Farmářská výuka na ostrově (22.8. - 28.8.2024) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 21/8/24.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkný večer.
    Hlásím hotovo.
    Na probouzení jsem používala nejprve akční z Baha pralesa a když došla, používala jsem SK.
    Stonek je koupený, ale dekorky nyní mají relax na ploše, možná přímo wellnes.
    Kdo má hotovo.... gratuluji a ostatní přeji zdárný dojezd do cíle.
    Všem přeji pěkný víkend, opět má být zase teplo. Proč se divit? Je léto ;)

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] hezký víkend na ostrově :) tak jsem dnes začala pěstovat, kolo něco dalo a pomohly bonusy :p tak napěstované je a
    teď už jen zaučovat ;)

3. 14087

14087 Dozorce fóra

Hoťovooo :)

4. burds

burds Titán fóra

Také hotovo

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Hotovo;)ale brouk zase není:mad:
    Dnes končím hezkou dobrou noc všem:)

6. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Ja som mala tiez hotovo vcera,Ks bolo ku mne zase stedre a dalo 2x 100% tak som Jacky nechala pekne oddychovat :music: bosorka sa zase flaka, Ks jej dalo iba 1x 100% ale este je casu dost :)

7. albína1927

albína1927 Perspektivní autor

Tak hlásím, posledních 200 kytek o mám hotovo.Dekorace jsou 2den na ploše ,tak zítra doplním stonek .Přeji krásné odpoledne . Tady je v Pce zase pařák .:p:p:p:music:

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahojte, brzdí mne akční plevel, nestíhám pěstovat. Vehikl si ze mne dělá šoufky, místo bonusů pořád posílá mlékárny, střihárny, XXL jedle a javory xD Mno, občas i nějaké kapky, vrtulky, SK, kupon na pomocníky. Ale převládá ten šunt, včetně hvězdiček a banánů.
    Co už, ještě je dobré datum, tak to snad doklikám, chybí mi na řádek do stonku 27 mincí, dekorky už mám.
    Podobně plahočícím se farmářům přeji víc štěstí na Kole (ne)štěstí, pevné nervy, ono to nějak dopadne.
    A všem, kdo mají hotovo, posílám gratulaci a tiše závidím :)

9. bubujaja

bubujaja Rádoby autor

ahoj všechna zvířátka vycvičena mince utraceny jen dekorace plus nejdou umístit do stonku a ty co by tam patřily nevím kde vzít díky za radu

albína1927 a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

bubujaja - ahoj, všeobecně dekorace s pluskem je nutno nejdříve umístit někam na plochu a buď z nich sklízením vyčerpat bonusy a poté zbourat a vložit do stonku. Nebo je zbourat z plochy hned a vložit do stonku, ale tím se připravíš o ty bonusy, které poskytují.
    Hezký večer

11. bubujaja

bubujaja Rádoby autor

skali děkuji moc já myslela,že po vzčerpání a zbourání nadobro zmizí taky hezký večer

12. Y_n_O

Řádek mám, teď jen počkat na plevel, ať doklikám zbytek a dokoupím v obchodě. Dekorace zrají, vydávají bonusy, do konce akce by měly být v pořádku v řádku.
    Chybějící mince na řádek jsem získala výcvikem za pajdátka a mango u nedovycvičené havěti. :)

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Myslím si,že za tohle to stálo!
    [​IMG] [​IMG] :)
    A to jsem aktivoval pouze 4 řádky!

14. danysek

danysek Zelenáč fóra

ahoj, mám skoro hotovo, ale nejde mi aktivovat stonek a dekorace, vše zakoupeno

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  15. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

danysek - dekorace jsou "pluskové", to znamená, že mají přidaný bonus. Je potřeba dát je na plochu, vypráskat bonusy a pak zbourat. Po té půjdou dát do stonku.

Přeji hezký den

INČUČUNA1959 a lacrima tohle ocenili.
  16. danysek

danysek Zelenáč fóra

• Necituj příspěvek pod který píšeš. Farmářka_X
    Farmářka_X

děkuju za info
    pěkný den

**Citace odstraněna**

17. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

danysek - není za co

Prosím necituj příspěvek pod který píšeš stačí oslovení. Zbytečně zahlcuješ fórum.

Přeji hezký den

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  18. Y_n_O

Tak jsem zdárně doklikala, obchod vykoupený. Zbylo mi 18 ks taštiček, 420 konví a pět Kenafů, probouzela jsem klasicky za SK.
    Pěstovala jsem celou dobu na pohopolích, sklízela jsem dvakrát, když se zadařilo i třikrát za den, to když jsem měla jeden celý den volno a mohla jsem do slotů dát vánočku s nevinností xD
    Ale hlavní věc je, že to klaplo a mám všechno potřebné (dekorace a řádek) a navíc i věci z obchodu. Dekorace dnes naposledy vydají bonus a půjdou řádit do řádku.
    Konečně můžu na chvíli zase pěstovat, co potřebuju. :)

19. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Včera zdárně dopěstováno klasickým způsobem MJS + voda a občas i hnůj. Probouzela jsem za SK. Dnes ráno poslední žáček dokončil výuku. Obchod vykoupen. Dekorky jsem teprve hodila na plochu, na aktivaci řádku si tedy chvíli počkám.

20. kutilka70

kutilka70 Hvězda fóra

Plně souhlasím ;)
    Takto sice jednou za 3dny, ale i tak slušný :music: