FARMERAMA komiks #6 - Dohoda (6.11. - 13.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 5/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Vesela_krava

Vesela_krava Zelenáč fóra

danielaloblova: jak bez výsledku? xDmě napsali z podpory, že mám být trpělivá a vědí o tomxDxDxD

2. včela67

včela67 Aktivní autor

no jo ale tahle odpověd moc nepomůže :D,,, jdu sklidit a pojedu dál,,,

danielaloblova tohle ocenil(a).
  3. mousicka

mousicka Guest

4. danielaloblova

danielaloblova Rádoby autor

to: Vesela_krava
    Trpělivost si u mne tahle "zábava" už vybrala. Chci v klidu hrát, absolvovat akce bez jakéhokoliv problému.
    Zdá se ti snad normální, že žádná akce neprobíhá v klidu? Mně tedy ne! A to ještě za to chtějí peníze.

5. Vesela_krava

Vesela_krava Zelenáč fóra

tak mě to taky vytáčí... a nejlepší je, že před pár hodinami jsem vyplňovala dotazník o tom, jak jsem s farmou spokojena...škoda, že to neposlali teď..to by se divili, jaké by tam byly odpovědi>:(>:(

6. danielaloblova

Prosím, zkuste, lišta s časomírou pro 1. úkol mi právě naskočila. A čas byl částečně vrácen nazpět. Kéž by to takhle vydrželo!

skalara.v a mousicka tohle ocenili.
  7. včela67

včela67 Aktivní autor

mě taky a je to v pořádku a na farmě , kterou jsem sklidila dřív než opět časomíra naskořila se mi vrátil čas,,,

skalara.v a mousicka tohle ocenili.
  8. Grillus

Grillus Pisálek fóra

Mám pocit, že nestíhám časovku :( Podcenila jsem asi situaci a první sklizeň jsem měla čemeřici.. Pustí mě to dál, nebo mám po komiksu? Díky za odpověď. Jak tady vidím ty problémy, tak nevím co bude...

9. dakovi

dakovi Zelenáč fóra

tak mě se právě teď časový úkol 1 vrátil zpět, čas souhlasí, ale BZ co jsem v době nefunkčnosti posbírala se mi nepřičetli :cry:...tak snad doladí i toto...je to tedy na silné nervy xD

10. Elissa20

Elissa20 Pisálek fóra

i mě naskočila časomíra ....byla to prý porucha:D

11. slunečnice34

slunečnice34 Zelenáč fóra

jak poznám, že jsem 1.úkol splnila, zhruba po 8 hod. se mi odpočet časomíry úkolu už nad lištou se sousedy už neukazuje, ale hotovo jsem pravděpodobně neměla,
    díky za odpověď

12. 1wolf999

1wolf999 Perspektivní autor

to je sice pěkné, že časomíra naskočila, když jsem pole sklidil a nyní už vím, že vše nestinhu

13. mousicka

mousicka Guest

Ahoj slunečnice34,
    bola to chyba v hre a vyzerá, že už je to u niektorých hráčov v poriadku.Skús prosím reštartovať hru.

14. zítka51

zítka51 Zelenáč fóra

Časomíra se mi spustila, ale zkrátil se mi čas o více jak 4hodiny.

15. mousicka

mousicka Guest

Tak som rada že už časomiera ide ako má a tí, ktorí ste dostali zle pripísaný čas alebo začínate s 0 BZ aj napriek tomu, že ste už nejké BZ mali predtým zozbierané, kontaktujte prosím podporu hry. Prajem peknú hru a hlavne už bez poruchy :)

16. danielaloblova

Sklizené plodiny, kdy nešla časomíra 1. úkolu se se svými BZ už pravděpodobně nespárují. Použijí se tedy pro další úkoly akce.
    Hlavně, že se čas vrátil zpět a můžeme opětovným sklizením plodin tyto BZ do 1. úkolu doplnit.
    Doufám, že zítra ráno nebude plocha opět bez časomíry - před spaním se proto pomodlím!

švestinka a mousicka tohle ocenili.
  17. 0martinek

0martinek Zelenáč fóra

Tak jako každá jiná akc tak i tato jedna paráda ale jsem ponaučena psat zde názor nemá cenu ne udělat něco pro dobrý chod hry ale zablokovat hráče to zvladnou i s předstihem takže pro mě žádné velké překvápko že by jednou akce fungovala a mohlo se hrát pro pohodičku a to budeme muset RT chválit za jejich snahu nám hráčum hru zpřijemnit jo holt kdo umí ten umí

18. slootr

slootr Baron fóra

Jsem parádně naštvanej, vyplácal jsem spoustu superhnojiva a k čemu? Abych to plnil znova? To je teda otrava. Jinak prima tah ze strany RT. My vás to SH prostě donutíme kupovat :(

evca190, skalara.v a -družstvo- tohle ocenili.
  19. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

PARAŠUT
    tak to je skvělá zpráva, díky
    na vodu jsem úplně zapomněla, to jsem ráda, že jsem to dnes večer nespustila

20. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Časomieru som spustila dnes večer,reťazí mám zatiaľ len 286. Zajtra idem do práce a som zvedavá ako ďaleko sa dostanem ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.