Fotbalová horečka (9.6. - 15.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/6/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak jsem si taky chtěla hned zahrát a první jsou doma [​IMG] xD ... bylo to lehké a šlo to rychle, no možná budou další herní pole drobet kombinovanější ;)

2. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Tavos7, nebuď takový morous - mlít nebo měnit= stejně toho člověk potřebuje děsně moc(na mé poměry). A že se něco semele před bránou, si piš. Na to jsem talent!
    Už jsem tam hodil tu třetí otočku černých, bílé zrají a uvidím, jak to časově vyjde s bílou - jestli ji otočím ještě raz.

3. casmirecka

casmirecka Pisálek fóra

Přátelé, je možné, že jsem sklidila několik polí černých růží a ony nikde nejsou? Odhlásila jsem se, přihlásila, vyčistila pc a růže prostě nikde, Nemáte také někdo chybku?

4. Škoritnačka

Škoritnačka Zelenáč fóra

Baví ma to - zasa niečo nové, to je fajn, len sa mi zdá,že by to malo trvať trošku dlhšie, už teraz sa bojím, že to nestihnem.

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj casmirecka,

možné to není, jedině snad mně napadají 3 důvody tohoto stavu. Okamžité zasetí na nějaká malá ukrytá pole (tedy secím strojem). Při sklizni použití Stavitele (v tomto případě bourače) místo kombajnu. A poslední důvod, okamžité spotřebování v úkolu.

Asi nebude jiné cesty než kontaktovat herní podporu, pokud tedy budou schopni dohledat co se stalo.
    Jak kontaktovat herní podporu?

6. casmirecka

casmirecka Pisálek fóra

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***
    Děkuji.

Naposledy upraveno moderátorem: 9/6/16
    STYBI tohle ocenil(a).
  7. malinkami

malinkami Velmistr fóra

:music:pěkná, pěkná akcička :psice teprve rozpěstovávám, páč jsem se sem dřív nedostala, ale určitě si hutně zakopu xD

8. honzi

honzi Komisař fóra

Takže... kolik mám těch pokusů (v ofi jsem četl 5 a ve hře je psáno 3) a kolikrát za jednu hru můžu dosáhnout branky?

bursuk59, Květa54 a malinkami tohle ocenili.
  9. malinkami

malinkami Velmistr fóra

xDžíš...Honzíííí :D..já ti to tady místo odpovědi "lajkuju" ...no zřejmě ti odpoví kdosi jiný:p

evainfo tohle ocenil(a).
  10. satelit

satelit Hvězda fóra

honzi - Dáš gól a hra končí. [​IMG]
    Druhý zápas se taky vydařil jen jsem si spletl strany při kopu na bránu - tak jsem přišel o dvě mince ale snad nebudou chybět při závěrečném finále.

Jestli bude SK v každém zápase tak to bude nálož.xD

Edit: Tak ve třetí hře SK není ale dalších 9 mincí doma.Tentokrát jsem trefil správný roh.;)

Pro dnešek končím s fotbalem,není napěstováno.Všiml jsem si když při přihrávce dám tečkovanou čáru mezi dvě odměny a dobře přihraji tak dostanu obě.To je jen takový postřeh jestli to někomu pomůže.

Naposledy upraveno: 9/6/16
  11. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím všechny,
    Lišiak-Vuk dokud si neupravíš podpis na normální velikost dle pravidel, nebudeš mít možnost s tím plakátem v podpisu psát do diskuzí.
    Honzí - pokusů je 5 (dle posledního FAQ), proto v návodu v akci je napsáno 5, místo původních 3 pokusů. Chybu v textu už si samozřejmě neupravili. No nezbývá nic jiného, než konstatovat, že pravá ruka neví, co dělá ta levá.
    Za 1 hru můžeš získat 9 mincí maximálně, branku dáváš pouze 1x. Pak hra končí a zobrazí se výsledková tabulka.

Příjemnou hru danda

12. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky.Tak jsem si také poprvé kopla a 9 penízků doma.Ale v jednom místě jsem se pěkně zašprcla. No je vidět,že fotbal není pro mě,ale snad se budu zlepšovat. Asi to bude tím,že tahle kolektivní hra v reálu mi nic neříká a vlastně ji ani nemusím. Ale za tím kulatým nesmyslem se tady honit budu xD:p

13. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Netuším, co se to u mě stalo za kouzla, ale z deštného pralesa s pár chlévy a většinou stromů, vypadla asi polovina míčů oproti jiným plochám, kde mám stromky jen po obvodu, pár chlévů a zbytek pidipole. Nezklamal opět cukrový meloun (16-ti hodinovka je fakt super, jen škoda, že se nedá šlechtit :)). Nevím přesně, kolik jsem měla po první sklizni, nyní i s dárky a po 2 otočkách na rozpěstování je stav 227.

14. Thomas

Thomas Pisálek fóra

škoda že sa nedá získať Farmerama aréna z akcie Mistrovství světa žen ve fotbale 2011 a Bláznivé MS FARMERAMA.

evainfo tohle ocenil(a).
  15. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jé tak jsem zkusil a 9 doma xD

16. rolland64

rolland64 Pilný autor

Přeleštíme kopačky a jdeme na to :)!!! potřebuji pár dekorek na stonek (Fotbalová horečka 2012) tak snad se podaří. Sportu zdar a fotbalu zvlášť. AŤ VÁM TO KOPE
    ps: moc se neuhoňte ať z vás:cry:

17. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

tak já si také už kopla je to celkem jednoduché, mohla bych si na ploše chvilku přihrávat at púosbírám co nejvíc než dám gol nebo je jen pět pokusů? Teda jestli to správně chápu já hlava blondatá xD

18. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ahojky všem fotbalistům , fotbalistkám i fanouškům,...
    .. uf, tak na první pokus hotová mizérie. Hotová pohroma . fotbalistka ze mě asi už nikdy nebude.
    Je fakt, že jsem jedním okem koukala na televizi , tak snad se při dalším výkopu polepším.
    Nevím, nevím, jestli by jsem neměla , v mezičase mezi sklizněmi , chodit trénovat před barák na hřiště.

Přeji všem prima večer, báječný fotbal a hodně míčů.

19. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Prvý kop za mnou a úspešný na prvý pokus. Je to sranda. Čierna ruža nasadená. Dobrú noc.

20. Esnyr

Esnyr Aktivní autor

Do starého řádku mi chybí 1 dekorace, takže půjdu hlavně po ní.
    Nový řádek už ani nechci a celkově mě tato akce nijak moc neoslovila.

Každopádně ji ale zkusím už jen proto že je tam ta minihra, která mě zaujala.
    Odměny jsou víceméně v pořádku. Jen už prostě tolik nelákají.
    Je to pořád jen BZ a BBZ.
    Pár let zpět jsem akce plnil i za cenu nevyspání, protože to bylo super. Pořád nějaké dárky, recepty a spousta užitečných věcí.
    Teď už je to jen řádek. Jsem zvědavý jak moc nebe bude nafouklé za takový rok - dva. To už bude mít tak 500 řádků.
    Už teď lituju toho člověka co nebude mít kombajn jak to odklikává 2 hodiny ručně.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.