FarmOraculum

Diskuze na fóru 'FarmOraculum' zahájená uživatelem FarmOraculum, 26/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. FarmOraculum

FarmOraculum Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

2. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

-pechfógl- býložravci jsou poznat snadno

dingičko, evainfo a vilm4 tohle ocenili.
  3. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

ty jo:D farmorákulum - budeme mět na farrmě MOULIN ROUGE?

4. FarmOraculum

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Když jim vidíš do žaludku....
    Přesně to mě napadlo: Titanic. A matou mě ty prasečí paznehty, co vykukujou dole. A co to tam ten Borsty anglosasky žvatlá? Pro mě je to stejně lorem ipsum.

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jak jsem vyčetla v zahraničí, bude to něco na způsob gladiátorů v aréně, ti pašíci (první zdroj)... a bude se mlít ve mlýně na ty cihličky pro výběr zápasu (druhý zdroj)... ale nikde jsem nenašla, co za to... to se tutlá xD
    zdroj
    zdroj

EDIT: druhý zdroj píše, že je to podobné totemům u chrámových opic, proto je tam ten obrázek...

EDIT2: lehátka jsou z letního kalendáře, nevím teď, ve které z věštíren jsem to viděla.

EDIT3: akce Omni Layer se bude hrát ve všech třech lokacích - Farma, Baha, Měsíční svět. :oops:

zdroj
    zdroj

Naposledy upraveno: 7/6/19
  7. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Všechny plochy, to bude zase mazec, ještě je nevyužitá občasná ploška, pan sládek by se měl více snažit ...:))

8. FarmOraculum

9. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Logika,o_Oo_O,neměl jsem tohle nikdy rád,nebo možná jo teď nevím,ani nehraji logiku na stránkách logickými hrami

dingičko a vilm4 tohle ocenili.
  10. jindrasofr

jindrasofr Stálice fóra

Totemy jsem zvládla tak pokud budou sochy prasat něco podobného, snad se taky povede :)

11. ladystep

ladystep Zelenáč fóra

Mě ten ocas k praseti moc nesedí. o_O Nebo se mýlím?

Y_n_O: že by to bylo prase čertí?

Naposledy upraveno: 8/6/19
  12. Y_n_O

ladystep: podívej se na můj příspěvek č. 5546 a na první zdroj, který je tam uvedený. Když necháš doběhnout animaci, uvidíš, že jsou to různí čuníci... ;)

jirinasinova198, Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  13. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Kopytá vskutku nablýskané,šaty drahým práškom posypané,ale prasiatko to není,jasný pane!xD

14. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Prase ocásek má, ale tenhle si asi kreslíři půjčili od krávy, ale animace, jak nám ukázala Y-n-Očka prozradí prasátka gladiátory. Totemy jsem dávala, tak snad dám i prasdiátory. Fajn hru Jára

15. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Honzulko, pokud něčemu nerozumíš, neměl bys to komentovat. Nebo si to nejdřív najdi na netu. Logiku si určitě nezahraješ.
    Dle wikipedie: slovo logika se v češtině běžně používá ve smyslu myšlenková cesta, která vede k daným závěrům. Logika je také formální věda, zkoumající právě onen způsob vyvozování závěrů.

Edit:
    Honzulko, obávám se, že jsi to nepochopil. Na logiku přijít nemůžeš, logické myšlení buď máš, nebo ne.
    V této hře jde spíš o strategii, věcí, které by se měli řešit pomocí logiky, je tu dost málo, shodou okolností to třeba byla minulá akce - labyrint, kde bylo třeba vymyslet správný posun kostiček, aby se cesta spojila. Logické myšlení potřebuješ např. při řešení hádanek a hlavolamů. Typický příklad je logická úloha zvaná zebra. Zkus si ji najít na googlu.
    Obávám se, že píšeme ve špatném vláknu, napiš když tak do debaty o všem možném.

Naposledy upraveno: 8/6/19
  16. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

ašada01 určitě bych na logiku přišel,je to skoro část této hry nemám pravdu ?

evainfo a vilm4 tohle ocenili.
  17. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj všichni byla bych ráda, kdyby jste si debatu o logice přesunuli do nějakého debatního vlákna - je jich tu dost. Sem tato debata nepatří. Děkuji za pochopení

Přeji hezký den a fajn hru

18. Y_n_O

Blíží se akce na párty lístky, to by asi měla přijít brzy na kolo tahle další skluzavka...

zdroj

EDIT: zase bude další světluščí akce? zdroj

Naposledy upraveno: 9/6/19
  19. FarmOraculum

20. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Y_n_O je to nějaká nublonská skluzavka mi přijde i bez zdroje

evainfo a vilm4 tohle ocenili.