FARMERAMA komiks #6 - Dohoda (6.11. - 13.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 5/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

tak u mňa je to úplne zle. Ako som písala skôr, okolo 17.00 mi časomiera zmizla a nezarátalo mi zber makov. Potom okolo 20.00 zase naskočila, zbierala som ďalšie akčné plodiny a mala som už viac ako 42000 bodov myslím, ale ukazovalo mi po 3 tajomné rastliny. Odišla som z hry a teraz som sa vrátila, časomiery nikde a ukazuje mi medzi stromami 2 tajomné. To čo je za chaos? prečo mi pokrátilo odmeny a zrušilo časomieru???? mala končiť zajtra ráno>:(

2. rampusak

rampusak Veterán fóra

Hmm, tak to jsem měla zas jednou štěstí, asi proto že je to po dlouhé době akce co jedu, poslední nejméně 3-4 jsem v klídku vynechávala, za TS se prostě neženu. Časomíra hotová, myslela jsem že to nedám, ale poslední sklizeň, tma a cedule o připsání odměny. Počkám na další sklizeň a dám na plochu ty výrobny, sice nechápu jejich smysl ale co tady má vlastně smysl. Cena hnoje úplně úžasná, takovou jsem ještě nezažila. Když je pár akcí hned po sobě tak to ani slípky nezachrání. Po dlouhé době chci ale stonek, přece jen s ním dostanu na baha něco pouhým odklikem, takže zatnout zuby, dát si do mobilu budíka (na časovku byl) a hurá do toho. Ještě že mám nasysleno pár tisíc SH, až mě to přestane bavit tak to prostě posypu a bude po akci. Pokud ovšem nevybuchne dřív než ji skončím já jak to tak pročítám. Nemám odvahu TS dát na plochu, obávám se že bych se titulovala za to co se mi z toho vyklube docela výstižnými termíny. Všem komu to nejede tak jak má pevný nervy, je fakt že akce jsou v poslední době spíš na nervy než pro zábavu. Držte se časovkáři, já už to mám naštěstí úspěšně za sebou aniž bych tušila jaké problémy s tím jsou:(

Každopádně je to docela fikané, to jak zvýšit BZ a hned výprodej v obchodě, je vidět že jim to ještě pálí ale problémy hráčů jsou jim někde v luftu. Asi počítají tržby...

Erča101, evca190 a danielaloblova tohle ocenili.
  3. lili05lili

lili05lili Zelenáč fóra

U mě už je to ok. Časomíra je zpět a na to že jsem ji odklikla v 8 ráno, tak mám aktuální čas 20:32/46704 BZ
    Díky tomu, že jsem přišla o jednu otočku čemeřice + voda, tak mi nevyje na další otočku velikonoční marmeláda, jinak by to vyšlo.

Snad to dnes ještě dokončím a doplním druhý úkol a nahodím výrobny na noc + vlčí mák

4. mousicka

mousicka Guest

ahoj vvanilka,
    zmiznutie časomiery bola hlásená chyba v hre ale vyzerá to tak, že už niektorým hráčom ide. Skús prosím reštartovať hru a mala by ti časomiera nabehnúť a skontroluj si potom stav či ti sedí. Ak budeš mať nejaké nezrovnalosti aj po reštarte, kontaktuj prosím podporu hry. Prajem skoré vyriešenie a peknú hru.

5. zemekraska

zemekraska Aktivní autor

Tak jako hodně lidem, mi zmizela časomíra předčasně. Měla být do cca 7 hodiny ranní, a najednou je fuč, byli jsme lehce za půlkou, čekaly nás ještě 3 sklizně - v 21, 24 a ve 3 ráno. Manžel ve 21 sklidil, chtěla jsem se podívat, jak na tom jsme a čas v čudu. Hmm, tak co teď? Použité produkty budou v háji, jedna sklizeň taky a fakt se mi tu nechce čučet do kompu a čekat, co bude. Chtěla jsem tu výrobnu masek, ještě jii nemám, byla jsem ochotná kvůli ní i vstávat v noci, no a jak vidím, tak ani mít nebudu.

6. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

mousicka, už som sa dvakrát pokúšala o návrat pomocou odhlásenia, ale stále nič, prestáva ma to baviť, ale ty za to nemôžeš

7. Muminek12301

Muminek12301 Zelenáč fóra

Co je zvláštní, že se chyba stále opakuje. Mně se objevila kolem 18. hodiny a ve 21. hod . se mně časomíra vrátila. Měla jsem poslední sklizeň máků na všech plochách a díky produktům + dráček a můra stačilo sklidit jenom 3 pole a byl úkol ukončen. Jsem ráda, už jsem propadala panice, protože normálně mám problém s vypadávátky a určitě bude i tentokráte, ale časová ztráta je minimální tak to vše snad klapne. Přeji Vám všem hodně štěstí při akci. Janča

8. mililili

mililili Zelenáč fóra

já jsem před chvíli sklidila akční a měla jsem zapnutou časovku.Měla jsem na ní mít nějak kolem 19 hodin na dokončení a ono nic.Chtěla jsem se kouknout,kolik mi zbývá dodat BZ a ona nikde.Jen jsem v liště našla 2 tajemné sazeničky.Jak mám restartovat hru?Už jsem se několikrát odhlásila a přihlásila a ono nic.Přijdu o všechny produkty.já už na podporu psala a odpověď,že je chyba hry nahlášená.Ale jestli dostanu přičtené BZ do časovky,která mi pořád nejede,tak prosí o trpělivost

Naposledy upraveno: 7/11/14
  9. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Časovku jsem zapnul odpoledne a měl jsem to naplánované, ale bohužel se to vypnulo, když jsem měl jen kolem 17000 bz. Ale nevadí, aspoň můžu pokročit a pokračovat s vrtulemi.
    Přeji pěkný zbytek dne.

10. slunečnice34

slunečnice34 Zelenáč fóra

mám ještě pořád problém s navrácením časomíry,
    bohužel jsem si myslela že časomíra je pryč = mám splněno a otevřela si druhý úkol-a až potom začla počítat,
    je šance, že se mi ještě spustí časomíra prvního úkolu?

11. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

kontaktovala som podporu a dostala som zatiaľ automatickú odpoveď s tým, že : Ak by si odpoveď od nás nedostal v priebehu niekoľkých pracovných dní, prosím oznám nám to emailom. Tak neviem, či to do toho 12.11. stihne ten Khaled Helioui z Hamburgu. Akcia veru výborná akurát tak na znechutenie.

12. _.hela._

_.hela._ Pisálek fóra

Takže časomiera zasa zmizla a ja som prišla o odmeny, lebo BZ už by som mala dosť. Som zvedavá čo dorieši podpora

13. babu57

babu57 Zelenáč fóra

Ještě se mi to nikdy nestalo, abych měla nějaké problém během hry a teď se musím bohužel přidat k ostatním, protože i mě zmizela časovka, kterou jsem zapla dnes ráno a počítala jsem, že zítra ráno ji budu mít hotovou. Bohužel už je pryč ne za 24 hodin od zapnutí, ale podstatně dřív.Nevím totiž v kolik hodin mi zmizela, před chvilkou jsem byla sklízet :-(

14. drevenakova

drevenakova Perspektivní autor

Tak jsem měla štěstí, časomíra nezmizela a tak mám 1. a 2. úkol splněný, teď začínám 3. úkol

mousicka tohle ocenil(a).
  15. Jasmina

Jasmina Pisálek fóra

Robím tretiu úlohu ,ale tie svetelné reťaze málo vypadávajú...hoci používam všetky dostupné marmelády na zvýšenie bodov...tak toto bude v tejto akcii riadne spomaľovať...ináč by som mala ráno tretiu úlohu hotovú...ale...

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jak koukam, tak muj omyl se zbytecnym SH byla vlastne klika... stihnul jsem to za par hodin a doufam ze plnou odmenu (no nejspis podle listku jo)...
    Pevny nervy a kliku - pestujte, testujte, snad se zapoctou obcas akcni ke spravnymu pocitadlu...

Vypadavat ma 159 retezu/den, v tuto chvili ma byt 216 ([2.ukol]+16 ) nebo chybet 734, mam 548 (chybi 402 ), mam 57% hotovo.
    Stav cemeric : idealne 2265 kusu (1667/den, [0.ukol]+2265 kusu ), mam 5593 z 10000 (55% ).
    Stav makovic : idealne 3397 kusu (2500/den ), mam 6158 z 15000 (41% ).
    Zatim uplynulo 22% casu, zbyva 111 hodin.
    Nezapomenout na mlyny, chce jich 11 otocek po 5 hodinach (s vodou 3:14) at pak neni problem! (mam 6 hotovych kridel)

veselékopýtko a mousicka tohle ocenili.
  17. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Ahoj farmari, tak me taky postihl vypadek casomiry, nadavala jsem jako spacek, cekala jsem se sklizni, nakonec jsem si rekla, ze sklidim a uvidim, co bude. sklidila jsem nakonec po 9, s tim, ze pockam dneska jeste na jednu sklizen kolem pul 1 a uvidim, jestli se casomira znovu rozjede, mrzelo me to, sice maskovaci obchod jeden mam, ale je to nespravedlive, zatim to vypadalo, ze bych to zvladnout mela. sklidila jsem, koukla na forum a zjistila, ze se nekterym casomira rozjela, takze jsem nadavala jeste vic, odhlasila se a prihlasila do hry a ke svemu prekvapeni zjistila, ze se mi sklizen do casomiry zapocetla, aspon ze tak. tak uvidim, k necemu pridam jeste zuzi a doufam, ze to dnesni posledni sklizni dorazim, nebudu riskovat a cekat jeste i na ranni sklizen, ikdyz bych to do 10 dopoledne mela bohate stihnout. ale nebavi me to, ty vecne problemy.
    Jinak co se tyce akce, s kratsi plodinou se blizim k 10 tis., takze v tomhle je to krasne, vypadavatka jsou slabsi, ale i tak jich je zatim dost, snad to do konce naskace a nebudou uz zadne potize. Tak farmareni zdar

18. mousicka

mousicka Guest

slunečnice34.
    ak si nemala dokončenú časovú úlohu a zmizla ti a ty si začala robiť druhú, tak ťa to určite vráti späť na časovú. Mne sa to tiež tak stalo a mnohým hráčom tiež-myslím tých, ktorí na 100% vedeli, že ju ešte nemali. To zistíš vtedy,keď obnovíš hru alebo sa prihlásiš znovu do hry. Ak sa ti zobrazí časová úloha znova, mala by si pokračovať tam, kde si v nej skončila.

nona2222 tohle ocenil(a).
  19. Kiara10030000.

Kiara10030000. Zelenáč fóra

Taky se mi vypnula časomíra, měla jsem pár bodíku do konce, dalo mě to 4 sazeničky a 8 párty lístků, ale já chci maskovací obchod!!!!

20. Erča101

Erča101 Stálice fóra

Ahojky,
    tak mám doplněné všechny plodiny v 4 úkolu a už jenom zítra vyrobit 17 ks křídel.
    Z tajemného chlévu jsem získala moje první čapí hnízdo a medvědí obydlí, takže velká spokojenost.
    Tajemné sazeničky budu vědět, až ráno. Pěkně přes noc uzrají.
    Na výrobnu křídel jsem šupla SK a jde to, jak po másle.
    Zítra dopěstuji plodiny a počkám na vypadávky a bude hotovo. :)
    Všem přeji příjemnou hru hlavně bez chyb od RT.

Witchy.D, veselékopýtko a mousicka tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.