Farmářská výuka (6.6. - 13.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

kaolín11 To je presne to, co uz jsem malem udelala... nevsimla jsem si, ze je tak bystrej a nepotrebuje k vycviku hodiny makat, jak ty ostatni lemry a uz bych ho ladovala dal, darmozrouta ;)

Naposledy upraveno: 7/6/18
    myš59, sisinka a kaolín11 tohle ocenili.
  2. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:cry: než jsem se trochu víc zorientovala, tak jsem všechny učedníky přecpala hruškama (ještě že jsem jich ve stodole měla víc jak 8 tis. ks, dobře se teď i prodávají), takže teď mají všichni břichabol a pořád chrápou xD

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Medvánek Tak to u mně nehrozí.Moji fachmani maj řádnou SK stravu,tak makaj jak oteklý!:eek: Jen jim momentálně došlo osivo a voda!o_O

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Krmím ty pubescenty jak mě napadne, dochází SK. Ráno jsem sklidila, zasela a odklikla dárek až POTOM. Nepomůže ani SH:cry:xD

myš59 a evainfo tohle ocenili.
  5. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobré ráno. No potěš, nějak jsem asi nepochopil dodávání. POMOC - mám kohouta ve žlutém poli takto, setí splněno 3x, prořezávání 2x,sklízení 2x, což je 4 level, ale nemám odfajfknutý ani jeden level což nechápu. Buďto je chyba mezi klávesnicí a židlí, nebo to mám rozbité. Prosím poraďte. Děkuji

bropyk-tisíceré díky, už to jde

evainfo tohle ocenil(a).
  6. 153house

153house Zelenáč fóra

Ahoj jak si na to prisla, me to taky nejde....dam zviratko a hned se mi vrati a nemuzu nic delat dekuji za radu

maribeja tohle ocenil(a).
  7. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    před akcí jsem nepochopil, že činnosti zůstávají do dalšího levlu, takže jsem měl mylné výpočty. Taky díky makakovi za upřesnění. Nyní jedu tak, že nejdříve splním všechny činnosti potřebné pro třetí nebo čtvrtý level a teprve poté začnu dávat dokončit. Myslím, že se tím ušetří probouzení.
    Pro TheMikev2 - postavu musíš mít doma a pak tam máš zelené tlačítko Probudit nebo Dokončit a na to je třeba klikat až se postava dostane do 4. levlu

TheMikev2 a Xenie6161 tohle ocenili.
  8. kaolín11

Myslím si ,že to ošidit nejde.Bohužel mě nenapadlo zkontrolovat kolik sem měl SK před probouzením.
    Kohouta se zajícem sem poslal na divošku,aby dohlídli na řádné dozrávání TS!! http://prntscr.com/jry32j
    Zbejvá [​IMG] :)
    Ještěže RT duchapřítomně znemožnil dodávky po vyplnění tabulky! Dovedu si představit některé jedince,jak tam rvou hrušky dozblbnutí!!xD

9. monča81

monča81 Pilný autor

Moc tomu zatím nerozumím,to po každém výcviku,jdou spát? Budu muset pokaždé dát sk? Děkuji.

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

maribeja, sisinka a kaolín11 tohle ocenili.
  11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Heh, teď jsem objevila super věc na ušetření času, lze cvičit až 3 zvířata najednou!!!! Snad to někomu pomůže ;)

maribeja a sisinka tohle ocenili.
  12. nyvltova13

nyvltova13 Pisálek fóra

ahoj pořád jsem to nepochopila čtu co tu píšete a jsem z toho jelen takže koho mám první vycvičit?

13. makak-magot

makak-magot Stará škola

nyvltova13: koho chceš, na pořadí nezáleží :)

14. milteska

milteska Expert fóra

u kohouta odfafknutý level 1 Dál pak puntíky pro level2 sedí,ale stejně se nic neděje,tak nevím,jak pokračovat Obětovala jsem pár SK,ale asi nadarmo Já nevím,ale moje hlava to prostě nepobrala:cry:

15. makak-magot

makak-magot Stará škola

milteska: Kohout musí skončit výcvik a vrátit se "dolů do kurníku". Pak klikneš na "Probudit" a nakonec na "Dokončit".
    Viz obrázky zde.

Kudrnová a Deleted member 21200 tohle ocenili.
  16. kaolín11

Například moje veverka na další postup potřebuje 2 fialové kuličky(prostříhat)[​IMG]

Spodní tabulka ukazuje cose má dodat a horní co už je splněno!
    Je to jednoduché,jen to buzení je trošku vyčůraný!o_O

17. makak-magot

makak-magot Stará škola

Pro všechny, co jim postava nechce pracovat a skáče zpátky: Nedávejte postavu na tu bublinu s textem, ale kousek pod ní. A pouštějte ji až v okamžiku, kdy zešedne:
    Špatně
    Špatně
    Správně
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    Postava je moc vysoko, na bublině​
    Postava není šedivá​
    Teď bude makat jako drak​

18. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

kaolín11: No právě, teď jsem vzbudila veveruchu za SK, a himlhergotdonrvetrkrucajselement neměla jsem dost konví.
    Za 1: zobrazuje se někde kolik je čeho třeba před vzbuzením ? Nebo musím do tabulky na 1.straně ?
    Za 2: Na splnění 1 a 2 a 3 a 4 pod sebou (levly?) musím mít plnou (4x) žlutou tabulku nahoře ?
    Za 3: Je to opravdu tak, že např. za každý třetí fialový puntík v pořadí dám 150 konví (u každého zvířete) ?
    Za 4: To je musím budit kvůli každému puntíkovi ? Tuším že ne, ale zatím mi to jinak nešlo...

Kdyby tam přidali jelena, tak ten budu já :-D
    A můžu klidně učit Zpracování :-D

spuntka a matlafous123 tohle ocenili.
  19. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Po použití tlačítka "dokončit" zůstanou probuzení, není je nutné znovu budit a lze je rovnou znovu dávat na pole.
    Kolik je čeho třeba, to je dobře vidět přímo u jednotlivých polí, když na zvíře sáhnete myší. Ukáže se stav stodoly i požadavek. Pokud něco chybí, jsou čísla červená.

myš59 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  20. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

tydýtková, je to pěkně vidět na obrázcích od makak-magot hned nad tvým příspěvkem. Když najíždíš postavou na bublinu, tak se ti v ní ukáže co potřebuješ pro výcvik

EDIT: tak jsem byla pomalejší ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.