Fotbalové šílenství (15.7 - 19.7.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 14/7/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Fotbalové šílenství ::..

Minimální level: 3

Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.
    Pro zobrazení FAQ lze rolovat dolů v tomto tématu. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ nebo vstup do diskuze stačí kliknout na požadovanou část FAQ.

-Jara05- tohle ocenil(a).
  2. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Dekorka i řada na magickém stonku se mi líbí, ale cca 1.000,-- Kč. Nevím, nevím, ale když k tomu připočtu např. zhruba 800 florenů, 3 pikolky, 800 SH, 45 PL, 20 tajemných sazeniček. Popřemýšlím.

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Já bych to nedala ani z legrace, to ať si nechají tolik peněz:eek:, když v akcích jsou i lepší řádky zcela zdarma, jen s trochou námahy

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Bohužel nic pro člověka s jedním důchodem na všechno. Ach jo
    :oops:;)xD

5. rosnička007

rosnička007 Mistr fóra

Tak do toho rozhodně nejdu!:) Za prvé spousta peněz do prázdna a dávno jsem skončila z nakupováním florenů. Vrazila jsem do hry už dost a nakonec bez spoustě věcí se klidně obejdu.Je to hra a měla by být o pohodě a hlavně si zahrát.Je to na každém,jestli chce neustále utrácet. Já si raději udělám hezké dny s vnoučaty.;)

6. kuchynak

kuchynak Stálice fóra

rosnička007
    a co si udělat ten hezký den pro sebe a těmi vnoučaty se nechat obskakovat?? ;)
    Já vím... mám to to samé, jak malý přijde, tak babi skáče, jak píská xD
    Takže taky tady utrácet nebudu.

-Jara05-, Prepperka a lacrima tohle ocenili.