FARMERAMA komiks #8 - Náš zákazník, náš pán (25.3. - 31.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 24/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak jsem schválně spočítal body při sklizni farmy u manželky a taky to nesedí cca o 500 bodů méně,to je divné zaokrouhlení:wuerg:

2. veragrunt

veragrunt Pisálek fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    pěstuji na malých polích, nasadila jsem akční rostliny, použila 3 druhy marmelád a pře sklizní rostlin jsem spustila start. Mám stále O bodů BZ

Naposledy upraveno moderátorem: 26/3/15
  3. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Myslela jsem, že si bedny s nářadím budu otvírat každý den jednu ještě příští rok a ono to bylo jedním kliknutím rozbalené xD Hodně hřebíků, hodně prken...jedna nádrž, jedna štětka, jedno železo - takže šlo to.
    Těším se na hřebeny...fialový ještě doma nemám xD

4. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj veragrunt, ak si mala nasadené akciové rastlinky a prvú časovú úlohu spustila pred zberom,tak by sa ti mali BZ pripisovať. U mňa to tiež chvíľku trvalo, kým pripísalo. Skús reštartovať hru a skontrolovať, ak sa nepripíšu, tak sa budeš musieť obrátiť na podporu, ktorá zistí,čo sa stalo.
    >Ako kontaktovať hernú podporu<
    Skoré vyriešenie a peknú hru prajem

5. veragrunt

veragrunt Pisálek fóra

tak se konečně rozhýbalo počítadlo, ale nastal jiný problém, sklidila jsem ze všch ploch celkem 2 400 akčních rostlin v kobinaci dýně a melounu, ale získala jsem pouze 7 240 BZ, špatně to počítá,

6. davidson00

davidson00 Baron fóra

Zdravím, mohu si bednu s nářadím nechat neotevřenou v inventáři, co to udělá po akci, jinak 372 hrnků, kukačky už vyprodukovávají kníry, no snad nějaké najdu za asi 3 hodky v inventáři, přeji Vám všem aby vypadávátka vypadávaly ahoj

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  7. kytička05

kytička05 Zelenáč fóra

Zdravím, potřebuji malou radu - kde mohu kliknout na bednu s nářadím. Ve stodole mám 500ks, ale na nic to nereaguje.

8. žufánek

žufánek Rádoby autor

Tak jdu také s troškou do mlýna,já opravdu nechápu to počítání BZ/BBZ do 1.úkolu,kde se má splnit 65 000 Bézetek,asi u mne to počítadlo má poruchu,anebo v noci spadlo do nočníku,ať to počítám všelijak ta první částka sebraných plodin/8 hod mi vůbec nevychází.Mám pidi pole,i celkový počet pidi polí a ať to všelijak sčítám,dělím a já nevím co ještě všechno,tak se na tu částku,co jsem dostala po 1.sběru nijak nedostanu,hold Šalamoun zůstane Šalamounem,počítat umím a to si myslím,že velmi dobře,ale asi mi to má 73 letá hlava nebere a stává se ze mne blbka,jinak mi to už není jasné.Farmařící lidičky hlavu vzhůru,ono to vždy nějak dopadne když né dobře,tak blbě na tutovku.Přeji krásný den všem,dobrou náladu,ať se farmička snaží vzkvétat,pá! kytička 05-bedny otevři v bedně s dekoracemi,stačí na ně kliknout,pá.

9. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Kdyby z tý bedny, pokud se k ní vůbec dohrabu, vypadnul aspoň jeden keramický nůž. A hlavně žádnou štětku, právě s jednou mi ten nůž zmizel ... :cry: .... modří už vědí .... xD

Je zvláštní, že když už se jednou přemluvím a dám se do akce, tak mi ty akční kytky rostou tradičně déle než ostatním. Ještě ani nemám BZ úkol a někteří jedinci se už tady vytahujou s fousama o_O

10. kytička05

kytička05 Zelenáč fóra

Děkuji za radu, už to mám.

11. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Časovku nesplním určitě, mám teprve 14000 BZ a ještě 13 hodin......do 65000 chybí moc na tak málo hodin.....:oops:

12. AsDYxC

AsDYxC Vycházející hvězda fóra

Ahoj,
    vzhledem k tomu množství, bych řekl, že pěstuješ na pidipolích (1×1) s MJS.
    Udávaný zisk 48 BZ/BBZ pro meloun a 32 BZ/32 BBZ pro dýni je ale pro pole 2×2. Pidipole je tedy jen čtvrtina.
    Celkem je 776 pidipolí (snad to mám dobře) - kdyby celé byl meloun je to 9 312 BZ, pro dýni 6 208 BZ. Takže pokud jsi neměla nějaké bonusy, tak bych řekl, že to bylo dobře.

evainfo tohle ocenil(a).
  13. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

krychlová dýně: Mám 795. Ideální stav 2035. Plním na 39,1% Hotovo 6,9%
    krychlový meloun: Mám 3065. Ideální stav 1947. Plním na 157,4% Hotovo 27,9%
    hrnek: Mám 173. Ideální stav 150. Plním na 115,3% Hotovo 20,4%
    fešnej knírek: Mám 0. Ideální stav 5. Plním na 0% Hotovo 0%
    mno za chvílku sklidím hodím na plochu 4x výrobnu a bude veselejc:p

Hrnkajda, bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  14. zdena63

zdena63 Rádoby autor

nenačetly se mi body za krychlové melouny, za dýně se mi normálně počítají, kde je chyba?

15. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Mě to taky nepřipočitalo - 30% bonus z létající veverky:(
    Ani po resetu - přišla jsem o 2000BZ

Naposledy upraveno: 26/3/15
  16. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

bbowling: jestli myslíš modří jako modří, tak ti si chystají proti Chemickou masku.
    A nenechala ti tam místo nože nějakou hračku? Sice s ní nic nenakrájíš, ale zase to tím můžeš naklepat nebo rozválet :-D
    Jestli dobře počítám, tak se budu muset neposledy oholit ještě ráno jak se vzbudím, protože ve 2 se fakt holit nebudu. To si člověk vzpomene na mladá léta ... holení po 3-4hod aby nešustil papírek... nej se měli vojíni co to měli jak žaba ... třeba v podpaží :-D

17. zdena63

zdena63 Rádoby autor

Už je to Ok, po resetu se načetly

18. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

19. dominik1961

dominik1961 Pisálek fóra

nevím jak rozbalit těch 500 beden v inventáři, děkuji za odpověď.

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Vidím , že nejsem sám komu nešli vyzvednout bedny ze stodoly !xD
    Bedýnky je potřeba hledat v dekoracích !!;)

Hrnkajda a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.