FARMERAMA komiks #6 - Dohoda (6.11. - 13.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 5/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Do stonku se dava vyrobna kridel, ne plachtarna, za jedny vyrobny dostanes jiny...

2. mija..

mija.. Zelenáč fóra

U mě stejný problém, nemůžu otevřít akci ve městě. :-(

3. bamper55

bamper55 Zelenáč fóra

Proč zadáváte úkoly, které nejdou splnit? Mám rozjetý časový úkol a on nejde otevřít. Kdo mi nahradí vynaložené bonusy na zisk BZ a ztrátu nesplněním úkolu? Když něco neumím tak to nedělám. Na fóru taky žádná informace. Ono je lepší dělat mrtvého brouka.

4. elen92

elen92 Zelenáč fóra

• Odstraněna zbytečná citace. Necituj příspěvek pod který píšeš
    Tak to jsme na tom stejně.Já restartovala a ono je to stejné.Nic se neděje a čas běží.....

Naposledy upraveno moderátorem: 11/11/14
  5. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

Jen menší dotaz k novému stálému úkolu, který je odedneška ve městě, kde mám vzít do druhého kola růžovou krávu mléčného koktejlu, když není ani na prodej a ani na stromě moudrosti prosím? Díky

6. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Už včera akce splněna. Měla jsem štěstí, že se mě vyhnula chyba s časomírou v 1. úkolu. Jinak nebyl žádný problém a řetězy napadaly z ořechů. Zatím jsem neodtajnila ani sazeničky ani stáje, nemám odvahu jaké "překvapení" na mě vykoukne, ale jabloň XL to určitě jistí a ve stájích výrobna vajec (nejoblíbenější na kole štěstí). Uvidíme.
    Kdo nemá splněno, ať co nejdříve dokončí a Ti co mají, užívejte si "volna". Jarka

Pro pinda-ada Nejjednodušší, i když ne nejlevnější je že si ji vyšlechtíš.

7. pinda-ada

pinda-ada Vycházející hvězda fóra

No to mě napadlo ale že není ani na prodej v družstvu, tak proto, jinak stáje super mám 2x holuby a 1 křečka, super.

8. Ria30.

Ria30. Guest

9. llew65

llew65 Vážený autor

Tak už jen vypadávátka a bude hotovo.
    Mimochodem - nový úkol v družstvu - to se nám němečtí přátelé mstí za prohru ve Fedcupu... Ty šlechtěnci jsou na hlavu.

10. amper11

amper11 Pisálek fóra

Je zajímavé, že na farmě, kde je časový úkol splněn, jdou plnit i další části komiksu.

11. barboraslancova

barboraslancova Zelenáč fóra

Stále čekám na odpověď, proč nefunguje akce a zmizela časomíra při plnění prvního úkolu. Předem děkuji za info :)

12. greysy77

greysy77 Rádoby autor

• Porušenie VOP. Prečítaj si prosím pravidlá fóra
    Když akce Komiks 6 začala ležela jsem v nemocnici po operaci a přemýšlela o tom,zda přítel pochopí co je to akční plodina , kde všude ji má zasít,co použít na rozpěstování apod....při představě,že mi misto akčňovky zaseje mrkev,která se mu tolik líbí,zaleje ji a pak si na 12 hod.vystřelí do práce mě polévalo horko a silně jsem uvažovala o tom,že podepíši reverz :)).jaké bylo moje překvapení když jsem dorazila domů - první úkol dodělaný,napěstováno ,no prostě paráda...áááá,mám holuba,tak si přečtem,kdo nám píše -byla to sousedka,moje dobrá farmářská víla,která psala mému příteli ať pěstuje akční kvítí a uděluje mu pokyny co má a nemá dělat,které stejně nepochopil :))tímto chci velice moc poděkovat mojí suprové víle sousedce DRAKOBYK,díky které už mám akci hotovou....Oli,díky moc,jsi moje zlatíčko

13. mariamakova

mariamakova Zelenáč fóra

Ahoj.....ja tiež nemožem v meste otvoriť komiks a dodávať akciovky..>:(:mad:

14. bamper10

bamper10 Zelenáč fóra

Uběhla více než hodina kdy jsem měl sklízet do plnění časového a stále nic. Tak už něco dělejte.

15. Monicka79

Monicka79 Vycházející hvězda fóra

Tak a je hotovo ted jsem dodala poslední vypadávátka musím říct že tahle akce po dlouhé době byla podařená a ted hurá na dožínky už se těším na TOPku

16. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahoj.Tak jako vždy chybí mi ještě 88 řetězů.Ale něco padne ještě dnes a zbytek zítra a hotovo bude.Ještě musím chlívky zasadit,abych ty oranžády, co mi z nich vylezou,měla pěkně uložené v liště.

Akce je nápaditá a kombinace několika úrovní je fajn.Škoda těch problémů.
    Ale mám jedno ale.Akce jsou čím dál složitější-mě osobně to nevadí,ale rozhodně už to není hra pro malé.Tak mi to přišlo,když jsem před pár lety začla hrát,že je to dětská hra,to už dávno není pravda.Dětem už bych jí nedoporučovala.

17. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

u mna akcia hotova
    pre tych co este nemaju hotovo dobra sprava- akcia je predlzena do stvrtku do 18ej
    takze ziadna panika,kludne pracujte, je to v pohode :inlove::D;)

18. Janush

Janush Pisálek fóra

Zasadila jsem karafiáty, ty budou ke sklizení ráno. Na den tam dám růže a pak zase karafiáty. K tomu pěstování papriky na Baha. A tak snad těch 250 řetězů vypadne

skalara.v a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  19. Ria30.

Ria30. Guest

Ahojte, nejaké problémy opäť sú, pripravuje sa nový opravný script, bude v priebehu pár hodín.
    Prosíme o trpezlivosť a ďakujeme za pochopenie.
    Zatiaľ tu máme ako spomenula alexandrakerulova00 predĺženie komixu >kuk<

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  20. aljanka1

aljanka1 Zelenáč fóra

Dostanu se ještě dneska dostat na komiks plnit úkoly?Čas běží a nic se stále neděje. :-(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.