Expertní farmářské úkoly! / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 30/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

larelay : nechci být nějak škaredý (ale asi budu protože jsem prudič a rejpal) ale pořádně se podívej od jakého levlu jsou ty úkoly. Čily "třeba ten, kdo nehraje tak dlouho, za ni bude rád" tady jaksi postrádá logiku.

2. larelay

larelay Analytik fóra

Bezejmenný: a to klidně buď škaredý, já to unesu, vydržím hodně :) No stejně si myslím, že jsem nenapsala žádnou větší blbost. Dřív se do 95. levelu lezlo doooost pomalu, dneska je tam člověk raz dva (všude lítají BZ, úkoly v družstvu, dekorace nebo řádky, které dávají % k dobru, mega BZ den co týden), kdežto třeba zrovna ten hvězdičkový keř, to je fakt docela stará záležitost (to nemám čas hledat, já si představuji, že to mohlo být v sazeničkách tak v době, kdy byly obr stromy, obr chlívky, ale to fakt nevím).

-popelka1-: no jo, pravda, za mince. Díky.

Naposledy upraveno: 30/1/18
  3. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

Ahoj larelay vonící koupiš v rama obchode.

maribeja, vilm4 a -monca910- tohle ocenili.
  4. malll50

malll50 Zelenáč fóra

To fakt nejde všechno stihnout,vždycky něco chybí-čas,peníze a když se nedaří,tak není ani chuť. .....

5. -popelka1-

-popelka1- Vycházející hvězda fóra

Expertní farmářské úkoly jsem prošla s koukla a dodám jen to má poloprázdná stodola předpovídá na splnění úkolů mnoho let.

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Jejdanánky,děkujííí! Kam jsem dala oči,že jsem ho přehlídla.Díky ,zlatíčko.
    Tak jsem spokojená,to bylo jediné,co mi chybí.
    xD:p

7. coneznam

coneznam Osvícený autor

Tak tohle se mi líbí. Za chvilku skáču do lvl 95, takže první úkol začnu plnit, v odměnách šnek, na toho se moc těším. RT rozhodně potěšilo

vilm4 a -monca910- tohle ocenili.
  8. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Tak a mám po chuti do farmaření, ba i do života.
    :DxD
    Ještě se plácám v družstvu se sýrovými, lanýžovými, šperkovými... atd. úkoly
    a jsou tu další. Ovšem speciální sazenička mě dostala, musím z vyhřáté pece.
    :D

9. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Další dlouhodobé úkoly, půjde to pomalu, ale plnit budu. ;)

vilm4 a -monca910- tohle ocenili.
  10. iDavis

iDavis Baron fóra

No, toto sa ma netýka a dovolím si tvrdiť, že ani týkať nebude. Pred pár dňami som na svojej farme zmenil režim hrania, v ktorom som zbúral všetky veci ktorými som si nepretržite doplňoval zásoby, ako napríklad rôzne chlievy a stromy na rúbanisku a v pralese, s ktorými som nikdy nehýbal, ani počas akcií. Avšak, blíži sa výška a to bude znamenať výrazne menej času na hru a vzhľadom k tomu že táto hra je práve o čase, je nemysliteľné ju hrávať v takom prípade aj naďalej. Práve preto počítam s tým, že Farmeramu budem hrať najneskôr niekedy do konca leta a dovtedy sa snažím dať level 100. Neviem či sa mi to podarí, ale urobím pre to čo sa bude dať, v prvom rade teda potrebujem miesto na akcie, z ktorých stonky sú kľúčom. Robiť si zásoby je v takomto prípade už asi zbytočné, a preto sú toto úlohy, ktorých sa už nezúčastním.

Takže pre ostatných sú možno nové úlohy a odmeny z nich zaujímavé, ale ja sa budem naďalej venovať akciám. :)

11. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

od 100 lvl to s těmi úkoly fakt přehánějí. Rostliny kolem 20 hodin v šíleném množství, produkty s dlouhým časem ve vysokém množství a prostory na pěstování a chování stejné. To je fakt úroveň.

12. burds

burds Titán fóra

Sopti vím že za to nemůžeš ale zkazilo mi to náladu.Tyto stromy fakt nepotřebuji.A já si myslela že tam bude florenovník.Ha,ha ,haxDxDxD

13. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak expertní úkoly pojedu tak nějak postupně.... však je čas. Dodělávám "výstavní zahradu", jedu "farma nikdy nespí" a začala jsem "zimotřas".

maribeja a vilm4 tohle ocenili.
  15. šebejda

šebejda Baron fóra

Když jsem si přečet, že jsou nové úkoly pro vysoké LVL, začal jsem hlasitě nadávat, protože má stodola se neustále tenčí a nesplněných úkolů přibývá. JENOMŽE. Když přestavuji farmu na akce, většinou si své OBR stáje na plochách ponechám i když téměř vše ostatní bourám. A tady lze získat další a za tenhle jediný úkol volám paráda. A ty ostatní nové úkoly->myslím, že mi budou v družstvu zavánět hodně dlouho. V mém přístupu ke hře nastala velká změna. Díky stále novým úkolům v družstvu, které nejsem schopen dokončit a k nekonečnému přehršli akcí, jsem poslední 3 akce po cca. 5 letech hraní vynechal. A nastala neuvěřitelná pohoda. Přihlašuji se stále ve zhruba stejných intervalech. Nic nehrotím, snažím se splnit staré družstevní úkoly a hra mne baví najednou o hodně víc, než v době, kdy jsem se honil za každou akcí. To neznamená, že nové akce budu i nadále ignorovat. Čeká nás královna. Asi o dost jiná, chatrná a pravděpodobně taková, co už horko těžko udrží korunu na hlavě. Tu splním, možná se to vyplatí. Ale nadále si akce budu vybírat. Jestli bych něco uvítal, tak pokračování i po LVL 200. (Jsem zatím pouze 135, ale necítím potřebu se honit za dalšími BZ).

16. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

no je to masakr, i když některé odměny parádní. Ovšem nechápu kdy to máme stíhat napěstovat. Akce stíhá akci, teď dokonce dvě souběžné.... Třeba na baha mám všeho kvanta, na to úkoly nejsou, na farmě prostě nestíhám. Akce dělat chci, takže u mě to bude na hoooodně dlouho

17. mariecela81

mariecela81 Zelenáč fóra

dobry večer mohli byste tam přidat vice mista na pestovani rostlim nebo pro zviřata dekuji za odpovet

hrabenka1951 a maribeja tohle ocenili.
  18. doben

doben Ikona fóra

Přijde mi opravdu srandovní, že místo tajemné sazeničky vytvořili kvůli úkolu speciální sazeničku. Myslím si, že pokud by se původní TS objevovaly i v akcích, tak by o ty akce byl mnohem větší zájem. Teď nemám na mysli prodej za floreny, ale pokud by se občas objevily v akci jako odměna třeba 2 kusy, tak by to podle mě zvýšilo zájem u hráčů, aby akci udělali. Myslím si, že RT dobře ví, jaká je šance, že z těch TS vyleze florenovník nebo třeba kouzelný strom, ale jako motivace ke splnění akce by to mohlo fungovat. To samé by mohlo platit i pro sazenice, ze kterých můžou vylézt obrstromky. Kdyby se občas objevovaly v menším množství, tak si myslím, že by to taky prospělo, ale to musí posoudit RT. Rozhodně si myslím, že by to byl lepší nápad než tyto sazenice prodávat za floreny nebo dávat do akcí přímo ty stromky, protože na tom by dle mého RT moc nevydělalo.

Jinak jsem rád, že se v expertních úkolech objevují i nějaké speciální výrobny, protože se tak k nim mohou dostat i ti, kteří je propásli.

19. bibif

bibif Rádoby autor

Teda vypěstuj bambilión rysů - dostaneš šneka, to je dílo. Mrkla jsem do mých nesplněných úkolů a mám jich 64. Zítra přibude dalších pět, takže se dostanu na pěkných 69 nesplněných, což už je samo o sobě tak demotivující, že se na ty nové asi vyprdnu rovnou. I když se mi jinak akce poslední dobou moc líbí, jsou zajímavé a mají krásnou grafiku, tak tohle mě fakt nebere.

Apachie1, Zoufálkov a vilm4 tohle ocenili.
  20. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Šílený,farma šílená,já šílená že s tím neseknu,ale-jedeme dál močálem černým kolem bílých skal!Někdy mě otravuje momentálně probíhající akce,nadšení ostatních mě nutí ji dělat-KFC,tak si budu dělat co budu chtít,třeba tyhle hrůzy,budu mít spousty času(dlouhodobky),žádnej čas na splnění,žádná nastavená noc-paráda.Pro mne dobrý.

mituli, hrabenka1951 a maribeja tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.