Halloweenský lov příšer (26.10. - 1.11.2022) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/10/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Šišmarja, upgradované kostečky... Hrála jsem to v trolejbuse na mobilu. To je kua taky těch žlutých, že to můžou dát jako minihru? ;)

2. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Ahojky
    Akce vypadá super. Logické hry já miluji, tak uvidím jak to půjde. Všem přeji hodně štěstí a co nejvíce bodů při hraní mini hry.

3. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Ahoj. Zatím nechápu systém :eek: Snad to nějak půjde :music:

4. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Došlo k menší úpravě potřebných počtů her na jednotlivé odměny
    FAQ je již aktualizované

Fajn hru pezt

5. kikiriki

kikiriki Rádoby autor

Florenovník, to je sen! A u snu asi zůstane, nevěřím že se mi zadaří sbírat v minihře až tak moc vyžadovaných bodů.

6. coneznam

coneznam Osvícený autor

Jsem ohromena. Nová minihra a vypadá úžasně. Tak florenovník asi zůstane v dáli, nicméně za pokus to stojí. Takže na značky připravit a zítra ve 14.00 hodin STAAAAARTxD

7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Absolutně nechápu jako skoro vždycky:music::p

8. elbedna

elbedna Znalec fóra

dasa1143,
    Nejsi v tom sama, taky jsem z toho zmatená :cry::eek:

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Taktéž jsem trocha zmaten.K čemu slouží výměna příšer?!? Z videa jsem to nepoznal. Dále,podle videa je možnost tahů 15 ,namísto uvedených 12 v ofi !?!:music:
    Myslím že se nebudu tentokrát rozptylovat ofíkem a počkám si na ostrý start zejtra ve 14 hod!8)

10. burds

burds Titán fóra

No m,usím to vyzkoušet a bude asi nějaký čas trvat než přijdu na správnou techniku.Ale je to nové a snad se na stonek dohrabu.

11. Richards76

Richards76 Expert fóra

No, vyzerá to lákavo, floreňák reálne na dohľad, taký reálny snáď pre mňa ešte v mojom takmer dvojročnom farmárení nebol. Napestovať by až taký problém nebol, na dvoch plochách, ale neviem ako padátka. Skúsim, uvidím, napíšem :)

12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11 - ahoj, správně je 12 tahů - změnili to.

dasa1143, elbedna
    - ahoj, myslím, že to tak složité není, stačí si přečíst princip minihry a hlavně chvilku sledovat to krátké video z minihry.
    Zjednodušeně:
    Spojujeme sousedící příšery stejné barvy - minimum jsou 3, ale čím více, tím samozřejmě lépe.....(při spojení alespoň 5 příšer dostaneme jednu do bočního zásobníku - tu pak můžu použít - vyměnit za jinou v herním poli)
    A pokud se nám spojováním příšerek podaří uzavřít nějaký obrazec (čtverec, kruh, šišku nebo cojávím), získáme bodů ještě více - za všechny příšery, co jsou uvnitř toho obrazce.
    Tož tak nějak ;)

13. rastaman19

rastaman19 Velmistr fóra

zdravím, je výhodné pěstovat na polích 4x4 s bonusy pro více plodin ? Při použití MJS Sh zuzi bonusy u kola štěstí 100% stodoly nebo pěstovat s bonusy na polích 1x1 ? minulé jsem si vymlátil zásobu sh a zuzi. potřebuji radu na čem pěstovat s bonusy. předem děkuji za radu od zkušených hráčů :(

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

rastaman19, pokud máš 100% z kola, tak při snadném přístupu na síť je nejrozumnější pěstovat na pohopolích s vánočkou a nevinností, protože tam za stejný čas, jako na pidipolích, sklidíš podstatně víc. Samozřejmě to stojí kapky a třeba i vrtulky, bez nich to nemá ten správný efekt. A ještě kdybys měl v liště bonus rostlinných výnosů, tak je to darda. Sice ti zabere jedno místo na urychlení SH, ale pokud máš nějaké řádky na SH, při postupném spouštění to vyrovnají... Já mám jen jeden, ale i těch 6 hodin vyjde na dvě sklizně, a stojí to za to.
    Možná Ti někdo z našich matadorů poradí lépe :)

Naposledy upraveno: 25/10/22
  15. pezt

Ahoj kaolín11

Příšerku můžeš vyměnit za jinou aby se ti třeba podařilo uzavřít oblast, kde by ti třeba 1 nebo více chybělo na uzavření oblasti.

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nu dobrá. Díky za vysvětlení.;)
    Když už teda,tak ať to máme celé.Výměna příšery se považuje za tah?!?Pokud ne, kolikrát se může měnit?

17. pezt

kaolín11

Výměna příšerky se nezapočítává jako tah.

18. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Floreňák! Nemůžu uvěřit svým očím! Rozhodně se o něj pokusím. Na co jiného obětovat všechny ty našetřené bonusy, hnojiva a bedny s párty lístky, než na floreňák, že jo. To bude mejdan :D

19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Uvidím ako mi to pôjde,lebo nebudem mať moc času a s tým nič neurobím:sleepy::sleepy:.

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) už chvilku sleduji video a vypadá to dobře, ale asi bude záležet taky na náhodě o dobrém seskupení příšerek, aby se jich dalo spojit co nejvíc, no hlavně nesmím spěchat a víc přemýšlet xD takže to vidím na dlouho, jdu do toho, je to nové a líbí :p
    Pěstovat budu jen na hlavní jako vždy a snad z kola vypadnou nějaké bonusky ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.