Expertní farmářské úkoly! / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 30/1/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

švestinka Tlapkove lizatko pada z tovarny na bonbony, ktera se krmi rysy.

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak já budu plnit a ráda, za BZ bude hooodně rychlý postup a nemám vůbec ráda otevřené, nedodělané úkoly. Mrzí mne i ty na vysoké šlechtěnce, jenže tam je to o KR, tak třeba nějaký vydělám a budu je mít za co koupit
    I to se dá na těchto úkolech, pěkně zbohatnou, na to se taky těším
    ;)xD8)

3. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

švestinka - továrna na tlapkové lízátka lze teď získat v akci Frappé olé !

4. anvan

anvan Dozorce fóra

Tak tyhle úkoly jsou sice na dlouho, jsou náročné fest, ale pár odměn je suprových - a dokonce i floreny???? sním či bdím? a šnek, a lev - na ty marně čekám z bedny vítězů. Takže jdeme do toho, jednou je určitě dodělám! Pomaličku, step by step....:)

5. eli2006

eli2006 Vážený autor

Tak tyto úkoly jdou mimo mně,kdyby se dodávaly jen zvířata a plodiny tak ano,ale dávat takové kvantum výroben za šneka nebo lva,děkuji nechci a ZB mám 435 těch 9 už mně nevytrhne.
    FA107...BAHA367

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký den přeji.
    Tyto expertní úkoly beru ,alespoň je nějaká motivace,vždyť už člověk nemá v družstvu pomalu co plnit.I šlechtitelské jsou skoro hotové.Někde sice odměny neodpovídají,ale to mi celkem nevadí.Jen mě mrzí,že když je odměnou kamzík,kterého mám,že není také lev - toho prostě ne a ne a nemám.Pár se mi jich sice podařilo na splnění úkolu koupit ještě za levno,ale stáj by byla milá...hihi.Obr chlívky mám i v oranž provedení,ale to neznamená,že se nehodí. ;)

vilm4, -monca910- a babina51 tohle ocenili.
  7. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

8. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, tak mám z toho všeho divný pocit... Zase nějaká "moudrá hlava" něco vymyslela. Pokud bych chtěla získat obrstáje, tak je to pro mne tak na pár let.. A taková představa mne opravdu neláká. Dodávky vysoké a odměny skoro o ničem. Už takhle při té spoustě akcí vůbec neplním úkoly v družstvu a pokud něco dodám, tak v tu chvíli je to zapotřebí do akce. Ta spousta rozdělaných úkolů mi začíná vadit.
    U akcí, dříve přívětivých pro hráče, "moudrá hlava" rychle zasáhne a dojde zase ke změně (k horšímu pro hráče). A to jsem fakt zvědavá, co "moudrá hlava" udělala s královnou?
    Ceny na trhu zběsilé a navíc nedostatek "zboží". Několik akcí v sobě, chaos střídá chaos. Problémy ve hře. Pokud hráč nemůže sedět nonstop u počítače, tak nemá šanci. O tajemkách, bednách a šlechtění ani nemá smysl psát, to je kapitola sama pro sebe. A o náhodách a "náhodnějších" náhodách už tuplem ne.
    Opravdu se už přestávám divit, že "staří" farmáři začínají farmu dávat k ledu a nováčci houfně odpadají. I já už začínám být přehlcená a uhoněná, a to hraji chvíli. Ale je fakt, že mne nikdo nenutí farmu hrát. Je to jen můj názor a moje pocity ze současné farmy a směru, kterým se ubírá. A nikomu je nevnucuji. Vím, že je to byznys, ale kdo chce moc, mívá .........
    A tak tajně doufám, že se "moudrá hlava" zamyslí a přestane myslet jednostranně a pouze na dukáty a povinně zkusí alespoň měsíc hrát farmu z pozice začátečníků i déle hrajících hráčů. Třeba trochu zmoudří?!?

9. libakos

libakos Polobůh fóra

Tak drahé starší chlévy jako je skunk tedy nepotřebuji a škoda že nejdou obr chlévy posílat ani jsem je na ploše neměla a klidně bych je oželela.Jsem nespokojená vím ale než to splníme tak lvy i šneci budou dávno odpočívat v liště. Hvězdiček mám
    přes 5000 a zatím jsou k ničemu...A ještě přibudou z úkolů nad 100tý LV.......
    Kdyby v nástrojové liště šly úkoly vypnout tak to udělám:)

Naposledy upraveno: 30/1/18
  10. anvan

anvan Dozorce fóra

pajaable
    máš ho tam - hned první úkol Sladké dopisy - 4. diamant

11. babina51

babina51 Veterán fóra

Další úkoly které jdou mimo mně.Takové kvantum výroben za šneka nebo lva(obr chlévy mám a vůbec je nepoužívám).Když jsem začínala tak jsem výrobní úkoly plnila a mám je všechny splněné,ale tam bylo na dodání jen 10,20,40 výroben(to se dalo).Plním jen úkoly kde jsou rostliny.Lev a šnek se snad také objeví v RAMA obchodě a nebo u RENZA.Počkám.
    FA132....BAHA384

12. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Je to nářez, lvl na plnění sice mám, ale ve stodole na splnění všeho po TOPkách a jiných vichrech ve stodole zdaleka nemám tolik, vlastně souběh akcí a všeho dalšího snad ani neumožňuje hamounit do stodoly. Uvidím co a kdy zvládnu. Jára

vilm4 a maribeja tohle ocenili.
  13. Štika

Štika Mistr fóra

Tak pro mě ať si RT hází do družstva co chce,vybírám si.... jak akce, tak úkoly v družstvu,můžou tam nesplněné ležet klidně roky vždyť je to jedno.
    Je to jen na nás. Družstvo hraju podle toho co se mě hodí,na co mám náladu a čas.
    Jsou farmáři kteří družstvo plní rádi ,proč ne. Každý máme svobodnou volbu.

14. burds

burds Titán fóra

Co je speciální sazenička ? To třeba můžu mít florenovník ?

vilm4 a maribeja tohle ocenili.
  15. švestinka

švestinka Velmistr fóra

sopti, matlafous 123 a Daniela25 - děkuju za rady.
    Hned jsem to prohlídla - továrny na lízátka mám dvě se žlutými upgrady, rysů ve stodole 14 + výběhy na ně mám 4, ale při těch požadovaných počtech to je opravdu na bůhvíkdy .-)

Naposledy upraveno: 30/1/18
    Farmářka_X, vilm4 a maribeja tohle ocenili.
  16. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

[​IMG] Speciální sazenička - můžeme z ní získat:
    • Zlatý listnáč
    • Jinan dvoulaločný
    • Magnólie
    • Broskvoň
    • strom XXL (včetně základu)
    • Jarní strom
    • Duhový strom
    • Vonící strom
    • Hvězdičkový keř

17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Ta speciální sazenička je snad špatný vtip.
    Máme tu 160 různých sazeniček ve kterých se nikdo nevyzná a ještě k tomu přihodí speciální ?
    (pro začínající farmáře asi dobrá odměna ale pro levl 100 + je to jak kopanec do zad)

18. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

a florevník nikde xD

19. larelay

larelay Analytik fóra

A tak zrovna mně se tajemná sazenička líbí a třeba ten, kdo nehraje tak dlouho, za ni bude rád. Hvězdičkový keř se mi osobně moc líbí, i když užitek nemá žádný, a teď už určitě nikde sehnat nejde, podobně duhový strom, vonící. Na florenovníky nebo obrstromy nečekám, to bych se divila, kdyby dali, na druhou stranu dát to jako odměnu při nějaké akci, nebo i TOPce, to RT určitě nezruinuje a hráči by se přetrhli (a platili), aby je získali.
    Ale stejně mě pořád expertní úkoly nenadchly, asi až se jednou na farmě budu nudit, ale s tímhle tempem to nevypadá. Ale jo, však nám to nikdo nenutí. Přemýšlím, jak bych nazvala experta, který tyto úkoly poctivě splní. To prostě musí být srdcař :)

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jarní a duhovej strom ,to je fakt masakr!:eek:xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.