Farmářský pohár (11.6. - 20.7.2026) / Diskuze

Discussion in 'Diskuse o hře' started by Hlásná trouba, Jun 10, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. maribeja

maribeja Komisař fóra

Ahoj mám taky všechno hotové ,takže když budu chtít si zakopat tak už jen tak všem přeji hezký víkend

babako, kocieva and lacrima like this.
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

.macca.
    Mám také věechny otočky a vyšlo mi to takto:
    [​IMG] :)

3. .macca.

.macca. Dozorce fóra

kaolin11 Už jsem na to přišla, já ještě nemám vybrané těch 15 medaili z farm. poháru ty budou až zítra.

Last edited: Jul 10, 2026
    maribeja, -Jara05- and lacrima like this.
  4. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Zdravím všechny.
    Pozor, budu chválit - RT, že nám předložila tuto sérii navazujících akcí se skvělými odměnami.
    Všechny tvůrce, programátory, grafiky a též moderátory za skvěle zpracované přehledy.
    Z mého pohledu to bylo báječné dobrodružství.

Je to zhruba měsíc, co jsme začali. Začátky nebyly snadné, jednak posunutý začátek (tím pádem Farmářský pohár končí v pondělí 20.7.2026 v 10.00 hodin) a hnedle první akce Skopičiny při garážovém výprodeji nás dosti potrápila.

Poté jsme cupitali v temných chodbách, ve kterých jsme bojovali se zákeřnými brouky, pekli jsme cupcaky, zašlechtili jsme si a při šlechtění jsme absolvovali turné po světě - odjezd byl od naší farmářské radnice, zastavení v Měsíčním světě, v Alpách, pokračovali jsme k pyramidám v Egyptě, Mexiku, navštívili jsme Asii.

Turné jsme zakončili u rybníka v kempu a zarybařili jsme si. Ryby naštěstí braly.

A to hlavní - po celou dobu jsme se honili po hřišti za míčem a ještě týden si "začutáme".

Skvělý - vše hotovo, jenom musím zkontrolovat, jestli nám vybrané všechny odměny za nasbírané hvězdičky, žetony, atd.
    A ještě si párkrát kopnu do míče a ulovím Marlina nebo chobotnici.

5. beruška-86

beruška-86 Vycházející hvězda fóra

ahoj,
    hádám, že děsivka bude až po konci této akce. Jde teď nějakým způsobem zjistit, kolik mám jednotlivých děsivých stájí? váhám, kterou chýši si pořídit, děkuji. Z.

Danielaa25, -Jara05- and lacrima like this.
  6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

beruška-86, bohužel v tuto chvíli to nezjistíš.

Edit: máš
    Doupě pro šklebouna - 2x
    Chýše Cucy - 2x
    Chýše baby Jagy - 4x

Last edited: Jul 16, 2026
    Y_n_O, lacrima and -Jara05- like this.
  7. beruška-86

beruška-86 Vycházející hvězda fóra

sopti, děkuji. fajn hru a prima letní dny

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mám dotaz, přinesla vám tato akce něco užitečného, bez čeho se nedá být? ;)Já jí prostě nezačala a nevím, o co jsem přišla, zdála se mi zajímavá jen dekorka s upg ale jen jedna malá, ta mne nevytrhne. V dalších souběžných akcích bylo dekorek víc a dost výnosné, hlavně v této poslední co jede od čtvrtka a budou další akce a další a lepší dekorky, tak se mi ta námaha pro jednu malou zdála neúměrná, tak bych chtěla vědět, zda jsem neudělala chybu a o něco důležitého jsem nepřišla. Ale odradilo mne nekonečné střílení gólů, které mi ne vždy jdou skvěle

lacrima likes this.
  9. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Já si střílím míčem ráda, mám to večer jako relax.
    Cestou se nasbírá poměrně dosti věciček, i značné množství BZ.
    A při troše štěstí v 9. úrovni na mě vyskočí mj. i pikolka, např. u kocievy myslím čtyři, Šimon zatím žádnou.