškovací letadlo;).
    Prošlapal jsem se několika komnatami, otevřel truhly a k těm zelenáčům se vrátím.

14. pezt

Zdravím
    Peto121 pravěl, že do 18:00 to mám mít hotové, i s drobným handicapem jsem to tedy zvládnul ;)

Screenshot_2.png

Tak ať se všichni neztratíte a chce to hodně biolitu :p

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Dneska nato zvysoka kašlu. Nejde mi ukončit jedna hra. Tak se to do zejtřka třeba umoudří.:wuerg:

16. hroudov

hroudov Veterán fóra

můžu se zeptat kde se vyrábí tamburíny, nějak to nemohu najít a na trhu se nedají koupit, díky

17. pezt

18. hroudov

hroudov Veterán fóra

děkuji, proto jsem se nemohla dohledat ;)

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  19. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Ahojte, tak musím pochválit, tentokrát se mi minihry zdají jednodušší než posledně, akorát jedna mě malinko potrápila, ale nic co by se trpělivostí nedalo zvládnout ;)
    Ať se vám taky zadaří a pohodový večer :)
    pezte, gratulka;)

20. pezt

Ahoj kaolín11

Šla celou dobu, jen tam bylo jedno pole schované za krystaly, to by již nyní mělo být opraveno a jde to vidět.

Screenshot_2.png Screenshot_3.png Screenshot_4.png