Fotbalová horečka 2022 (16.11. - 22.11.2022) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 15/11/22.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. moncicak7070

moncicak7070 Vévoda fóra

Dobré mlhavé ráno, tak jsem odkopala pár her a mám pocit, že se mi minimálně jednou (spíše 2x) také mince nepřipsaly :(. Kolo za 123 PL dalo jen 2x +1 na 6 hodin a za celou dobu se 100% ukázalo jen 3x :cry:a mě opět vypadly výrobny. Kapky také docházejí tak asi budu sázet, sklízet a kopat do poslední minuty trvání hry, abych získala mince alespoň na to co určitě chci. Tzn. alespoň 1400 hvězdičkových mincí a mám jich 318 -.-.
    Těm co mají hotovo gratuluji
    P.S. ty nepřipsané mince dostaneme dodatečně nebo se s nimi máme rozloučit :(

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den, taky jsem teď odehrála 24 + 30 získala jen těch 30 :( Hraji od pěti ráno a bylo to v pohodě, ale asi před hodinou už to začalo zlobit a vynechávat 8)

P.S. Další hra byla 18 + 36 a získala 54 mincí. No myslím, že to zlobí jen u určitých levelů :sleepy:

Naposledy upraveno: 17/11/22
  3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Včera večer se mi podařilo první rozpěstování obou akčních růží, u toho druhého už jsem vytuhla, takže padesát polí bílých růží zrálo až do rána. Mno, míčky mám zatím na šest her, tak dnes snad něco napěstuju a zas přibydou. Někde jsem tady četla, že by stačilo 26 her, tak to snad zvládnu, trefování mi v minulosti šlo, tak snad se mi už nebude třepat ruka, když jsem od minulého fotbalového klání zase starší... kopat nebudu, když jsou nějaké problémy s připisováním mincí, to si nemůžu dovolit, čekat, až něco opraví. Nechám to ke konci akce.

4. 14087

14087 Dozorce fóra

Padl mi jeden bonus +1/6h a do diamantu jsem strčila +100%/24 hod ale nějak to nepajdá o_O na divošce mám 60mn polí jinak stromy a obr stromy 2x JC a napadá jen nějakých 30 GM :oops: to mi zas určitě půjde před koncem časomíry :sleepy:

5. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, taky bych měla o něco více her, kdyby padalo více těch gumáků, prostě na celé divošce vypadne jen 16 kousků s s tím se opravdu nehnu z místa, jinak gratuluji, všem, kdo už vybral odměny se stonkem.

6. Džejninka73

Džejninka73 Pilný autor

Ahojte, tak čo to popadalo a pestujem čo sa da.. každopadne ako tak čitam som rada že som ešte nezačala hrať, aj ked asi idem jednu skusiť ako to pripočitava, resp nepripočítava mince... len dufam že bude zase nejaký bonusový kod ku ktorému sa zase nedostanem, ako naposledy...

7. stěby

stěby Hvězda fóra

Nepřipočítává. Získal jsem ve hře 24 + 30 mincí, dostal jsem 30 mincí :wuerg:. Tohle si můžou vetknout do úsměvu -.-.

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké svátky všem :) brzičko ráno (s obřím kafíčkem) jsem se do toho pustila, asi z 230ti smíchaných lístků padlo 5x +1na šest hodin, diamant měl 200%, tak to frčelo :D no časovka mi už odpadává, asi u třech her se nepřipsali mince ze vstupu hry a mohlo být už druhé pikolko:( Přesto jsem spokojená, ještě chci bedny s bonusy i když mi většinou dají TBZ a já ty opice tak často nemusím xD
    Tak přes den už bez SH a zítra na svůj režimek :p Ostatním držím palečky, času je dost ;)

9. BigClick

BigClick Expert fóra

Odohrala som 30 hier a tym koncim. Ak RT mi pripisu tie 24 z lvl5 - dobre, ked nie - tak nie, aj bez nich zajtra rano vyjde slnko.
    Pekny den a uspesne kopanie!

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Když nepřipočítává, tak dostane RT žlutou kartu. Červenou dát nemůžeme, to bychom si už nezahráli;).
    Dnes jsem zkusil 2 hry a dával pozor, mince byly započteny správně. Zase jsem ale sklidil bez MJS:p.
    Mám řádek a 1 dekoraci.

11. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Také se přidávám k těm, co jim nebyly penízky započteny, doufám, že nám za to dají nějakou kompenzaci.

12. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Je to přesně tak jak jsem předpokládal. Z akční kytky mi vypadne max 15 kousků, takže odehraju na abgrejdy továrně na mletý kopyta a akci ukončím.

Pées : poprosil bych o report směrem k RT aby příště bylo potřeba na jeden gumíček třeba 3500 + 3500 kytky a 1000 padátek. Rád bych jednou zažil situaci kdy tady 2 hodiny po začátku akce bude téma bez přízpěvků lidí že už mají hotovo.

13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Vyzvednuty upg továrny, pikolky a řádek, chybí na dekorace, nejsou padátka, na vedl. farmě jen 4x upg. :p

14. jana151049

jana151049 Veterán fóra

mám rostlin na 2 hry,ale šipka není zelená a nejde to.Nepomohl ani restart
    Teď jsem se probrala - nemám míče,svítí červeně.tal to teda pěkně děkuji.Z 25 točení na kole "štěstí" jen 1x nabídka +1.pochopitelně mimo

INČUČUNA1959 a bačkora85 tohle ocenili.
  15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jana151049 - ahoj, a máš dost padátek ?

padátka.png

16. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Chyba se špatným připisováním mincí, by již měla být opravena.

17. raddre

raddre Baron fóra

zdravím, prozatím to u mně vypadá následně:[​IMG], na noc jsem dala něco na padátka a ráno se uvidí jak dál. Co jsem chtěla to mám, o piccola jsem přestala mít zájem co se z nich vyklubalo už po několikáté "kouzelný strom" nebo "tanec v listí".
    Všem co ještě hrají přeji, aby se padátka umoudřily, když už padají jen na jedné ploše

18. Pumpička

Pumpička Pilný autor

Bezejmenný

Buď v klidu, sám jsem ještě neodehrál jedinou minihru:D

19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já taky ne, včera jsem stihla jen rozpěstovat a dnes jsem byla na farmě jen ráno a pak až teď. Takže nic moc a padátek mám na 4 hry, což taky není zrovna kdovíco.:p

20. nejlepsichovatel07

nejlepsichovatel07 Pisálek fóra

Proč padá tak málo padatek z jedné louky jen 18 to je dost málo

raddre a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.