Hadí oči na pískovišti (12.9. - 18.9.2024) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/9/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

kutilka70
    Však ano, ono je to i avízováno ve FAQ:

** Malá šance na vypadnutí při každém chovu

Já zatím zůstávám u svých dlouhodobých s podporou JC..... pak můžeme porovnat;)

2. kocieva

kocieva Osvícený autor

Je super, že lze využít šlechtění k zisku padátek i šťastné kostky. Tak u této akce mohu říci odměny skvělé i řada na magický stonek,
    kostky já můžu, zde mě čas nehoní a pokusím se dojít v minihrách až k druhé "pikolce" (25.000 bodů, júú!).

3. babina51

babina51 Veterán fóra

Tak zítra ve 14.00hod. rozpěstovat a sklidit domek a uvidím jak budou padat kalíšky a kostky.Levá je jistá,pravá kam doházím tam budu.

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jako přípravu na akci jsem zvolil 20hodinové stromy (i 5x arboretum) s největší protihodnotou:
    voskovníky , ořechovce a lísky největší
    Skvrnité vrby,vrby jívy a břízy se v minulosti moc neosvědčily!o_O
    Na šlechtění bych se moc nespoléhal! To bych ten barák musel strhat!:wuerg:

5. 14087

14087 Dozorce fóra

kutilce a dinoalesi děkuji za počty :)
    A do házení kostek se vrhnu.. tuto akci mám ráda :)

6. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Taky se zapojím,kostky to je moje,hlavně když padají dlouhé postupky a pod.:inlove:

7. kaolín11

Zítra zkusím dát do zlatýho slotu na podporu vypadávání šťastných kostek i bonus na vypadávání 20% !
    Jinak zejtra lehce rozpěstuju akční plodinu a na noc dám zase stromy.Tentokrát i s ponožkama! Házet kostkama budu až v pátek!:)
    Nejprve ale pošlechtím v tulidomku nějakýho tygra a podle toho jak budou kostky lítat se zařídím co a jak!

8. stěby

stěby Hvězda fóra

Kvesal, goliáš a Citronový Jenda o_Oo_O:inlove:? Óóóóó! Beru. A i tady je zásoba lepidla. Kostky mě vždycky bavily, strhám kolo a políčka, abych to smáznul všecko. Hamoun jsem já, ne lasičák :D.

9. lacrima

lacrima Titán fóra

Pane pojďte si hrát !
    Dobře a jakou hru máte nejvíce rád ?
    Noo, hru v kostky přece !

Dívejte se , jak Borsty se už na svou výhru třese !
    Tak to tedy rozhodně nee. S tím nemohu souhlasit :p Vůbec mě nezajímá , že Borsty a Vito Wieseloni
    hráli kostky už na pískovišti , zatím co já jsem si tam tahala nádobíčko a panenky .
    Já mu ukážu kdo z koho a všechny odměny mu vyberu .
    Však ty se Borsty brzy přestaneš chlubit tím , že jsi nejlepší a zapláčeš nad výdělkem xD
    Přeji hodně štěstí všem vespolek a pohodovou akci.

Naposledy upraveno: 11/9/24
  10. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

No keďže farma evidentne nefunguje správne a keď som sklidil hlavnu luku tak mi nič nevyskočilo + som sklidil aj tulidomček tak mam
    163xkalíšek na kostky a 73xšťastná kostka. Takto to je správne alebo to nevypadalo správne? Na hlavnej luke som mal 21xJC + 5xarboretum a same stromy. Pytam sa čisto technicka otazka keďže mi nič neukazalo pri sklizni stromov.

babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  11. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Víc kostek z těch stromů se mi vyždímat nepodařilo :music:
    Dnes jen rozpěstuji, na noc tam hodím ještě stromy a pěstování rozjedu zítra ;)
    Edit: Z celého tulidomku vypadlo 11 kostek. No každá kostka dobrá ;) Zatím tedy mám 93 kostek.

Naposledy upraveno: 12/9/24
  12. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Já to vzal šmahem přes to šlechtění...
    upload_2024-9-12_14-47-3.png
    ...a myslím, že mohu být spokojen.;)

13. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Tak jsem původně šla hrdě napsat, že mám krásných 46 kostek ze stromů (na ploše byla banda 9 Johnů). No, nic. Jdu se zahrabat, když vidím počty u ostatních. :pAle i tak jsem spokojená. Třeba něco pustí i šlechtění.
    Tož hazardu zdar. 8)

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

tronaldo55: Zdravím, přestaň počítat, funkce farmy nemá na padátka vliv :D do konce to dáš.
    Měl jsem laskavec a stromy okolo a jsem šťastný za to co mám (46 šťastných) stačí i obyčejné kostky ;).
    Citrony nedávám, jsem lenochod, ale vždy dokončím.
    Edit: tronaldo55,dobrý, ten padá asi každý den :D kdybych měl všechno počítat a kombinovat tak mi vyskočí mozek z hlavy a druhý den bude stejně všechno jinak (padátka).

15. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Mne to je viacmenej jedno lebo už teraz mam toho viac než potrebujem skôr sa mi jednalo o mechaniku hry lebo predtým než som sa chcel prihlásiť padol server a nešlo sa prihlásiť tak kvôli ostatným hráčom som to tu napísal.

Bokonon, babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  16. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Nazdárek vespolek a zvlášť zdravím kutilku70, tak jsi měla asi pravdu, i když +/- to není až tak velký rozdíl, ze 192 stromů mi napadalo toliko šťastných kostek
    Odehrány 2 hry 1+1 darovaná a aktuálně jsem s kostkami na tomto čísle
    a tak už to asi i nechám, páč kolo se nade mnou výjimečně smilovalo a vydalo 1x 100% a 1x dokonce 200% (musela jsem si protřít oči, jestli nemám vlčí mhu xD)

Jinak pro modíky: malá chybka ve FAQ se vloudila - na celou levou stranu je ve skutečnosti potřeba her 70 místo 69 ;)

Edit:
    Kytka2001
    Jasňačka, počítala a dnes i přepočítala.... o nic nejde, já jen aby si někdo nestěžoval.... ;)

17. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

dinoalesi,
    a co ten darovanej pokus, s tím jsi počítala?;)
    EDIT: Ale máš pravdu, v tabulce by mělo být uvedeno 70 her.

*Náprava ve FAQ provedena... Děkujeme za upozornění.

18. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Tak základ by byl....
    [​IMG] [​IMG]

Prozatím průměr 144,14, ten se teď ale bude zmenšovat, hodně bonusů už mám vybráno....
    Ať se vám daří :)

19. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, akci zahájím zítra. Začnou rychlé výrobny, tak když se podaří bonusy na kole, ať se to aspoň vyplatí. Potřebuju letecké čapky, tygří papuče :) a něco málo doplnit.
    Jeden sběr stromů dal 204 kostek + pár ze šlechtění. Ještě budu šlechtit, tak něco přibude. Ale myslím, že mám vystaráno.

upload_2024-9-12_17-36-13.png

Přeji úspěšné dokončení vytyčených cílů.

Ať vás síla provází na všech cestách

20. kaolín11

Dave Lister
    Zdravím
    Mohl bych se zeptat,jak jsi dosáhnul takového výsledku (204 ks) jenom ze stromů ?!?
    Nějak tomu prostě nevěřím!;)