Farmářská výuka (6.6. - 13.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 5/6/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

:) idem do toho,akcia sa mi zda splnitelna
    len by som poprosila kompetentnych aby sa vyjadrili k dodavaniu hrusiek-zber alebo zo skladu,:sleepy:
    v tomto nemam uplne jasno xDxDxD

2. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

alexandrakerhulova00 - hrušky se dodávají ze skladu ;)

3. jever0

jever0 Zelenáč fóra

• necituj příspěvek pod který píšeš, stačí oslovit jménem
    odstraněna zbytečná citace
    Děkuji za odpověď, tento dotaz byl mnou vložen v 7 hod. ráno. :)

Naposledy upraveno moderátorem: 6/6/18
    vilm4 a myš59 tohle ocenili.
  4. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

jever0, příjmi mou velkou omluvu - nějak jsem tě přehlídla

5. jever0

jever0 Zelenáč fóra

• necituj příspěvek pod který píšeš, stačí oslovit jménem
    odstraněna zbytečná citace
    Omluva přijata, zpráva dobrá ;)

Naposledy upraveno moderátorem: 6/6/18
    vilm4 a Xenie6161 tohle ocenili.
  6. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Pekny den vsetkym...tak potesilo ,ze nemusim vytasit este hrusky na plochu,,,ale viacej by ma potesilo keby boli akcie casovo vymenene...Koralovy ostrov do 13.6 a Farmarska vyuka do 12.6...aspon kvoli poctu pestovania rastlin...co na Koralovej je o 100% viacej sadenia,,ale o den kratsia akcia...pojdem do oboch akcii a som zvedava dokade to dam..
    vsetkym nech sa darixD:p

7. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak jako vždy chci stonek, ale ne úplně rozumím tomu co mám dělat. Jo je mi jasný, že sít a sklízet jako pako.

8. doben

doben Ikona fóra

Celkem dlouho mi trvalo, než jsem přišel na to, jak to zvíře přetáhnout k činnosti na mobilu, ale jde to. :D

9. maurehata

maurehata Osvícený autor

To by mně zajímalo teda jak. Já musela zapnout PC, přemístit ušáka se mi prostě nepodařilo :)
    EDIT - až teď mi dochází, že to bude docela náročné na pěstování, ale co, ten řádek chci. Když už zrušili mixér. Ale líbí se mi to zatím, je to něco, co jsme tu ještě tuším neměli a myslím, že mně to bude bavit i nadále.
    Ráno jsem si vytočila 100%, tak dnes musím jet o 106.
    Jediné co mi možná zkazí radost ze hry, že mně to fakt na tabletu nejde s tou postavou hnout, jestli budu muset zapínat můj stařičký a pomaloučký pc, asi mě to brzy bavit přestane. No nic, doufám, že nám to Doben nebo někdo jiný vysvětlí :)

Naposledy upraveno: 6/6/18
  10. lekz

lekz Pisálek fóra

Dobré odpoledne,tak mi vypadlo z celé farmy 126 konví a už se vesele pěstuje :)
    Tak ať Vám to padá.

evainfo, vilm4 a myš59 tohle ocenili.
  11. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

První sklizeň (hortenzie 22:45, obrstromy, zvěřinec, výrobna, 3 JC): 312 konví (18,9% potřebného množství).

evainfo, Helena1313 a myš59 tohle ocenili.
  12. doben

doben Ikona fóra

maurehata a všichni ostatní, kteří hrají v Puffinu.
    Stačí kliknout v levém dolním rohu displeje na symbol myši. Poté najet myší na zvíře a držet ho, poté druhým prstem klikněte vedle a také ho držte na displeji. Nakonec prstem, kterým stále držíte zvíře pohněte podle toho, kam chcete zvíře umístit.

13. dokso4779

dokso4779 Pisálek fóra

Akcia podľa mňa len sa tvári trošku zložito, ale sa to určite poddá. Veľká vďaka hráčom makak-magot a zina. Ste super. Nech sa všetkým darí. A teraz k tomu prebúdzaniu. Po minulom fiasku s baby boomom a enormnej spotrebe sk, ( u mňa 1040 ks), je aj tak pravda, že tých 80 ks nie je až tak veľa. Aspoň nemusím pestovať ten tyčinkovník. Veľa zdaru

14. maurehata

maurehata Osvícený autor

Aha, takže nestačí doufat, že to doben vysvětlí, teď musím doufat, že to pochopím a zvládnu :D. Děkuji ale za obsáhlé vysvětlení, hned jak budu moct někoho na pole vyslat, vyzkouším to. Zatím mám smolíka, nemám ani potřebné konve (dozrává mi za půl hoďky česnek).

evainfo, vilm4 a myš59 tohle ocenili.
  15. doben

doben Ikona fóra

maurehata ono to není vůbec těžké, ale špatně se to vysvětluje. Prostě musíš použít 2 prsty najednou. Jedním pohybuješ s myší a druhým to zvíře chytneš. :) Každopádně si myslím, že na to přijdeš.

vilm4, myš59 a maurehata tohle ocenili.
  16. myš59

myš59 Vévoda fóra

doben díky za info, ale ten mobil je tak malý, že budu jen pěstovat a večer si na PC pohraju ..konviček vypadlo 147

vilm4 a zahradnice4 tohle ocenili.
  17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Ještě že jde využívat 2 (nebo 3) zvířata současně. Aktivaci asi zatím nechám za 200 tyčinkovníku. SK využiju jen v případě že bych nějak nestíhal nebo tak. Stejně to asi nebudu plnit celé.
    SK mám sice dost ale těch aktivací je potřeba tolik, že bych o hodně přišel.

Chápu ty tečky v horním ukazateli (kolikrát mám co udělat) ale není mi úplně jasný ten počet barevných teček v dolní části u 1, 2, 3 a 4 záložky.

18. Baroland

Baroland Ikona fóra

Ježkovyvočipanebožetývogoježiššmarja to je ale krávovina !! Za takovó hru by měli dá odměny jaké svět neviděl..nojo,oni je vlastně dali....:sleepy:

19. maurehata

maurehata Osvícený autor

Tak jsem to teda zvladla, ale vlastne vubec nevim jak :D

20. doben

doben Ikona fóra

Video s návodem k akci

Video opět obsahuje kód, který mi pošlete herní poštou.
    Kód není od RT, takže nelze využít jiným způsobem.
    Za kód získá každý 3 JC body.
    Pokud mi kód zašlete dříve, než skončí tato akce, tak máte šanci získat bonusovou odměnu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.