Halloweenská pohádka (25.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 24/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

alexandrakerulova00 Jestli jeste nemas vytunene domecky na 4.lvl (staci ti 2 a nemusis rozsirovat vsechny plochy), pak urcite na co nejvetsim mnozstvi poli 2x2 mesicni koreni na grimoary. Co po sklizeni neosejes zpatky, to rychle premenit na grimoar a upgradovat domek, na kterem mas vyssi lvl.

2. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Hele hyyeno matlafousova ako to ide rychle..daj navod!!!!!!ja to tlacim aj ocami a ne a ne tie knihy mat tolkoxDxDxDxD

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jsou na mě vošklivý, víly jedny -.-
    [​IMG] Tak si půjdu zatočit, no...Třeba zase vyleze nějaký ten hezký šlechtěneček :music:
    A už mám přečteno 58 pohádek :D To pude...

4. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Mě tahle akce nejde...v práci se na pc nedostanu, řádek nebudu mít ani náhodou..:cry:

5. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

matlafous123 ved ja idem na najvyssom pocte velkych poli,potom 1x2 a zvysok je par minipolicok,len ja som myslela,ze musim najprv dokoncit ulohu v hale,tak tam som vyplieskala tie bubu plodiny,:cry:
    no snad to este stihnem :oops:
    diky za radu ;)

6. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak za 8 hodin bude řádek doma (no spíš ráno) a ve zbývajícím čase se budu věnovat úkolům. Domečky 4/4/2 víc tunit nemusím.

[​IMG] [​IMG]

Naposledy upraveno: 28/10/17
  7. matlafous123

ezzra Nejvyssi mozny pocet poli 2x2, zbytek 1x2 a potom az 1x1. 3 plochy na pestovani staci (neni treba rozsirovat 4. a 5. plochu). Nejdulezitejsi je mesicni koreni. Oset na velka pole (tim se usetri osivo oproti pidinam) a okamzite pri 100 kusech ve stodole grimorarem vytunit nejdriv naplno jeden domek, pak druhy (nedelat oba soubezne).

alexandrakerulova00 Joooj, chyba :oops: No, zkus to... najed na koreni a hned jak budes mit po oseti 100 ks ve stodole, upgraduj domek (domek na 1. lvl ti dava jen 1 postupovy bod, domek na 4. lvl ti dava 3 postupove body).

8. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

njn,teraz to uz viem aj ja
    ale zaujimalo by ma,ze ked v noci preskoci cas-preskoci aj rastlinkam???
    lebo mne uz preskakuje xDxDxD

9. ezzra

ezzra Hrabě fóra

matlafousova to uz teraz aj ja som mudra ,,ked som vsetkych 5 ploch otvorila....ale po vojne je kazdy generalxDxDxDnebojim sa,, tych 30 uz doklepem aj na jednom domkuxD:wuerg:

10. k.vitek

k.vitek Titán fóra

24/100
    tak to nedám... každé 4 hod. odkliknout :(
    do toho jsou ještě zamotané úkoly v Družstvu...
    ...a nevím, co mám dřív plnit. Chjo, zdá se mi to překombinované

vím, že je do konce ještě 77 hod.
    Ale teď je víkend a chce mě rodina a ve všední dny mě zase chce zaměstnavatel (samozřejmě, že v terénu na služebce je dost risk, jestli u kontrolované osoby vyprosím wifi). Je mi to líto, protože vypadají akční hry docela pěkně, ale předpokládají, že u PC a internetu člověk sedí 24 hodin denně.
    Tak budu opět bez větve
    Jo, a od včera mám otevřené 4 plochy. Do té 5. se mi vůbec nechce... ale zase by každé 4 hodiny nepřibývaly 2 ale 3 sklizně (myšleno domečky; 2 mám vytuněné na 2*)...

EDIT: Teď pročítám 2. stránku zpátky a poznámku od Pajdy. Upgradovaný domeček jsem měla na 2, v tuto chvíli jsem už vytunila na 3... ale navíc to Magické koření nemám. Jen 55 ks... zas můžu zasít až za 3 hodiny... jj a to se přes puboše neprobojuju

11. matlafous123

k.vitek Vyprdni se na plochy... updraguj fofrem grimoarem domecky (prvne jeden, pak druhy).

GordonSargent a davidson00 tohle ocenili.
  12. stěby

stěby Hvězda fóra

Tak už jenom 36 pohádek, 186 jedovatých žárovek, 682 měsíčního koření - a kompletně budu (stonek i družstvo)8):p. A v úterý nebude do čeho píchnout xDxDxD;).

13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Alexandra, rostlinkám asi čas nepřeskočí, neboť sřídání zimního a letního času není zavedeno po celém světě ;) A já budu v noci spinkat, tak mi to bude úplně jedno :D

14. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Chtěla jsem se zeptat, jak tady píšete o Fantasyramě - ta byla v takovém grafickém provedení? Mně se to totiž moc líbí..
    Přečteno 85 pohádek. Jen škoda, že také neuspávají..

evainfo, ezzra a lase2 tohle ocenili.
  15. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Fantasyrama byla v tomhle duchu, super grafika...

K akci-nevzdávám to;)

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Apachie1: Fantasy byla nádherná. Když končila, natočila jsem si spoustu videí se všemi zvířátky, mazlíky, rostlinkami a hlavně hudbou. Na Farmě ji mám vypnutou, ale na Fantasy to byl prostě relax a nemusím utrácet za CD, mám to doma v PC 8)

Tak, žárovky mám komplet a jde se na koření :)

17. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jo, stylově byla stejná, jen méně "sladká" - grafik byl fakt mistr.

Mám hotovo 64/100, jen 2 domky na 4/4, ale jestli se nic nepředvídatelného nestane, měla bych dokončit v pohodě. Teď mi zraje posledních pár žárovek na úkol, pak se budu snažit o dekorky navíc. Ale hrotit to nebudu, co stihnu, to stihnu. Akce je prima, líbí se mi, jen se to hrozně vleče. No jo, kdyby to šlo rychleji, zase by požadavky na množství byly vyšší. A alespoň do toho člověk nemusí pořád čučet ;)

18. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Pěkný večer všem,
    jen jedna rychlá zprávička - konec akce je 31.10. ve 22:00 hodin (místo avízovaných 14:00).

19. slootr

slootr Baron fóra

Držím se plánu a zatím to jde všechno tak, jak má. Otevřeny všechny plochy, 3 domečky na nejvyšší stupeň, zasety žárovky do úkolu. Takže mě čeká ještě:
    1. Napěstovat 725 žárovek do úkolu
    2. Napěstovat 725 koření do úkolu
    3. 4 x sklidit domky

Mělo by se to zadařit, ačkoli to znamená ještě 5 sklizní žárovek a 4 sklizně koření. Žárovky budou dneska jednou, na noc koření, zítra dodělat žárovky, na noc koření, v pondělí otočit dvakrát koření a hotovo. Nakonec jsem nepotřeboval vyrobit žádný urychlovač.

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

sopti: To je krásný dárek ke svátku, který z historického hlediska uznávám :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.