Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

zítra má být sklípkan a já ho už dnes mám dodat do sezony. To se asi něco nepovedlo?

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Veselá.99 - ahoj, to není nic neobvyklého, tak to prostě je. Jaruška Stříbrná je náročná zákaznice. Navíc sklípkan jde získat i v právě probíhající akci ;)

-Jara05-, lacrima a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  3. ღSisinkaღ

ღSisinkaღ Vážený autor

Sklípkan??? Jako děláte si ze mě srandu? Já, arachnofobik jak blázen, já že mám chovat sklípkany?? :D
    Helejte se, já to teda jako zkusím. Ale BĚDA VÁM, jak mě z toho klepne pepka! :D:D

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Kdo si počká, ten se dočká, na bahamce jsem měla 23 podivuhodných s ropuchou ;) ze 12ti se povedla, koupila jsem 10 podivuhodných na sklípkana, nic, samé lištovky, tak si počkám, až nějaké nasbírám z akcí a určitě přijde
    Edit: a z poslední 23 také ropucha, tak mám 2, tolik štěstí najednou

Naposledy upraveno: 20/2/26
  5. lacrima

lacrima Ikona fóra

Sklípkán ?? [​IMG]
    Z ničeho nic ke mě přilezl. Potvůrka , jedna chlupatá , je doma .

[​IMG] Koupila jsem 4 výběhy . Vylíhl se z prvních dvou daných na plochu. :inlove:

6. alpenit

alpenit Pisálek fóra

Dávný plamen lásky - úkol "z tapíra je dudek ,atelopus je hranostaj" prosím o kompletní úpravu úkolu děkuji
    pro RT

lacrima a maribeja tohle ocenili.
  7. Farmářka_X

Farmářka_X Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

alpenit - opraveno - díky za upozornění

Hezký den

lacrima a -Jara05- tohle ocenili.
  8. maribeja

maribeja Komisař fóra

Ahoj sklípkana mám,ale přesto jsem zakoupila deset tajemnic a samé pudlí můry,a podobně ani ze získanych tajemnic sklípkana jsem nezískala ,takže si musím vystačit s jedním z akce,prostě tajemno pokud nekoupím na jistotu u mně nefunguje,všem přeji hezkou neděli

9. lubin1234

lubin1234 Stará škola

Otevřel jsem cca 35 a ani jeden sklípkan:cry:

10. červenka81

červenka81 Pisálek fóra

Sklípkana mám z akce, ale totálně se mi vyhýbá dudek. To jsem otevřela už desítky výběhů a nic.

11. kocieva

kocieva Dozorce fóra

lubin1234, sklípkana můžeš mít z právě probíhající akce Drobné poklady na Plantáži.
    Stačí odehrát pár miniher (cca 18, tj. umlet 18 plných tašek, akčních rostlinek není na to potřeba tolik, využít +2 ze sklizně ve 12.00 až 13.00 a 17.00 až 18.00 hodin.
    A v minihrách odehrát co největší tvary, aby daly hodně bodů, výhodou je mít namleto tak cca 20 hraček od každé.
    V příspěvcích k akci je spousty dobrých rad.

Naposledy upraveno: 24/2/26
  12. Ještěrka

Ještěrka Pisálek fóra

Jsem fakt naštvaná. Z 30ti chlívků, žádný srstín. Za 630 florenú ,mám jen jednoho, který byl fakt drahý. Úspěšnost 0 . Nelíbí se mi to ani trošku. Jen tahání peněz a nic. Docela slušný podvod na farmáře.

13. babicka42

babicka42 Pisálek fóra

coto je za zivocichy clenovce jse po mrtvici a tak se nezlobte ze mne to vynechava v pamneti nechci se vzdat farmeramy dekuji

maribeja a -Jara05- tohle ocenili.
  14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

babicka42

členovci.png

V chovné ohradě (v tulidomku) je najdeš označené ikonkou brouka

členovci01.png

Naposledy upraveno: 17/4/26
    lacrima, -Jara05- a davidson00 tohle ocenili.
  15. lacrima

lacrima Ikona fóra

Něco málo z Wiki ;)
    Srstín krysí,
    nebo také srstín Rafflesiův (Echinosorex gymnura), je druh velkého
    hmyzožravce z čeledi ježkovití .Dosahuje délky těla 26–46 cm, ocas měří 16,5–30 cm.
    Srstín váží až 2 kg, a patří tak mezi největší druhy hmyzožravců.

Bohúšu a co to žere ?? U nás ženšen a papričku habanero ...chudák:D
    U mě dostal na přivítánou SK;)

16. davidson00

davidson00 Hrabě fóra

zdravím, tak jsem položila na celou plantáž na baha podivné náklady z expresu a vykoukly na mě 4 ropuchy, růžový krokodýl, červené chobotnice. Děkuji, mám velkou radost, no ještě nějaký vláček vypravím.

17. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Tak mne sa tajemno oplatilo 1 istota a aby mu nebolo smutno tak mu pribudli ešte 2 kamaráti ;)xD

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Srstín mě nechce.Dobře mu tak. Nějak se bez něho obejdu:(;)

19. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

dasa1143 mně taky nechce, tolik stájí a nic, nevadí bude jindy.

20. evinana

evinana Baron fóra

I já se přidávám, ani ke mě nechce a ani mě to nepřekvapuje. Mě se novinky prostě nerodí, vždy získám až z nějaké akce nebo ze sezóny když jí tam dají