Expertní farmářské úkoly! / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 30/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj - o tom, zda se rozšíří pěstovací plochy, rozhodují jen a pouze provozovatelé hry.
    Hezký večer

2. 3eXtreme3

3eXtreme3 Rádoby autor

No je to přinejmenším hodně časově nesouměrný, na jedné straně úkoly s dodáváním velkého množstvím produktů, což při současným plnění různých akcí s pěstováním a nebo dodáváním, je (alespoň tedy pro mě) na roky a na straně druhé bylo možné koupit koš Trubky a piňaty ve kterém byl i hezký řádek, jen necelý jeden den a to jen včera

babina51 a švestinka tohle ocenili.
  3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Šebejdo, a já to mám zase naopak,co jsem se přestala zajímat o to co se hromadí v družstvu,tak si podle možností udělám akci, ve dvou dnech volna i když ani to už nebývá pravidlem ,dopěstuji do řemesel a zase se pustím do akce. Taky pohoda... Je to pouze volba,kterou možnost si vyberu, jestli to bude akční časovka nebo běh na delší trať, obojí už skloubit jako dříve nejde.A zároveň počítat s tím, že i "akční hrdina" má taky velice vysoké náklady, co já musím naprodávát na trhu , abych to pak zase prodejcům vrátila;):cry:

Naposledy upraveno: 30/1/18
  4. Cikanka

Cikanka Zelenáč fóra

kdybych si prodala guano ,tak utržím 26 100 000 KR, je to vůbec možný ,že toho chtějí tolik,a dostanu jen 3 342 000 KR,,je tu někdo ,kdo by se na to podíval a spočítal ten rozdíl u všeho,mě se to nechce věřit,,asi dělám někde stejnou chybu,,

3eXtreme3, sisinka a babina51 tohle ocenili.
  5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

šebejda - máš teď ten nejlepší postoj k farmě, tak už to dělám delší dobu a je mi nesmírně fajn, dělat si co chci a nehonit se za nereálným :p je to hra a je třeba se u toho bavit a relaxovat.

Plnění úkolů bude na delší čas, ale to jsou expertní úkoly nad 100 taky a přesto je ráda dělám a někdy raději vynechám akci a věnuji se jim. Jen mě mrzí :oops:že na bahamě už mám vše hotové a nejdou tam pěstovat brambory a chovat rysy, šlo by to rychleji xD

6. Patejl

Patejl Rádoby autor

tvůrci hry by si měli uvědomit, že to hraje čím dále tím méně hráčů a nabídnout takové odměny, které hráče u hry udrží. Florenový strom dali jen jednou a to proto, že potřebovali naplnit kasičku. Od té doby šlus. Kdysi jsem do hry vrážel peníze za pomocníky a pod. dnes jen udržuji nepravidelnýma návštěvama svůj nick při životě.

7. kocour49

kocour49 Pisálek fóra

Ahoj, viz "Továrna na bonbóny" z nedávné akce, výrobek = tlapkové lízátko, dodává se 1x rys.

švestinka a babina51 tohle ocenili.
  8. herecka56

herecka56 Pisálek fóra

prosím o radu, kde nájdem žihľavu t.j. kopřivu?

babina51 tohle ocenil(a).
  9. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

herecka56: v semenářství od levelu 49.

10. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

sopti: bodliak? :( to nevím, brala jsem to podle dotazu.... žihlava = kopřiva:cry:

12. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

MatysekKamilek - jo - to jsou ti naši překladatelé :cry::sleepy:

13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Obr prasata a kozy doma, na kone mi chybi 8,5 tis. brambor... budou muset pockat az dosklizim trubky -.-;) Jdu hodit oko na Umeleckou rekonstrukci. Ostatni ukoly zelenou nedostaly :p

milostivas, -Kuteno- a Xenie6161 tohle ocenili.
  14. evoku57

Tak něco splněno a něco taky nemá zelenou a něco se dá splnit jen s prémiem :eek: má to RT dobře spočítané, chjoooo o_O

milostivas, švestinka a babina51 tohle ocenili.
  15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

evoku57 - s prémiem ? Vůbec netuším, co máš na mysli ? o_O

švestinka, babina51 a mituli tohle ocenili.
  16. mituli

mituli Polobůh fóra

Skali-jestli nemyslela s prémiemi:inlove::music:

17. satelit

satelit Hvězda fóra

Asi je řeč o vodě.

Nicméně musím jít do nastavení hry a povolit částečné dodávky do úkolů.

18. evoku57

Ano myslela jsem vodu a částečná dodávka mě nenapadla, díky Satelit ;)

milostivas, švestinka a satelit tohle ocenili.
  19. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Běh na ještě delší trať.... Mám tam ještě asi milion úkolů na splnění a už jsou tady další... Odloženo na Svatého někdy....

milostivas a švestinka tohle ocenili.
  20. 27tomino

27tomino Pisálek fóra

Je to na dlohou trať nědo se hodí něco ne no ještě uvidim tak s chutí do toho:sleepy:

milostivas tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.