Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. anvan

anvan Dozorce fóra

Havýš se nekoná, ale ještě mám "v záloze" 3 tajemnice v liště, tak půjdou za chvíli na plochu. Také si ale myslím, jak tu často kde-kdo vzpomíná, že za 15 florenů dostávat žluté a oranžové "staré" chlívky, je dost bída.Když je to sem-tam jeden, tak neřeknu. Ale když na vás vyskakují pořád, tak to bere motivaci a chuť koupit další.
    Všem, co se zadařilo, tak gratuluji, a ostatním držím palce. A když nedostanete nic teď v tajemnicích, tak snad to aspoň vylepší příští týden Ježíšek!

Jonsdorf a MatysekKamilek tohle ocenili.
  2. milteska

milteska Expert fóra

tak mi po delší době ujela ruka a koupila jsem 1 (slovy jeden ) kousek a následně spadla ze židle-Havýš o_O zato mravenec se mi vyhýbá obloukem

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nějak se mi ty floreny z akcí nastřádaly, tož sem koupila tři tajemna; že sem si nedala přes pazouru, než jsem to odklikla xD Oranžoví pávi č. 34, vysněná žlutá ovčí stříhárna, už zas č. 18, já se jich prostě nezbavím, už aby přijel vlak. A to třetí si už nepamatuju, asi to byla podobně luxusní výhra...

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

sopti jistá si nejsem ale bylo to žluté, frkla jsem to bleskově do lišty. Co to bylo nezjistím protože lišta žlutou havětí mírně přetéká:p;) Psala jsem sem asi hodinu po odtajnění:(

5. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Y_n_O čka nič si s toho nerob ja som nekúpil ani jednu a nič mi nepadloxDxD.V lište mám ešte ako že mravence a všeliaké staré tajné ani to neodtajujem nech poriadne dozrejú možno padne také čo mám v lište x krát.Ešte aj koleso nešťastia mi nadeľuje oranžáky a žltáky.

zahradnice4, matlafous123 a Y_n_O tohle ocenili.
  6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143 - to že to bylo žluté to beru, ale se lvem nesouhlasím ;) Jinak u mě stále z kusovek nic kloudného.

dasa1143 tohle ocenil(a).
  7. hanči57

hanči57 Aktivní autor

No,já myslela,že jen mně se tak daří rozšiřovat počet nepotřebných stájí-oranžové pávy mám na celé pole plus něco navíc.Ovšem,kam se to hrabe na žluté ovce,ty bych mohla dát i na BAHA,kdyby to šlo.Prostě,už asi po desáté si říkám NEKUPUJ!!!,ale stejně neodolám a koupím.Teď jsem dala na baha TS co jsem dostal v odmněnách,tak se budu těšit na žl.lvi nebo pandy.H.

dasa1143 tohle ocenil(a).
  8. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Hanči...
    Nic nového.
    Gratuluji, už jsi opravdový fatmář.
    Ale pozor!
    Nikdy se nesnaž dopočítat kolik si historicky za to farmaření dala!
    Mně aniž bych chtěl to banka udělala.
    No co! Zítra už mně propustí do domácího léčení.
    Huráááá...
    :D

9. youda69

youda69 Rádoby autor

já bych měl takový neobyčejný dotaz : mám "jezírko pro manty" (manta je slovo ženského rodu, tudíž samice).... dočkáme se i jezírka pro samce, tedy "jezírka pro mantáky" ??? :)

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

youda69 - já mám v jezírku mantu Frantu, tudíž zastoupení mužského rodu tam rozhodně vidím.

Ale co je důležitější - uprav si velikost svého podpisu - maximální povolená výška je 200 px (ty máš 342, což je proti pravidlům fóra)
    Děkuji

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

skali, mluvíš na ducha, vypařil se xD Manta je Franta, akorát v jiném jezírku my máme delfínice a sousedi delfíny. Že by to byla výzva k opětovnému spojení se? :-D

12. youda69

youda69 Rádoby autor

upraveno....

Skali tohle ocenil(a).
  13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

youda69 - děkuji. Musíš si najít či vytvořit menší obrázek ;)

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Včera získána kudlanka a od zítra bude zase chybět jedno zvíře na bahamce.o_O

15. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Koupila jsem si 2 podivuhodné baha výběhy Spolia. Floreny odečteny, ale výběhy nikde!!! Co s tím? Toto se mi ještě nestalo. Zkoušela jsem i odhlášení a znovu přihlášení a nic. :(

Tak jsem ho našla, ale nezobrazuje se mi u křišťálových vodopádů, což nechápu. Můžete to prověřit?

díky :(

16. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

oni nejdu dať na plochu vodopády, iba na plantáž a prales možno preto

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  17. -migos-

-migos- Veterán fóra

bubla321: Zdravím, koupil jsem balík 30ks a mám je v liště. Jsou na Baha.

EDIT: aha, zřejmě nějaká chybka, tak hlavně že je máš 8)

Hezkou hru ...

18. bubla321

bubla321 Stálice fóra

tronaldo55: Tak proč tam jdou dát ostatní podivuhodné výběhy?

19. bubla321

bubla321 Stálice fóra

-migos-: Díky vím, ale nezobrazují se u křišťálových vodopádů jako ostatní podivuhodné výběhy. Jelikož jsem je chtěla dát prvně tam, tak mne to zmátlo. Už jsou v deštném pralese.

-migos- tohle ocenil(a).
  20. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Zdravím,
    Podivuhodný bahama výběh "Spolia" momentálně nelze umístit na plochu Křišťálové vodopády. Chyba je již nahlášena. Zatím jej můžete umístit na plantáž nebo do deštného pralesa.