FARMERAMA komiks #6 - Dohoda (6.11. - 13.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 5/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bedoini

bedoini Pisálek fóra

tak jsem začal plnit poslední ůkol a koukám že jsem vypěstoval akční rostliny obráeně ještě že akci prodloužily

2. farm828282

farm828282 Pisálek fóra

Tak děkuji za radu, na podporu jsem napsala, bylo mně odepsáno, že jsem krtka darovala - to je pravda, ale přesto mně jeden chlívek zbýval, ještě nedávno před akcí Komiks jsem jej měla na ploše, ale prý o něm není žádná zmínka. Tak asi bude nejlepší buď se na farmu vykašlat úplně, nebo si snad průběžně chlívky fotit a fotky si schovávat, abych mohla dokázat, že jsem chlívky opravdu měla. Beztak jsem o něj přišla díky těm zmatkům, které akci provázejí od jejího začátku. Už mě to nebaví a jsem vytočená na nejvyšší obrátku>:(:mad:>:(

3. Pavlína

Pavlína Pisálek fóra

Sazeničky dali jedliXL,hrušeň XL,cukrový a javor a datle XXL,ty první dvě si mohli nechat od cesty;)a z příbytků se vyklubaly 2x kočky:eek:Jednou by to potěšilo,tak mám smíšené pocity

Naposledy upraveno: 12/11/14
  4. bebga

bebga Rádoby autor

Moje tajemné stáje 1. medvědi, ti hned šli do lišty, snad je někdo bude chtít při výměně, ale 2. to mě fakt dojalo - výrobna prachového peří :) :D :cry:

skalara.v tohle ocenil(a).
  5. miminka1270

miminka1270 Pisálek fóra

mne chýba 100 reťazí, tak hadam to stihnem a bude hotovo

nona2222 tohle ocenil(a).
  6. Ikebara77

Ikebara77 Rádoby autor

Tak tentokrát se fakt nedaří s vypadávátky... a věřte že fakt dělám co mohu.. chybí jich fakt dost a ani s prodloužením nevím co bude... sázím růže jak o život, ale i tak zoufalství... prosím kolegiální hráče o pomoc.. sousedi asi spí.. máteli a můžete budu ráda za každý dáreček ... chybí mi momentálně 150 ks :( a z raní otočky růží... s marmeladama, smetańakem... dráčkem... ze tří ploch 31 ks... runy aktivovaný na 90% ... fakt nechápu..

7. mousicka

mousicka Guest

Ahoj Ikebara77,
    150 do zajtra večera, to by sa ti mohlo podariť,ešte niečo popadá,+susedia a o reťaze si môžeš napísať aj v Posielanie a výmena darčekov, určite sa nájdu dobrí farmári a farmárky čo pomôžu. Hlavne to nevzdávaj :) Prajem veľa šťastia a peknú hru.

8. MajkaH123

MajkaH123 Perspektivní autor

Tak jsem dnes ráno také dodělala akci.Mám radost,protože jsem ji chtěla mít hotovou v původním termínu.Neměla jsem -mimo včerejška-žádné výpadky,tak jsem chtěla dokončit bez pomoci RT.Děkuji sousedům za vypadávátka.Všem přeji zdárné dokončení.

9. Feris1

Feris1 Expert fóra

pre Ikebara77
    nieco ti poslem ak som uz neposielal sdruhych fariem a aby som nebol mimo temu jaskoncene uz davno a stromceky vajickovy xxl a medovy za nieco stal inac do listy vsetko a jedna rada nesad ruze tie davaju malo skus n ieco okolo nich cukrova repa cibula kalerab alebo ak si vedsi level skus orechy lieskove alebo cesnek ale nie ruze tie uz davno nie su v kurze na vypadavatka

nona2222 tohle ocenil(a).
  10. *kajka2002*

*kajka2002* Pisálek fóra

Akce je zdárně dokončena a ze stonku vypadla první dávka BBZ. Čekal jsem 1,5 dne jen na vypadávátka. Bohužel jsem neměl zasazeny dlouhodobky před začátkem akce a to se projevilo. Jinak by bylo již včera se zárukou hotovo. Děkuji všem sousedům za pravidelné zasílání dárečků, i to samozřejmě pomohlo. Těší mě že akci jsem splnil v termínu a kdo ještě nemá tomu držím palce.
    PS: o prodloužení jsem ani nevěděl tak to přece jen trochu byl adrenalin;)

11. LukasBonni3

LukasBonni3 Pisálek fóra

Ikebara77:
    Z růží to moc nepadá. Takto jsem přišel o splnění akce s mývaly, protože z růží to padalo úplně nejhůř. Přesněji řečeno skoro vůbec ne. Asi vědí, že jsme je všichni pořád používali vzhledem k poměru času růstu a bodů zkušeností z nich, a tak padání akčních vypadávátek z nich pěkně omezili. Já už je nějakou dobu opravdu vůbec nesadím. Raději dávám cokoliv jiného, protože i z vlčích máků s podobnou dobou růstu toho kolikrát nakonec vypadne více. Nebo raději točím třeba dýně, a ono to v součtu taky často hodí víc, než ty zatracené růže. A jinak k akci. Snad se mi to tentokrát splnit podaří, ale vzhledem k tomu, jaký jsem level, a na jak vysokém levelu mám poháry v runě na stromě, tak je to dost katastrofa. Bojuju o každý kousek vypadávátek, a kdyby nebylo aspoň několika aktivních sousedů (ostatní asi už dlouho spí zimním spánkem a nikdy nic nepošlou, nebo pro změnu postupně červenají a mizí), tak jsem v mínusu ještě mnohem víc. A to jsem při plnění časového úkolu použil i jeden koláč a 5x chleba na zvýšení počtu BZ a stejně to v té době (ne)padalo přímo úděsně. A první úkol jsem nakonec splnil úplně sám, takže bez kompenzace, ale zato s klidným svědomím, že mě nemůže nikdo obviňovat, že jsem dostal něco navíc, jak se tu často dělo. Jen pořádný stres to byl, aby mi to během jeho plnění taky nespadlo.

skalara.v a nona2222 tohle ocenili.
  12. Štika

Štika Mistr fóra

Ahoj taky nechápu,některé farmy jsou nastavené tak, aby vypadávátka nepadaly,dva dny už jedu na dlouhodobky s hnojením a vodou na všech plochách 1x1 s mrkváčem ,sázím špaldu,žito a karafiáty,na baha ibišek ,aktivace cuk. jab. koláč a dnes mě ráno ze všech polí vypadlo 75 máků,dnes na farmě u bráchy vypadlo na baha 10 máků a to měl sazené ananasy ,ten začal o den dýl a má už dva dny hotovo.Hlavně,že v dotazníku se ptal RT jestli je důležitá stejná šance pro všechny hráče,už ani nemám vztek a začínám se tomu smát,no holt nestihnu ale už se nebudu nervovat,při další akci zkusím jak padají vypadávátka a vyprdnu se na to hned na začátku .Asi tak :DTak jsem ještě dala na baha všechny výrobny a opepřila je SH ,na zbytek ibišek ,na všechna ostatní pole lískáče tak uvidím večer,co mě RT nadělí

rampusak tohle ocenil(a).
  13. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

S padanim nevim, ale tahle akce je jako ostatni - 626 navic... normalne za bezny cas byva dvojnasobek poctu, takze ted to nejspis je opravdu o neco horsi, ale je fakt, ze jsem vytrhal zvirata, obrstromy, nektery vyrobny a ty davaj skoro vzdycky akcni, ale ted jsem jel na maximum produkce kytek...

14. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

No tak druhá várka tajemných dopadla lištově :D. Ze dvou tajemných stájích padlo obydlí pro mývala a obydlí pro kočky, takže bohužel ;).

Řetězů je navíc průměrný počet a to 299 ks :).

třpytivý vlčí mák: 15 588 / 15 000 ( chybí 0 )
    čemeřice: 10 334 / 10 000 ( chybí 0 )
    světelný řetěz: 1249 / 950 ( chybí 0 )

Mersi7 a evca190 tohle ocenili.
  15. -(Katka)-

-(Katka)- Pisálek fóra

juchuuu akcia v noci ukončená:music:, ani neviem že nejaká bola. Keď bol čas tak som sadila a občas pozbierala :) . Priority boli iné, ale aj tak som to zvládla v pohode. Takže naozaj nie je sa kam plašiť. Kto skončil blahoželám a kto ešte naháňa reťaze, nech mu napadá potrebné množstvo. Ďakujem susedom za svetielka :inlove:

16. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Keby som vedela že sa akcia predĺži snáď by som ju dokončila. Ale už včera po skončení 4 úlohy som piatu nezačala :sleepy:. Teraz je už neskoro banovať,prajem vám aby ste túto akciu aspoň vy dokončili .

17. hansicek

hansicek Expert fóra

k zmene systemu akciovych vypadavatok som dal navrh do sdiskusie navrhy..., tak ak mate cas a chut precitajte a pripadne podporte, aby sa to aspon dostalo k zodpovednym

18. Martínkov70

Martínkov70 Zelenáč fóra

Ahoj, pro všchny komu to neskáče tak by mělo, já akce nejedu, nemám na ně čas, mám všude pohopole a prodejná zvířata a když jsem se mrkla do stodoly tak mám 362 řetězů od začátku akce. Nesázím jen chrpu nebo tulipány, jedu i dlouhodobky a jak vidíte, jsem na tom ještě hůř. Zato na hnoji, no tak to jsem si polepšila o docela solidní sumuxD

19. Hrbolka

Hrbolka Zelenáč fóra

nezlobte se, ale mám dotaz ohledně plachtárny, do posledního úkolu mám dodat 3 a ještě mi musí zbýt jedna na magický stonek, ale vybudovat ji nelze, protože nemám žádný plánek, jsem z toho vcelku mimoň.:oops:

20. VěraVěra7

VěraVěra7 Zelenáč fóra

Ano 3 plachtárny dodáš ale jako odměnu dostaneš 3 .Z toho 1 dáš do stonku a zůstanou ti 2.Musíš také sledovat odměny.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.