Hadí oči na pískovišti (12.9. - 18.9.2024) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

kaolín11, zeptat se určitě klidně můžeš :).

Zapnuty všechny řádky na padátka co mám. Zapnuto 20% na předměty ve zlatém slotu a hlavně tohle.
    upload_2024-9-12_18-3-22.png

Mohl jsem ještě zapnout Hopytyhop! (+), mám více kusů, ale to už mi přišlo zbytečné a také proto že tam mám poslední naplň.
    To šetřím až půjde opravdu do tuhého.

Myslím, že už to vypadá uvěřitelněji. ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

2. stěby

stěby Hvězda fóra

Koukám, Dave, že máme těch citrónů skoro stejně :D:D:D:D:
    Odehráno prvních 10 her, zatím slibný průměr 153 bodů na hru. Bude hůř.

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Na ploše stále stromy a začnu pěstovat asi zítra, času habakuk :)

4. BigClick

BigClick Expert fóra

Tak hlasim hotovo. Farby sa mi tentokrat vobec nedarili, az v hre 111 som dokazala hodit prvu farbu. Musela som dodatocne pestovat rastliny. Nech sa vam hra dari a pekny vecer!

5. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som chcel dnes iba rozpestovať a zajtra úrýchliť,ale nevydržal som.Sadil som o 106 a odohratých hier mám 56.Dnes ešte 1 x otočím akciovku a základ budem mať hotový.Na dnes stačilo zajtra sa bude pokračovať;);).

6. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

A doházeno jest.... bonusy odfajfknuty všechny, nakonec průměr klesl na 135,135

Ahojky BigClick, ráda tě tady vidím a moc gratuluji :) Ostatním přeji mnoho štěstí ;)

7. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

A hra teprve začíná. Minule se mně poprvé podařilo porazit lasičáka ve všech hrách,letos je asi lépe připraven, tak málo vyhraných flushu jsem snad nikdy neměla.:)

8. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

GordonSargent
    Neštěstí ve hře, štěstí v lásce ;) Ale jinak ti to padalo hezky, 189 herna komplet je super :)

9. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

dinoalesi, říká někdo, kdo dokázal okouzlit lasičáka natolik,aby ho za 185 her dokázal obrat o všechno.xD

Naposledy upraveno: 12/9/24
  10. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

11. stěby

stěby Hvězda fóra

Levá strana hotová, vpravo zuby nehty držím průměr na 150 8).

12. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak a je hotovo
    upload_2024-9-12_23-56-57.png

gratuluju těm co maji hotovo a držím palce těm co teprve hází.

13. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Borstyho s Lasičiakom sa mi podarilo obrať na 171 Pohárov s kockami8)
    pestujem ďalej, odmeny sú super a kopec ich ešte v obchode zostalo:D

Šťastnú ruku všetkým;)

14. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Analytik fóra

Ani jsem nečekala, že získám stonek, povedlo se a bonus Kvesal je doma. Tak mám zase vše komplet. V poledne odjíždím na poslední dovču, tak se do příští neděle na farmičku nedostanu. Aspoň se mám pořád na co těšit. Hotovsům gratuluji a pomalikům přeji hodně štěstí v kostkách.

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som mal dnes kočičkový budík o 04:00 hod.inak by som ešte spal.Keď som si na kolese vytočil bonusy tak to urýchlim zo zelenými kvapkami.Po obede pôjdem iba s vodou a bobkami.Času je ešte fúra a kam už doleziem tam budem.Stonka je aktivovaná chrobáka a kvezalu už mám.A keď urobím akciu komplet budem rád,lebo mi do toho už veľa nechýba.Budem musieť potom sadiť dhodobky na kalíšky;);).

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Oproti minule to padalo celkem dobře!
    Tak zase příští rok nazdar!8)

17. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Tak jestli já jsem lasičáčka okouzlila, tak DANKA ho přímo očarovala :eek: :inlove: holt královna hazardu se pozná, s ní bychom se do kasina nemusely bát xD

Nakonec jsem odehrála 204 her a tím tuto akci uzavírám, z obchodu jsem si vybrala, co jsem chtěla a budu se těšit na příští kostkovanou :)

Naposledy upraveno: 13/9/24
  18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Napestované už by som mal aj navyše.Uvidím ako to bude s pajdátkami.Zajtra navečer by som mohol akciu doraziť do konca;);).

19. goldedawn

goldedawn Expert fóra

Ahoj.Tak mám hotovo.Farmu dávám zas do původního stavu a zas někdy příště u nějaké dobré akce.;););)

20. kocieva

kocieva Osvícený autor

Zdravím všechny. Napěstováno by bylo (asi na 190 her, včera padly z kola bonusy 2x 100% + 3x +1 z pole) a o víkendu budu šlechtit (šťastná kostka mě bude motivovat k dokončení pár šlechtících úkolů v družstvu a ještě posbírám nějaké farmářské mince).

Edit:
    Tedy, jestli mi to voda dovolí, bydlím kousek od soutoku Labe s Chrudimkou.

Naposledy upraveno: 13/9/24