Farmářský pohár (11.6. - 20.7.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 10/6/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Farmářský pohár ::..

Minimální level: 30

Obtížnost akce:

• střední, těžká
    Všechny uveřejněné informace vycházejí z testů a je možné že dojde ke změnám po zavedení do hry. Tyto změny naleznete v aktualizovaném FAQ k akci.
    Pro zobrazení FAQ, lze rolovat dolů v tomto tématu. Pro zobrazení jednotlivých částí FAQ nebo vstup do diskuze stačí kliknout na požadovanou část FAQ.

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Do akce samo že jdu i na vedlejškách, to si nenechám ujít, dekorace skvělé, řádky nic moc :p ty zapnu jen při okamžité sklizni chlévů, teda aspoň ten první, druhý pojede na bahamu stále, tak krásný den a hru a zítra ve 14 hod na startovní čáře, už se těším

3. 14087

14087 Titán fóra

Ahoj,

Na akci se těším, ale jen o volnu, tak že pá-so-ne se nechytám :D
    Tak hodně nastřílených gólů Všem ;)

4. goldedawn

goldedawn Mistr fóra

Ahoj,do akce půjdu,venku stejně prší(zahrádka počká).Doufám,že bude akce na výhodnější balíčky na SH,nějak docházejí zásoby.;)

5. dinoalesi

dinoalesi Polobůh fóra

Nazdárek i tady, no nudit se rozhodně nebudeme :p:D

Tak si letos místo rybaření budeme celý měsíc užívat fotbálek - bude to velká změna, u vody klid a pohoda - na stadióně kravál a potyčky.... no já bych asi raději brala ten klídeček u vody, naštěstí nás taky čeká na konci této dlouhé fotbalové horečky, poléčíme u rybaření nervičky, ale nebudu předbíhat a jdem se mrknout, co se bude během měsíce dít ;)

Začínám vprostřed fotbalovým políčkem s autoprodukcí a postupně budeme otvírat další políčka za pomocí

žetonů z doprovodných akcí
    [​IMG](11.6.-17.6.) [​IMG](18.6.-24.6.) [​IMG](25.6.-8.7.) [​IMG](9.7.-15.7.)

A teď k samotnému fotbalu:

[​IMG]Fanouškovská výbava
    získáme ji na tabuli z políček s autoprodukcí - viz obrázek výše
    a potřebujeme ji na spuštění minihry
    na začátku hrajeme jen proti jednomu týmu Super střelců
    postupně se připojí dálší dva týmy
    Ursine United (od 18.6. ve 14:00 h.) a Borstyho banda (od 25.6. ve 14:00h.)
    mezi týmy si budeme moci vybírat než spustíme minihru
    Podle toho proti jakému týmu nastoupíme, potřebujeme různý počet [​IMG]

Super střelci - 1x Fanouškovská výbava
    Ursine United - 2x Fanouškovská výbava
    Borstyho banda - 3x Fanouškovská výbava
    V minihře krom klasických odměn můžeme také získat [​IMG]vylepšení míče (tzv. upgrade)
    Podle toho na jakou úroveň (od 0 do 9) míč vylepšíme, dostáváme odměny (každý tým má svoje odměny).
    Odměny lze sbírat na každé úrovni od úrovně 1, pokud ale počkáte do poslední úrovně 9, je tam jako jedna ze zaručených odměn
    [​IMG]Pumpička na míče
    slouží nám k vylepšení míče o další úroveň (jedna pumpička = vylepšení o jednu úroveň).
    Dále nám pomůže udržet si vylepšenou úroveň míče v případě, že se nám nepodaří trefit branku ani pátým pokusem.
    Pokud tedy mineme branku i posledním pokusem (k dispozici každé hry je 5 pokusů) a nepoužijeme Pumpičku na míče klesneme zpět na úroveň 0.
    Jak jsem psala výše, každý tým, proti kterému hrajeme, má své odměny, mezi ně patří i žetony
    [​IMG][​IMG][​IMG]

Ty potřebujeme do Fanouškovského obchodu na zakoupení a vylepšení dekorek.
    Na zakoupení a vylepšení dekorek potřebujeme od každého jednoho týmu 9 žetonů.
    Za žetony si můžeme také koupit
    [​IMG]Medaile
    a získáme je také i při samotném hraní minihry
    budeme je potřebovat na odemčení políček s řádky do stonku!

A pro ty co jsou netrpěliví a neradi čekají než dozraje políčko s autoprodukcí na [​IMG]
    může zakoupit koše s píšťalkou
    [​IMG]Pískají
    Každé použití zkrátí zbývající čas o 20 % základního času
    po pátém použití píšťalky je tak možné dostat se na okamžitou sklizeň!

[​IMG][​IMG]

Namazat pořádně svaly a ve 14:00 jdeme na to ;) Hlavně neminout bránu :D Ať se nám daří :)

Naposledy upraveno: 11/6/26
  6. evoku57

Je skvělé, že se nemusí nic pěstovat, teda zatím, jen chovat :) tedy šlechtit, padátka budou okamžitou sklizní, to se mi líbí čím dál víc díky

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Provázání časově náročných akcí se mi nelíbí. Nechci se stát otrokem farmy. Blíží se doba prázdnin a dovolených a dělat něco napolovic to nemá cenu. Vložit spoustu všeho a nejen času a nesplnit.... Uvidím , zda vůbec farmařit dále.;););)

8. Lamac2000

Lamac2000 Zelenáč fóra

ano, darčeky z kalendára, to je pekné. Ale ani mne se provázanie časovo náročných akcí, vyžadujíci dlhší čas pobytu na farme nelíbi. Navíc sa mi zdá, že RT sa snaží jednotlivé akcie čím dál viac komplikovať. Nezdá sa mi, že by práce na skutočné Farme s tým mali neco spoločné. Aj já budu zvažovať daľší farmarčenie. Leto asi využijem k splnení ukolov na Farme a len pozbieram denné darčeky.

9. 14087

14087 Titán fóra

Lidi neblázněte, nikdy to není tak horké jak to vypadá, počkejte si na zítřejší start a pak uvidíte, není třeba přece vyhrocovat ;)
    Jděte se projít, kupte si zmrzlinu a dýchejte zhluboka, hm?
    Pěkný den Všem ;)

10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Super, chválím, spousta obrázků, akce jsou rozdělené, pohoda. Jsem ten poslední kdo by trávil čas u mobilu a počítače, ale na relax u farmy si čas najdu, protože mě to baví a neberu akce jako nutnost, natahovat budík, ponocovat, mít hotovo za den atd., ale jako zábavu.

evoku57:
    Omyl, nemyslel jsem to adresně, ale obecně. U tebe mě nadšení nepřekvapuje, hospodařit na několika farmách není jen tak, plánování je nutnost a že nemůžeš spát? Dobře, ale jiní můžou a stejně vstanou na budíka nebo budík přes den, asi tak. Kdyby to sem nepsali, tak to nevím, někomu se fakt divím, má hru jako robotu za císaře pána :D a ještě k tomu stres.

Naposledy upraveno: 10/6/26
  11. evoku57

Pitrýsku, tím myslíš mě, tos mne potěšil, to jsem přesně já, akorát se do akcí nenutím, děkuji :)

12. babina51

babina51 Hrabě fóra

Mně by jen zajímalo komu se podařilo udělat z původní suprové fotbal akce takový paskvil.Ten by potřeboval balonem po kebuli,aby přestal vymýšlet blbosti a konečně se mu tam rozbřesklo a přestal vymýšlet novoty,po kterých 0 od 0 pojde.Inovovat se má,ale musí to za něco stát.

13. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Ale mně se Farmářský pohár líbí a určitě se při tom nebudu stresovat, vše v pohodě.

Mám zvyk si vše zapisovat - už od mládí - deník, blok, tužka - vytvořím si harmonogram, když bude potřeba nařídím i budík.

14. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Akce trvá déle než měsíc. Připomíná mi mix fotbalu s dlouhodobou akcí typu rybářská, kde bylo potřeba průběžně plnit "klasické" týdenní akce pro získání žetonů. Snad to zvládnu neb mi do toho leze začátkem července dovolená. Musím si přečíst (pořádně) informace k akci.

15. mija.kecka

mija.kecka Osvícený autor

golová horečka - a z čeho pomelu míče na spuštění mini hry ?

babina51 tohle ocenil(a).
  16. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj mija.kecka,

vo FAQ žiadny mlynársky produkt nie je a dočítaš sa:

Pro spuštění minihry potřebujeme:
    Super střelci - 1x Fanouškovská výbava
    Ursine United - 2x Fanouškovská výbava
    Borstyho banda - 3x Fanouškovská výbava

upload_2026-6-10_18-52-53.png

17. AVONKA

AVONKA Zelenáč fóra

Tak to je přesně moje řeč. Hra pro děti - no to se musím smát. Inovovat, ale tak, aby člověk nemusel půldne číst návod a pak ještě při hře. Tatam je je pohodička při fotbálku.

18. pezt

pezt Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím

Novinky jsou potřeba, jinak by hra brzy upadla v zapomnění a v propadlišti dějin, byla by to pořád jednotvárná hra, kdy by jste pěstovali pšenici a mrkev a sem tam nějakou akční :p
    Myslím si, že děti si s tím poradí daleko lépe než si myslíte ;)
    Aspoň si tu zabrbláte, a pak to stejně budete mít za chvíli splněno xD
    Tak zítra s chutí do toho a v 16:30 hotovo :p
    PS: trochu se to i rýmuje:)

19. 14087

14087 Titán fóra

Lépe bych to nenapsala pezt

Akorát já nebudu mít tak brzy hotovo :D

20. rosnička007

rosnička007 Mistr fóra

Nazdárek!Do akce jdu,kopaná mě baví,ale dřív se mi to líbilo víc,tak jak to bylo.;)