Halloweenská pohádka (25.10. - 31.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 24/10/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Odměnou je řádek s BZ a TBZ a pak ta zázračná bedna beden. Řádky já mám ráda, tenhle je docela slušný a tak do akce jdu, zvlášť když je to na zvláštní ploše a netřeba likvidovat farmu. Taky nejspíš nebudu, jednak jsou podzimní prázdniny a chci někam vyrazit podle počasí s dětmi a jednak nadešel čas, kdy se asi pojede za nejbližšími, kteří už nejsou mezi námi .....
    Ale buď akci stihnu nebo ne.

Vadí mně zas ten soupis odměn, co je možné získat. Odměny, u nichž je vzácné je u mě jakoby ani nebyly. Tím se seznam možných odměn silně redukuje. Ale což, docela se těším, jen chodit sklízet bez akcí mě nebaví, takže i takováto akce to farmaření mně oživí.
    [​IMG][​IMG]

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Do akcie idem,ale som zvedavý ako to pôjde keď sa nebudú môcť používať SH a vrtuľky.Uvidím koľko toho urobím ale naháňať sa nebudem,tobôž v noci vstávať.

3. coneznam

coneznam Osvícený autor

Minulou akci jsem nedělala, plnila jsem o děsivce úkoly v družstvu. Na tuhle se tedy dost těším, vypadá komplikovaně, ale lákavě. Kdo frfňá, že je akce za akcí, zdražuje se, ať si úkoly jen vybírá. Já jich dělám hodně, ale ne úplně všechny a nakupuji, pokud se mi chce utrácet. Je to hra, hraju si ji svým tempem, vybírám si, co mám na hře ráda a nehudruju pořád...

Naposledy upraveno: 24/10/17
  4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Fakt k tomu bude děsivka o_O, jej večer si to musím přečíst znovu...
    coneznam: správný přístup...
    Edit: Matlafous123: už mám opsáno;)

5. žufánek

žufánek Rádoby autor

Zdravím farmáře i farmářky,tuto hru hraji skoro od začátku co začala,ale ráda jsem se vracela a odpočinula si u hry.Akce se snažím dle možností hrát,ale začínají mě rozčilovat jako dárky bedny z kterých po odkliknutí vyleze třeba jen 1 chrpa.Akce jsou sice jedna za druhou,ale některé jsou pěkné.Mohli by konečně tvůrci zase přestat s těmi bednami,vždyť je plno jiných věcí na dárky,ať se na mě nikdo nezlobí,ale bedna není vhodný dárek za hodiny strávených u hraní akcí.Moc pěkně je na strašidelném ostrově vypracovaná úvodní obrazovka,krása a veliká pochvala,ale dávejte prosím k motivaci ke hraní hráčům jakékoliv jiné dárky a přestaňte dávat bedny,toho tajemna je už moc,sousedé mi mizí,přestávají hru hrát a proč? Je to opravdu k zamyšlení,děkuji a příjemné hraní akcí.

6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

slootr Diky, divoky kocoure ;) Hlavne ten svuj prispevek na prvni strane nemaz, at muzeme opisovat :D

7. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

• Prosím nevkládej více příspěvků hned pod sebe. Pajda361
    To jsem rád,že nemusím nic bourat.Akce vypadá zajímavě,ale uvidíme jak to bude fungovat :music::music:

Já se přidávám a souhlasím F 102 a B 348

8. mamba54

mamba54 Stará škola

Mně se akce moooc líbí, když já jsem na ty obrázky;):p, a vstup na akční plochu je prostě...úžasný, akce mi zatím přijde komplikovaná, ale při hraní se všechno vyjasní a zjednodušší, asi budu plnit hlavně úkol ve družstvu, protože tam můžu získat nové stromy na děsivku a i nové dekorky, už se moc těším;)....a bedny v odměnách mám ráda, tedy pokuď tam není jako odměna jeden květ... tak zítra;):music:

9. slootr

slootr Baron fóra

matlafous: Ono to vypadá jednoduše, je tam je ale drobný zádrhel. Nic na té ploše nefunguje, takže to bude přibejvat pomalu. Nejsem si jistej, jestli tam půjdou dát jen pole 1x1 nebo i větší. Z polí 1x1 zaseju na celou plochu po otevření 125 semínek a sklidím 250 kytek. Výnos je jen 125 ze sklizně. A to věru není mnoho.

10. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Akce vypadá zajímavě a hlavně nově, žádná ohraná písnička (napěstuj tisíce, počkej na padátka a dodej). Oceňuji možnost získat nové děsivé stromy a dekorky na novou plochu. Ale ti, co nakupovali balíčky, asi moc nejásají, být to po delší době, tak OK, takhle je to malinko podraz. Mezi odměnami mi chybí kupony na pomocníky, už delší dobu se s nimi v odměnách šetří. Ponurý květ má podle info ze stodoly protihodnotu 100, tak to bude ideální k dodávání do úkolu. Jsem ráda i za další děsivku. Zatím jsem naladěna optimisticky.
    :D

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

A už je to tu zas: Náhodná odměna, vypadávátka... na to házím okarínu. Teda ne, že to nezkusím, ale pajšl si z toho nestrhám a jazyk na vestu nepoložím.

12. babina51

babina51 Veterán fóra

To jsem z toho byla jelen,ale pak po prostudování které dal SLOOTR tak teď mám trochu jasno.Díky.
    FA122...BAHA369

13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

slootr Pockej, jak nic nefunguje? Ani MJS? Nekde jsem to prehlidla asi... jdu cist znova.
    EDIT: Uz to vidim. Zkusil jste to nekdo spocitat, jestli jde cely ukol i akce splnit v nejakem normalnim case tzn., ze se clovek vyspi? Na sipek muzu zapomenout - na plochu pujdou kurniky, protoze cena hnoje pujde do astronomickych vysek.
    Myslim, ze pole tam pujdou dat vsechna (krom poho) - aspon to tak v minulych akcich na akcni bylo.

14. dasah53

dasah53 Rádoby autor

15. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Taky si to budu muset přečíst znovu abych to strávil.... Ale půjdu do toho dokud mám čas... Teda pokud na té ploše nic nefunguje tak to půjde opravdu pomalu.. Ale musím tady souhlasit s názory, že se pohoda z farmy vytrácí a honí se akce jedna za druhou... Jestli je to proto aby tvůrci vydělali víc peněz na mikrotransakcích??? Nevím.. Na mě stejně moc nevydělají, protože si kromě nákupů pomocníků na sklizeň stejně nic nekupuji... Rozhodně ne balíčky na akce, to radši stonek oželím... Hlavně klid, pokud nejde o život, nejde o nic...
    P.S. A kruci, četl jsem o tom zvýšení cen pro naši zemičku... No co přijhorším s tím praštíme, nic jiného se nedá dělat...

16. petapec

petapec Rádoby autor

tak koukám, že na akční ploše nebude fungovat kde co xD, tak hlavně aby fungoval alespoň kombajn ... jinak to budeme mít krásnou přípravu na období po zdražení, až budeme všechno dělat ručně, jelikož předražený pomocníky si už nekoupíme ... xD

17. Tabita56

Tabita56 Rádoby autor

Nech nad tým maturujem akokoľvek, som z toho jeleň. Uvidíme, až sa zabehnem do hry, či z toho aj zmaturujem :)

zejdy66, vilm4 a eli2006 tohle ocenili.
  18. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Na testu tento bonus na akční plochu nepůsobil.
    Matlafous123 - ano políčka jdou umístit všechna, kromě poho polí

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

slootr:dík za vynikající plánovací rozvahu. Budu se jí řídit.

20. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Koukám, že se to mělo jmenovat "Jelení pohádka" :Dkdy se to tu těmi jeleny hemžío_O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.