FARMERAMA komiks #6 - Dohoda (6.11. - 13.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 5/11/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. .mamaz.

.mamaz. Pilný autor

Tak za čtvrt hodiny bych měla sklízet s MJS, cukiňákem, velikonoční marmeládou a superhnojivem. Vzhledem k tomu, že mi zmizela lišta nevím, jestli mám normálně sklidit a nepřijdu o BZ. Měla jsem zprávu, že je úkol ukiončen. Proč nás nikdo neinformuje, co dál dělat? Tyhle výpadky mi dost vadí.

2. Vesela_krava

Vesela_krava Zelenáč fóra

já mám už pár minut dozráto a nevím, jestli sbírat nebo se mám na to vykašlat:mad:>:(

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Informace zní, že problém je nahlášen k opravě. Fakt, ti, co se rozhodli pro slepičince a výdělky, asi udělali lépe.

4. mida2005

mida2005 Pisálek fóra

Tak mě čassomíra zmizela a teď už tam je .... Ale zmizelo my asi 12hz časomíry. Co s tím... ??????

5. Zetor310

Zetor310 Pisálek fóra

doufam ze se mi alespon prictou body do casovky:mad:.zachvilku sklizim:mad:.mam to casove rozvrhnute :wuerg::wuerg:

6. mamčuška

mamčuška Zelenáč fóra

mě časomíra zmizela kolem 18h - čili po 12h od spuštění, a nyní tam mám již přes 22h... hmm to teda určitě nestihu dodělat - už jsem psala na podporu, dokonce dřív než jsem zjistila že v tom nejsem sama

7. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahojky, mi také zmizela časomíra před sklizní, tím pádem jsem nedokončila první úkol v komixu a přišla o odměny. Tak teda nevím co mám dělat. Psala jsem na podporu, ale odpovědi jsem neporozuměla.

8. mousicka

mousicka Guest

Ahojte.
    Veríme, že ste naštvaní, ale bohužial my s tým nespravíme nič. Musíme čakať, kým sa to znova opraví. Ktorí čakáte na zber a nemáte hotovu časovku, ťažko poradiť či zbierať alebo nie.... ak máte podaktorí komfortné polia, asi by som počkala so zberom. O necelu polhodinu mám zbierať aj ja a asi pozbieram- mám pidipolia (pred obedom som dala komfortné, poobede som pozbierala s mazlíkmi a potom som zistila že časovka zmizla :( . Teraz dám komfortné znova a uvidím ráno čo to spraví.

Tak vám prajem všetkým pevné nervy a zbytočne sa nerozčulujte,je to len hra.

Tým ktorým časovka nabehla a nesedí im počet BZ, čas a pod. kontaktujte prosím podporu hry.

švestinka tohle ocenil(a).
  9. tomasfiser6

tomasfiser6 Pisálek fóra

pišou už že o chybě vědi ale navim jak a kdy to opravi

10. danielaloblova

danielaloblova Rádoby autor

Na chatu "První pomoc" mi sdělili, že máme psát na podporu, každý zvlášť :). Jak by prý jinak mohli vědět, že má někdo problém. Nechápu, tolik hráčů si tady stěžuje a oni nevědí. Jsem fakt dost naštvaná, tímhle přístupem!

11. hansicek

hansicek Expert fóra

pozri moj prispevok na 13. strane, mam ten isty problem, a manzelka na jej farme tiez, rozdiel nie je velky, tak si to takmer nikto nevsimne

12. barista70

barista70 Zelenáč fóra

Nechápu co se zase děje. Měl jsem téměř splněno a najednou mi zmizela lišta (stejně jako více lidem), ale nevím jestli jste se dívali co se stalo s úkolem. Já ho mám splněn, ale protože ne celý tak jsem nedostal stáj, dostal jsem pouze 7 párty lístků, pouze 3 tajemné sazeničky a to mám spuštěnou marmeládu, koláč na více BZ.
    Jsem zvědavej jestli zase bude ticho po pěšině jako při děsivce (prodloužení akce pro mě nic neznamenalo, protože když Vám někdo špatnou prací nedovolí sklidit a zasít, přijdete o marmeládu a spuštěný pomocníky a jediná reakce je prodloužení akce je k ničemu) a nebo konečně dá pořádnou kompenzaci.
    Pokud chce někdo vést tuto hru po této cestě, tak asi v nejbližší době beze mě. Na toto nemám nervy, to si raději najdu pro zábavu něco jiného.

danielaloblova a tomasfiser6 tohle ocenili.
  13. comando09

comando09 Perspektivní autor

Ahoj vedenie Farmári zdá sa mi že tu stále robíte zložitejšie a zložitejšie súťaže na farme veď farmu chcú a hrajú aj mladší čiže deti pre nich to je veľmi zložite aby sa dostali na jadro hry čo po nich žiadaťe a takto to rýchlo vzdajú a čakajú na ďalšiu súťaž či nebude jednoduchšia poviem vám aj mne sa to zdá zložitejšie. A Taktiež na každú súťaž chcete aby si kupovali ľudia kupóny za peniaze a to už neje voči niektorým hráčom férové skúste na tom porozmýšľať a spraviť tie súťaže jednoduchšie a nie tak zložite .

danielaloblova tohle ocenil(a).
  14. Amina50

Amina50 Zelenáč fóra

Ahojky, no já tentokrát naštvaná jsem. Časomíra fuč po šesti hodinách, s ní 34569 bodů, odměna 1 sazenička. Nikdo nic neví RT má zřejmě víkend a my máme čekat. To si vážně myslí, že neděláme nic jiného jen hrajeme farmu. I kdyby chybu opravili a ráno to fungovalo spousta hráčů včetně mne má jiné povinnosti, takže co jsme doposud do komiksu vložili jde vniveč. Já nejsem žádný stěžovatel, ale toto už je fakt moc hnusný.

15. -družstvo-

-družstvo- Vévoda fóra

dobrý večer, právě jsem přišla, že spustím časomíru, když to tak čtu tak nevím, jestli ji teď nespustím nestihnu výrobky z plachtárny, co mám dělat
    nevím jestli jde SK urychlit výrobnu

16. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Také mi to ukazuje jako splněný 1. úkol, ale odměny pouze částečné - šlo mi hlavně o maskovací obchod a ten prostě není - už jsem měla poslední sklizeň, když se časomíra vypla a udělalo to jen částečně splněný úkol - tak také čekám co s tím bude a hlavně jak to budou kompenzovat , protože mohu plnit další úkoly a to znamená, že už mi časomíru asi nezapnou přitom jsem ji spustila dnes v 5 hod.ráno

17. lumat85

lumat85 Osvícený autor

ÚÚÚFFF...tak já měla pekelné štěstí ...časovku jsem spustila v 9 ráno a když se začala všem ukončovat, tak mi chybělo k dodání jen 1050 BZ. Já ji mrchu hypnotizovala očima a v duchu prosila ať vydrží :p a vydržela. Mám splněno, jdu hodit na plochu plachtárny.

Všem vám přeju, ať se problém vyřeší co nejdříve a nejlépe s nějakou kompenzací pro vás. ;) Zasloužíte si to za ty nervy

Mersi7, Ria30. a mousicka tohle ocenili.
  18. majatko1

majatko1 Pisálek fóra

Ahoj tak jak to tady tak pročítám, tak zatím patřím k těm šťastnějším alespoň prozatím. Časomíru jsem spustila během dopoledne pěstuji čemeřici bez SH a hnoje to už nemám. Čas mi ukazuje 14 hodin dokonce a sklizeno mám zatím 34529 BZ. Za 3 hod. sklidím pak váhám co zasadit. Uvidím.......co bude.

19. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Prosím o radu. Splnila jsem časový úkol a potom 2. úkol. Odměnou jsem dostala stavební plány, ale co s něma mám dělat? Jak je použít? Postavit to nejde, mám je ve skladu pod ostatní.

20. hudy536

hudy536 Stálice fóra

Hra? To je sice pravda, jenže pokud do toho dá někdo reálné peníze, tak se zcela určitě rozčiluje právem! A to nemluvím o tom, že plno lidí naštvali už o děsivce (včetně mě), takže já jsem s reálnými penězi definitivně skončila a dodržuji to....podle mě stabilita hry opravdu upadá, chyby se množí...opravdu není RT divný obrovský úpadek hráčů a to, že se hra přestala umisťovat na předních příčkách oblíbenosti?!
    A abych nebyla of - ráno po přečtení fóra si rozmyslím, jestli vůbec budu v akci pokračovat...časový úkol jsem ještě nespustila - raději!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.