FARMERAMA komiks #7 - Z ptačí perspektivy (16.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 14/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. sarah64

sarah64 Zelenáč fóra

Potřebuji 90 vypadávátek.Kde vzít a nekrást?

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  2. perutyn1

perutyn1 Pisálek fóra

Mne chýba 110 a nemám obavy. Akcia končí až 22.01 a dnes je ešte len 19 :).

skalara.v a Hrnkajda tohle ocenili.
  3. PARAŠUT

PARAŠUT Pisálek fóra

Hotovo :) a celkom bez stresu. Mal som zbytočné obavy, hlavne k 3. úlohe.

skalara.v a Hrnkajda tohle ocenili.
  4. lenka2007

lenka2007 Rádoby autor

Byla jsem líná :sleepy:překopávat farmu, měla jsem na mýtině obrstromy suprahnojáče, chlívky a výrobny, ty jsem měla i na vedlejší louce a na Baha, takže jsem na začátku akce moc bedniček neměla. Přes noc růže, akce hotová jen chybí ještě pár bedýnek. Jdu do garáže nějakou stlouct, ať mám úkol za sebou :p;):)

5. kacaba57

kacaba57 Rádoby autor

Ahoj, mám hotovo. Před chvílí dopadaly poslední náklady. Nebe je zamčené, tak je klídek. Všem ať se daří.

maribeja a Hrnkajda tohle ocenili.
  6. jade2376

jade2376 Rádoby autor

Ahoj tak mam taky skoro hotovo jen ještě 120 bedýnek a hotovo času dost časovku ze zvířata jsem nezvladla ale nevadí aspon něco to hodilo :D všem pěknou hru

7. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

boing-květ: Mám 13950. Ideální stav 7579. Plním na 184,1% Hotovo 107,3%
    náklad: Mám 474. Ideální stav 350. Plním na 135,4% Hotovo 79%
    tak na noc lískáce a zejtra bude po akci :ppardon červený zelí:)

Hrnkajda, lacrima a karolinka120484 tohle ocenili.
  8. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Dnes po obědě jsem dodělala úkol a mám ze sebe radost. Po téměř roční pauze jsem zjistila, že jsem pořád super excelentní farmářkaxD a štěstí s vypadávátkama mě taky neopustilo :p

Akce se mi líbila - byla kreativní a člověk musel trochu přemýšlet. Spokojenost. Hezkou hru a ať se všem daří.

9. dadunek

dadunek Aktivní autor

Tak čekám na posledních 26 vypadávátek a bude hotovo.
    Držím palce všem kdo ještě finišují.
    Času je dost tak klídek.:)

10. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Zdravím,.......ještě mi chybí 144 ks nákladu ale to do konce akce v pohodě napadá času dost :)........ takže klídek jak jinak.Květinový stonek se mi povedl.......je už aktivovaný........ dvě chybějící květinky jsem si vytočila s troškou štěstí.Přeji všem štístko a pohodovou hru.Eva ;)

11. JMJH

JMJH Znalec fóra

tydýtková #657 - Ať si to RT přebere, jak chce, ale když už sbírám hnůj ze zvířátek, který jsem napřed musela nakrmit krmivem umletým z toho, co jsem sama předtím vypěstovala, tak bych taky ráda, aby mi VŠECHEN ten hnůj zůstal a mohla ho používat následně na hnojení rostlin a stromů... jako v reálu... A ne abych ho musela prodávat, když nechci..
    Takže pokud teď píšu, že bych chtěla zásobu aspoň 800 hnoje, tak to je pořád málo. Protože situace s hnojem doma a na trhu je taková, že když mám hnoje až až, tak ho musím prodávat za pár halířů, zatímco když je pak akce a byl by potřeba, tak stojí tisíce... Což se nedá.. Voda stojí na farmě korunu a na Baha dvě /1 kapka.. to se ještě dá.. Ale ten hnůj už ne.. ten se nedá...
    Takže bych si přála, aby za tou osmistovkou hnoje byl hnojník s neomezenou zásobou.. Stejně se to musí platit hvězdičkama, s kterýma jsem zase na mizině a ještě spousta věcí za hvězdičky mi chybí.. A platit si premium nemůžu...

K akci - červené zelí je sklizené, docela z něj napadaly vypadávátka, takže už jich tolik nechybí, tak doufám, že z těch chlívků a výroben teď nasazených mi napadají.. Škoda, že na Baha není ještě jedna plocha na chlívky, ještě bych jí část zaplnila chlívkama, které mají více BZ, než ty, které jsem už musela dávat na farmě po těch s více BZ, které ty skoro 3 plochy zaplnit nemohly... Odklikla jsem 2 řádky mráčků, které měly snížit dobu pěstování zvířat a produktů celkem o 10%, ale když jsem pak koukla na obr žluté koně, tak se mi to nezdálo.. no, možná se pletu, nebo špatně vidím.. tak to nechám být.. stejně ještě čas je, tak snad to stihnu..

Dotaz:
    Ta velikonoční marmeláda se dá vyrábět v kterém stupni marmeládníka? mám 4. stupeň, ale recept na ni tam nevidím.. :(
    A ten jarní věnec je asi taky až v nějakém vyšším stupni květináře, že? V kterém??
    Díky za vše a přeji vše dobré všem..

sarah64 - přijde na to, který jsi level a jestli už máš napěstované všechny akční rostliny, i čtverce v obilí a červené zelí a splněný první úkol. Pokud máš, tak stačí zaset nějaké dlouhodobky s vodou a ono to napadá.. ještě máš čas..

12. jaji

jaji Vévoda fóra

sarah64 - neboj, akce jeste nekonci, me taky chybi 110 nakladu... ze bych neco prihodila od sebe z autaxD dneska se jeste sklidi stromy a pak se rozhodnu, jakou strategii zvolim do ctvrtka...protoze jsem pryc, mam omezeny pristup na net, je pro me lepsi, kdyz plodi stromy, ktere jsou schopny se samy sklidit.... tim padem, vypadnout nejake naklady...

edit: tak po castecne sklizni stromu (jeste budou obrici) mi chybi uz jen 51 bedynek, takze ostatnim - nezoufejte, opravdu to dopada, jeste je dostatek casu :)

Naposledy upraveno: 19/1/15
  13. babča2011

babča2011 Pilný autor

tak už mám taky hotovo.
    A mám jednu otázku - proč vlastně je komiksová knihovna, když v ní se komiksy neukazují? Teď už je sedmý a tam je pořád jen ten jeden.

Hrnkajda, lacrima a jaji tohle ocenili.
  14. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Máš pravdu. Muselo se víc myslet a trochu plánovat. To bylo to, co bylo na této akci hezké. Škoda, že u toho byl ten nesmyslný komiks:)

skalara.v a jaji tohle ocenili.
  15. JMJH

JMJH Znalec fóra

jaji - tak to máš prima, když máš stromy, které jsou schopny se samy sklidit.. :)
    To by se Ti asi nejvíc vyplatily XXL stromy, které se mohou samy sklízet každých 12 hodin a dávají více BZ, tedy je šance, že budou dávat i více nákladů.. nebo ne? Jinak taky ty normální, co dávají nejvíce BZ.. čím víc BZ, tím víc vypadávátek.. jestli se nepletu...

16. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj JMJH, veľkonočná marmeláda sa dá vyrábať až v 5 stupni marmeladára, a taktiež jarný veniec v 5.stupni kvetinára.
    Všetko o remeselníckej štvrti nájdeš tu.
    Peknú hru prajem

edit:nie je zač;)

Naposledy upraveno moderátorem: 19/1/15
    lacrima a JMJH tohle ocenili.
  17. PACINA69

PACINA69 Zelenáč fóra

ahojik tak jsm chtela dat do stonku kvetiny,zbourala jsem tri z plochy a jeden zcela zmizel a to zpivajici tulipan....co s tim???? dekuji

18. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj PACINA69, skús reštartovať hru. Ak nepomôže a kvetinku nenájdeš, kontaktuj prosím hernú podporu. Len ona vie preveriť, kde sa ti kvetinka schovala. Ako kontaktovať hernú podporu.
    Skoré nájdenie a peknú hru prajem.

Hrnkajda a lacrima tohle ocenili.
  19. JMJH

JMJH Znalec fóra

Ahoj Ria30, děkuju moc, tak to mě čeká ještě pěkná fuška, než se k tomu dostanu.. Zatím na trhu je to docela drahý..
    Z toho, co jsem dávala na trh z řemesel, šly na odbyt MJS - čokolívanec a punč mi ještě zůstaly - přebili ho levnějšími cenami jiní asi...
    už to nesleduju tak důkladně.. Takže až budou hotový chlívky a výrobny, tak musím dát zase rozmnožit suroviny na MJS.. ach ju..
    doufám, že nebude zase za chvíli další akce a stihnu aspoň napěstovat na nějaké MJS do zásoby...
    Lískáče, cibule, houby, rajčata.. většinou dlouhodobky.. ty nějak nestíhám... akorát rajčata stíhám pěstovat průběžně, ty jsou krátký...
    Farmu teď nechám trochu odpočinout, stejně tam nemám co na práci, když musím počkat do zítra, až budou ty nejdelší obr chlívky zralý..
    Dárky jsem poslala.. tak teď jen nezapomenout na zítra...

babca2011 - té komiksové knihovně taky nerozumím.. a nejen jí.. ale nemusím tam chodit.. na více míst ve městě nemusím chodit.. ani na trička.. ani do vily..

Naposledy upraveno: 19/1/15
    Hrnkajda, lacrima a Ria30. tohle ocenili.
  20. bobík48

bobík48 Pisálek fóra

Chci se zeptat - mám z prvního úkolu výběhy pro chameleony, ale nemám základní, takže je nemůžu využít. Kde seženu ten základní?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.