FARMERAMA komiks #7 - Z ptačí perspektivy (16.1. - 22.1.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 14/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

ajééé,tak mi nějak ušlo,že akce začala už v 11h kruci...budu mít skluz :)

pěkně začínám,zapoměla jsem aktivovat 1 úkol na 60 000 BZ a sklidila Lesní mýtinu s obr stromy :(

Budu muset vysadi nějaké stromky co dávaj víc BZ

Naposledy upraveno: 16/1/15
  2. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ahoj tak první úkol splněn za chvíli sklidím 360 kusů akční plodiny rozmnožím na celá pole a už to pojede jak po másle .

skalara.v tohle ocenil(a).
  3. kacaba57

kacaba57 Rádoby autor

Ahoj všem, taky mám 1. úkol hotový bez problémů, ale přemýšlím jaké dát chlívky. Růžové mám asi 2 poradí někdo? Jinak rozpěstovávám na 2. úkol. Všem ať se daří.

4. jana563

jana563 Dozorce fóra

Když se daří,tak se daří.Pečlivě projdu nebíčko,nandám marmelády do slotů a zazvoní telefon.Honem,honem .......Sklidím bez zapnutí časové akce.xD

skalara.v, jaji a teta.skrblice tohle ocenili.
  5. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Tak první úkol zdárně za mnou. Teď jsem na mýtinu vytáhla chlívky a dá mi to jen 9900 bodů, no to bude masakr.Ale co, však to nemusím plnit celé.Zatím jsem rozpěstovala a uvidím jak to půjde dále.Vypadavátek jen 60.Zatím se kvůli nim nijak nestresuji - to napadá.

skalara.v, evca190 a Lyzarka tohle ocenili.
  6. -elefant-

-elefant- Pisálek fóra

nasadila a jak jsem měla sklizet a to 90 plodon ,,a neni nic,a je tam ted 0 ,chce se mi brečet,dělam 4 farmy po sobe a prd ,tak co budu sadit

7. pavlinajindrova

pavlinajindrova Pisálek fóra

Ahoj, přestože jsem časomíru k prvnímu úkolu měla zapnutou, tak mi bylo započítáno pouhých 242 bodů, přitom jsem sklidila stromy z divošky, mýtiny a z baha. To samé na druhé farmě dělalo skoro 30000 bodů. Kde je chyba?

8. veragrunt

veragrunt Pisálek fóra

No už mě dlouho tak nic nevytočilo, jako ta změna začátku akce. Suším tu předpěstované strony, snědla jsem všechno co šlo, nemám skoro nic, takže se do časového limitu nemůžu vejít a farma stojí 24 hodin. Poslední dobou hra už není zábavná, ale útok na nervy. Nejlepší by bylo to všechno vzdát. Stále nová zvířata a výrobny, polí stále stejně, možná při těch neustálých změnách by mohl někdo vymyslet, kam dávat novinky a přidat nějaké prostory, je to už jen honička, zábava ze hry zmizela.

9. 71Romca22

71Romca22 Pisálek fóra

Zdravím, tak první časovka byla hotova za sklizeň cca půlky mýtiny obr stromů pomocí aktivace mazlíků, jarního věnce a velikonočky..to je v poho, jen sklizeň rozpěstu akční trošku nevyšla, chybička se vloudila, MJ se nepřipomněla, že by se měla sníst:cry:xD..časovka s chlívkama taky dopadne, na hlavní růžový a pár různobarevných .. po cvičné sklizni, která proběhla jen doplním nějakýma červenýma a mělo by to klapnout;)
    Všem přeji fajn hru...

Lyzarka tohle ocenil(a).
  10. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Tak jsem odlikala všechny věci na zvýšení bodu, pustila úkol a zapnula automatickou sklizeň stromů. Body se mi taky nenačetly, zjistila jsem, že nejsem sama, ale nikde jsem nenašla žádné vysvětlení. Ani po restartování počítače body nenaběhly. Jsem doslova zhnusená::::

11. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj hrabenka1951,

tato chyba je již řešená. Tedy v tuto chvíli by měla být i opravená, ale stále čekáme na informaci, jak budou vyřešený postižený hráči. V tuto chvíli bohužel více nevím Jediné co můžeš udělat je napsat na herní podporu a situaci jim popsat.

Jak kontaktovat herní podporu?

12. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Tak nakonec mi chybí 10633 BZ na 1.úkol,snad je do večera nasbírám :)První várka akční plodiny rozpěstována

evca190 tohle ocenil(a).
  13. Ria30.

Ria30. Guest

14. švestinka

švestinka Velmistr fóra

pro informaci k posilovátkům: cukíňák ani mrkvový chleba neúčinkují na zvýšení BZ ze stromů. Asi strom není rostlina. Marmoška z růží nevyzkoušena - už na ni nemám volný slot.

skalara.v a lacrima tohle ocenili.
  15. mikac100

mikac100 Zelenáč fóra

Vôbec sa prvá úloha nedá urobiť... všetky stromy von, aj na BAHA aj na Farmerame a 12 000 BS a aj produkty zo zásobarne mám aktivované.... vôbec sa to nedá stihnúť....

16. PARAŠUT

PARAŠUT Pisálek fóra

Nie, automatický zber stromov som si vypol už min. deň predtým. Na to som si dával zvlášť pozor. Najprv som si aktivoval sloty na bonusy a až potom automatický zber stromov. A to v čase cca 30 min. po začatí akcie. Skôr som sa k počítaču nedostal. Prišiel som našťastie iba o zápočet bodov z troch polí. Pri zbere na BAHAMARAME som skúsil automatický zber stromov vypnúť a tam mi už body započítalo.

17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj švestinka,
    bohužel strom z pohledu farmy opravdu není rostlinou. Jednotlivé kategorie si můžeš dobře ověřit ve stodole, kde jsou uvedeny.

Ahoj mikac100,
    jak zjistíš s příspěvků před sebou tak úkol se splnit dá, ale chce to zalesnit celou farmu, tedy hlavně tam kde chybí obr stromy a xxl upgrady a samozřejmě použít stromy z vysokým ziskem BZ/BBZ

9klárka9 tohle ocenil(a).
  18. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak nejprve posunuli hru o jeden den....včera vše připraveno na druhou..jen nikde nebyla plodina na rozpěstování...ok , to jsem zkousla, dnes jak hlupák čekám na 14h...zaktivuji farmu..sklidim, vysadim a pak se dozvím na foru, že akce jede od 11h...ať už jdou někam...to jsem od rána kolem PC, protože mám volno. Jsem z celé hry pěkně otrávená, honit se tedy nebudu, asi na akci peču:music:

Lyzarka tohle ocenil(a).
  19. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Neblafuj, za necelé půl hodiny nelze stihnout. Tak první úkol jo, ten jde udělat hned, když máš připraveno, ale ostatní ani náhodou.

20. budulínek

budulínek Pisálek fóra

Hraju dlouho, ale ještě mám mezery, píšete, že si zapínáte kvůli akci automatickou sklizeň stromů, co je to a kde to najdu? Děkuji Jinak časovky v akci mi připadají dost náročné, hlavně ty chlívky, to asi nezmáknu. Stromů se dá na plochu mraky, ale s chlívkama je to horší.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.