Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Krásné nedělní ráno přeji všem :) a protože musím do práce a se nemůžu dočkat xD,
    tak jsem šla hned odtajnit "tajemno" a a máááám [​IMG] a hned dvě [​IMG] :p
    .. no modráska už žádného a jsem ráda, že jsem šla na jistotu :music: a teď mám vše :p. A otvírám na farmě "mlékárnu" mám hned tři kozí dojárny, dvě výrobny na vajíčka ( pod pultem budou i holubí a pštrosí), a výrobny jsou žluté .. heč .. :D a samozřejmě další přírůstky na "bobří hráz" ... tak mám ještě 30 FL a koupila jsem ještě TS .. žlutých není nikdy dost xD :D

2. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Celkově jsem měl 10 pokusů, ale ledňáčka jsem nezískal. Za zmínku z poslední série 4 stájí stojí růžový krůtník, tak aspoň něco. Další stáje už pořizovat nebudu, tak třeba někdy příště :p.

3. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Dokážete si představit tu tragédii, až se jednou objeví v manuálu info, že bobry classik lze získat naposledy? To bude panika.xD

4. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

-wiolan- nestraš....ještě jich nemám ani na celou jednu plochu, že bych pro jistotu ještě nějakou kadibudku rychle dokoupila? xDxD

5. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Tak jsem koupila ještě dvě stáje a přes noc mi uzrál mýval a ještě jeden ledňáček :).Tolik štěstí jsem snad neměla co hraju...

6. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Vzhledem k mému neštastnému "štastnému číslu" zakoupila jsem raději balíček. Výsledek je úžasný:
    6x bobr, 1x žlutý pštros, 1x žlutý krocan,1x žlutý králík, 1x žlutý vraní ukryt,
    2x ježek, 1x mýval, 2x žába, 3x čáp, 3x vlk, 1x holub, 1x kohout
    2x kivi, 2x ptakopysk, 1x kachník růžový, 1x ovčín růžový, 1x želvička
    takže po dlouhé době velikánská spokojenost. Ale nebyla bych to já, kdybych si trochu nerýpla. Vzpomínám jaké obrovské úsilí mne stály růžové chlívky, nyní mi připadá, že se dají dostat jen tak bezpracně. Ty co jsem ted dostala půjdou jako dárky sousedům s nízkým LV, už takhle, je lišta dlouhá až až.
    Přeji všem svěží vánek v tento horký den
    a příjemnou hru

7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Lednáčků mám 5,ale chybí mi veverky ;)

Farmerama 96+ *** Bahamarama 256+
    říjen 2010

8. čarodějka007

Johnny chlívek na veverky si koupíš v krámě za 75 florenů, což tě vyjde určitě levněji než řada marných pokusů...a když jsou veverky v krámě, v TCH už nejspíš nebudou....leda kdyby nastaly prudké sluneční erupce a přiletěli Nubloni ;)

9. tonda333

tonda333 Perspektivní autor

Musím říct, že to vedro dělá s chlívky na mé farmě divy.
    Včera zakoupený 2 stáje: žlutý kravín/nebo mlékárna a druhá byla želva
    Tak večer ještě jedna stáj (co kdyby) a ráno se vyklubal ledňáček .... no ze tří stájí mě takový výsledek hodně potěšil.

10. Hajas

Hajas Pilný autor

Ahoj kolegové farmáři
    Tak i já jsem koupil 10 kousků stájí a docela jsem překvapen výsledkem.
    Mezi dvěma vlky, ježky, kivi, jednou žábou a holubem se objevil i
    ledňáček:inlove:. Tolik štěstí po ráno , to snad není ani možné.:p
    Tak jsem jako poděkování koupil ještě 5 kousků a uvidíme co se z toho vyklube. Stále čekám na ty ptakopysky, ale mám obavy, že na ně štěstí asi nemám. Jo a abych nezapomněl tak ten desátý chlívek byli
    BOBŘI ++, jak jinak žexD

Fa91, Ba210, Pe5, Spa4, Kvě4, Mar3, AO

11. mikesek76

mikesek76 Pisálek fóra

Bobr ++, bobr ++, čáp, holub, ježek, bobr ++, želva - RT jsou hráči asi dost pro legraci. Se stájemi končím, opravdu škoda peněz. Bobři zkazí náladu i z želvy.

Alena tohle ocenil(a).
  12. Jalko

Jalko Pisálek fóra

Ahoj farmáři, já také neodolala a koupila a co se vyklubalo kivi, žáby, prasečí červený, kozí výrobna žlutá, vlci, pak jsem dostala tři stáje ze splnění úkolů u netopýra, z toho mám skunka, sviště a koně žlutá stáj. Tak bych řekla, že to je úspěch/ nebo ne/;). Hodně štěstí všem

astrid888 a evainfo tohle ocenili.
  13. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Gratuluju všem komu se dařilo nebo ještě daří. Jak jsem už napsala včera (str. 70) nemám dosud ani želvu, ani ptakopyska,
    z těchto TS jsem získala - moje sedmé žáby, žlutou kozí mlékárnu, a dnes moje sedmé holuby. Floreny došly, a naděje taky, reálné peníze tentokrát nedám.
    Takže ledňáček se přidávává do soupisu co nemám. Moje nastavení farmy je holt nepřejícné. Nebýt hodné sousedky, která mi nezištně při O-D poslala některé spec. stáje a stromy, byl by výčet chybějícího daleko delší, a moje chuť farmařit daleko menší.
    Všem přeju ať máte taky prima sousedy a ať se daří.

Naposledy upraveno: 19/7/15
  14. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Tajemné stáje mě nechávají tajemně chladného, jalikož jediná tajemnost na nich v mém případě je, jaký odpad se mi po odtajnění objeví... :D

15. janka59

janka59 Zelenáč fóra

Tajemné stáje.... nejdtříve jsem koupila postupně 3x 5 stájí - vždy 1 holub a ostatní - to nestálo za řeč. Tak jsem po dlouhém přžemýšlení investovala do balíčku za 630 Kč - je z toho 1 ledňáček, konečně 1 želva, využiju ještě ptakopyska a ostatní - zpět do inventáře. Ale nejde mi na rozum 1 věc 30 stájí po 15 Fl by bylo 450 Florenů. Zde je "výhodný" balíček 30 ks za 630 Fl..... asi jsme se pěkně napálili.

16. cicimana

cicimana Rádoby autor

Povedl se mi ledňáček, ale želvy stále nepřicházejí. Co se stane, když si vybagruju položený podivuhodný výběh? Vrátí se mi zpátky neodtajněný do lišty?

17. ojfp.

ojfp. Pilný autor

Tak jsem se opět nechala nachytat vidinou získat želvu, ledňáčka nebo ptakopyska. Z 15 koupených mám několik čápů, bobrů a prasat. Nedají se plnit úkoly v družstvě, protože určitá zvířata nebo stromy lze získat pouze z tajemných stájí a sazenic. Myslím, že investice nákupu 15 výběhů není zanedbatelná. Začínám mít pocit, že stále více jde v této hře o zisk.

evainfo tohle ocenil(a).
  18. čarodějka007

cicimana když vybagruješ před odtajněním, budeš mít zpátky v liště kadibudku a před sebou nových 5 hodin tajemného očekávání - držím palce, ať je tam to, co si přeješ :)

19. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj cicimana,
    když odstraníš neodtajněnou tajemnou stáj, tak se ti vrátí zpět do lišty.Nesmí být ale již na ni ten vykřičník v trojúhelníku - to by se ti v liště odtajnila.
    Přeji pěknou hru

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Wiolan - tak takhle jsem se dlouho nezasmála xDxDxD (dík, určitě jsi mi prodloužila život aspoň o týden ;))

Abych nebyla za škrta, tak jsem koupila zlatky a 4 chlívky a vykoukl na mě ptakopysk, další čáp, holub a ježek. Další tři zrajou :D
    Milé RT, ptáky jsem chtěla, ale modré (čápů a holubů mám dostatek, o ježcích ani nemluvě)

Tak další 3 kousky: vlk, oranž králíci a č. krávy o_O Kde je ten ledňáček ?

Naposledy upraveno: 19/7/15