Halloweenská sezóna (14.10. - 16.11.2019)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/10/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Bodíky nechci, není je za co utratit. Kdyby se připsaly do další sezony a to želé tam bylo celé, možná bych nějakou rostlinku obětovala, mám jich jenom 184... 8)

mituli a matlafous123 tohle ocenili.
  2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Skali: No vidíš, to já jsem to namrskal všechno nekoukal nalevo napravo ,-)) Zítra je prozkoumám podrobněji, co kdo chce a dá. Sovy mě probudily ,-)))).

evainfo, GordonSargent a Skali tohle ocenili.
  3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Pitrýsek, času dost, nekaž si neděli. Však oni se neurazí a v pondělí zaklepají znovu. Je fakt, že jednou přišli s nabídkou, kterou jsem musela odmítnou. Dobře dám milion za jednoho mravence, budiž, ale druhého nejvyššího šlechtěnce už ne :)

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Taky plním jen ty zakázky, kde mám 999+ a produkty vč. některých zvířat, co je málo vynechávám to se nevyplatí :p

burds, Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Takova sezona se mi zacina libit! Tedy ne, ze bych zmenila nazor a vydala ze stodoly jedine zrnko psenice, natoz cokoliv jineho kvuli nejakym bodum (to me opravdu ani nehne vzhledem k odmenam)... ale jestli u nich bude volno na farme, tak mohou byt klidne kazde 2 mesice :D

6. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Víme, prosím, jak dlouho působí bonusy ze sezónního obchodu? Nemůžu to najít a body naskakují samy, i když akci vědomě neplním, už mám dva žetony.

7. rampusak

rampusak Veterán fóra

Když dva dělají stejnou věc jedna má přínos a druhá také ale zřejmě opačný než tvůrce farmeramy chtěl. V konkurenční hře se nic nevydává, neplení se stodola a přínosy jsou někdy i ty nejcennější, místní měna v pobobě těžby zlata.Tady efekt nula, bonusy jako urychlené šlechtění ehmm.. co třeba 100% do stodoly to by nešlo? Šlechtění též jedna velká hnusárna jak jinak a ty odměny za akci vlk se nažral kozy pochcípaly jsou podobně nastavené, k ničemu. Halt se jim to nepovedlo a nebudu psát že moc, tohle je totálně poguanovaná sezóna kterou osobně nazývám předvánoční trhy vetešníckýych stánků v halách a na náměstích. Taky mám volno což je pozitivum, přece nedám SK za 4 kusy prasat v odměnách že. Krásné ránko všem. Martina

8. burds

burds Titán fóra

Já plním stejně jako evoku.Čeho mám málo nedám.Ale proč nedat rostliny z baha které na nic nepotřebuji a mám jich hafo ?

Jonsdorf a mituli tohle ocenili.
  9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, víme. Všechny jsou na 4 hodiny :)
    BZ ze sezónního obchodu.png BZ děs z obchodu.png rychl. šlechtění z obchodu.png

Xenie6161, maminka78 a zejdy66 tohle ocenili.
  10. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Skali, děkuji.

Skali tohle ocenil(a).
  11. Skali

Xenie6161 - nemáš zač, rádo se stalo ;)

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký dník v sezóně :) ze začátku jsem plnila poctivě všechny zakázky z větších zásob stodoly, no ty se rychle tenčí a už taky začínám docela hodně vybírat ... 5 i víc kusů různých zvířátek a ještě šlechtěných za míň jak 20 bodů nedám a drahé produkty u Roberta vynechávám xD K dosažení dvou jakože Ferdíků chybí pět a něco splnění, naděje si jako vždy nedávám, ale co kdyby :p

Y_n_O tohle ocenil(a).
  13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nějaké ty body mám, ale není to zatím za co vyměnit. Zakázky neplním, zákazníci jsou nenaž... nároční ;)

evainfo tohle ocenil(a).
  14. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj poraďte mi prosím kde získám dekoraci do stonku děsivka 4 ,,silné lektvary'' na farmě jí nemám a nemohu najít děkuji

15. Skali

16. papulice

papulice Veterán fóra

děkuji Skali:inlove:

17. Skali

papulice - za málo, ať se daří ;)

18. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Zakázky si vybírám, plním jen ty s více než 30 body a to ještě většinou rostlinné. Zvěř ani produkty nedávám, občas dodám nějaké nářadí, kterého mám hodně. Zatím jsem na čísle 14.

19. muchotrávka22

muchotrávka22 Pisálek fóra

Ahoj Skali,
    chcem sa len opýtať čo mám robiť ked po splnení 18 úlohy mi mal byť pridelený podivuhodný výbeh Tartan a nikde ho nemám.
    Vo
    pred srdečná vďaka

20. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

muchotrávka22 - nejsem sice skali, ale odpovím. Pokud jej nemáš v inventáři mezi zvířaty na farmě, tak napiš o prověření na herní podporu, která zjistí kde se výběh zatoulal. Jak kontaktovat herní podporu.

EDIT: podivuhodný výběh "Tartan" lze ale získat pouze v případě, že sis zakoupila sezónní permanentku. Pokud ne, tak bohužel nezískáváš prémiové odměny

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.