Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Z 5 ti výběhů na mravence : 2 x červenka, 1 x morče, oranž čápy a pavi....
    Teď zrají na tu rybku, pak vyhodím ještě nějaké retro, co se nakupily....

evainfo tohle ocenil(a).
  2. olčaML

olčaML Vážený autor

No to jste mi moc velkou radost neudělali , koupila jsem 10ks a vůbec nemám odvahu je otevřít a teď už se ani netěším je otvírat . Taky si teď myslím , že je to o penězích , když koupím za 5fl tak to tak nemrzí , ale za 15fl žlutý chlívky _¨? ! Je to ztráta fl orenů .

evainfo, Veselka a michalka59 tohle ocenili.
  3. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Ze 6 výběhů katastrofa,>:(opět vše do lišty,dočkám se někdy mravence?

Danielaa25 a michalka59 tohle ocenili.
  4. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

já jsem neměl mravence,tak teď jsem šel na jistotu za 630fl ,mravenec 1 a jinak vše do lišty,ty žlutý ani expres neuveze

evainfo a michalka59 tohle ocenili.
  5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Já to vidím tak,že mi zase pár měsíců bude chybět další havěť a kupa nedodělaných úkolů v družstvu!8)
    howgh

6. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Dobře vím,proč nekupuji,za 15FL dostat žluté a oranž.stáje do lišty je před vánoci marnost.Oželím novou stáj zrovna tak jako mravence a jiné novinky.je to jen o penězích.myslím si,že za 15FL dát žluté stáje je provokace.Už aby přijel vláček a to rychlík,třeba na 75 stájí žluté výroby peří z kola "štěstí".

Lv 218

7. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Z pěti kousků tajemna na mne juknul havýš ...že by platilo " štěstí ve hře,smůla v lásce a neb " když se štěstí unaví,sedne i na v... " :)

8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak u mě nic, tedy zase úplně nespokojená nejsem, přicupital druhý mravenec.

9. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Tak já jsem si koupila 4 kusy tajemna a havýš pluje na farmě :)mam velkou radost. Jen ta akvária jsou vedle ježků, kobyl a slepic prostě divnáo_O

10. raddre

raddre Baron fóra

sice vím, že pokud si nekoupím balíček, tak novinku nemám i přesto jsem si koupila 5ks a mám 5 mravenců a to už jich osm mám v liště

11. ALDOUSKOV

ALDOUSKOV Pisálek fóra

Mně se ta akvária na farmě nelíbí. Nevím, proč je nenechají na Baha.

12. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Protože vím, že když koupím pár tajemnic je to naprosto k ničemu, tak to už dlouho nedělám. Čas od času si tedy pořídím balíček na jistotu. A tak jsem udělala tentokrát. Pořídila balíček a mám jednoho havýše jako jistotu a k tomu se vyklubali další 3 kousky. Jo, asi tak bych si to představovala i bez balíčku, na 10 tajemnic alespoň jedna novinka.....
    Hezkou adventní neděli všem [​IMG][​IMG][​IMG]

13. satelit

satelit Hvězda fóra

8)Já ho mám z 9 TCH - Havýše jednoho.8)

Po dlouhé době úspěch.

14. libakos

libakos Polobůh fóra

Jistotu kupuji jen u stromů,přesto jsem po 5 kusech koupila 25 skoro havýšů.Bohužel jak je u mě zvykem, až na 1 mravence, vše lišta.Za co vyměním až to půjde, vůbec netuším.Třeba se objeví v nějaké akci:(

evainfo tohle ocenil(a).
  15. jana151049

jana151049 Veterán fóra

raddre - vidíš co máš mravenců a ani jednoho.Teď mě z nich vylezl 66-tý or.páv,poník a bobří pila.Paráda.Můžeme měnit.Hahaha

LV 238

evainfo tohle ocenil(a).
  16. maurehata

maurehata Osvícený autor

Koupila jsem 7 staji, zcela mimoradne, jelikož se mi furt obloukem vyhyba mravenec. V noveho havěťáka jsem ani nedoufala. Mela jsem jeste 4 TCH s mravencem, hodila jsem to vse na plochu a reknu vám, uz dlouho jsem se tak nevztekla. 4 oranžoví pavi, pak oranz bobri, zelva, vlci a taky cincila, morce... ani si tu krasu celou nepamatuju. Tak ze mne uz dlouho zase nikdo FL nedostane, budu je setrit na zverince a vyrobny, to jedine se asi vyplati.

matlafous123 a raddre tohle ocenili.
  17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak jsem koupila ještě dva a opět žlutí, tentokrát kapři a lvi. Kdo chce kam, má co chtěl-prázdné konto, myslím fl.-:cry:xD

Y_n_O tohle ocenil(a).
  18. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak ze skoro 20 stájí žádná nová ošklivá rybička, ale 2x mravenec mno tak aspoň tak.

19. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Huráá mám prvního mravence z novinky a klasika - žlutý ježek.Koupeno za FL získané v honičce

20. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143 - jseš si jistá že lvi - ti jsou totiž na Baha