Exkluzivní podivuhodný výběh Farma, Baha / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem BlackDragon, 1/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

coneznam - tuleňů si můžeš koupit kolik chceš v Baha obchodu za 12000 krejcarů jeden, žirafu v Rama obchodu za 250 mincí.

zahradnice4 - když jsem zpočátku hraní kupovala TCH, tak se i růžové objevovaly. Hlavně na Baha. Mám jich tam několik a to už dávno nekupuji, v dílně nestavím, při O+D nesháním.

2. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Taky nekupuji po zkušenostech se taj.stájemi ze soutěží.Všechny šly do lišty.A balíčky nekupuji - nekradu.

LV117

3. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

zahradnice4: Já hraju od září 2015 a z TCH mám růžovek minimum. Většinou jsou z OaD, něco z úkolů v Družstva (myslím, že 2) a úplně nejvíc jich mám z KŠ - přestože to vypadá, že padá jen samá šepleť, v souhrnu se dají vyhrát opravdu zajímavé věci.
    Ale je fakt, že TCH teď už nekupuji vůbec a ani dříve jsem nekupovala v balíčcích, jen jednotlivě, takže ta pravděpodobnost zisku je nižší.

eli2006, evainfo a zahradnice4 tohle ocenili.
  4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nee. Zbytečná mise.

Janina0971, eli2006 a hrabenka1951 tohle ocenili.
  5. Paradoxon

Paradoxon Pisálek fóra

U zvierat kde je napísané lze získat naposledy to funguje tak že pokiaľ ich teraz nedostanem už ich nedostanem?

eli2006 tohle ocenil(a).
  6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Paradoxon,
    tyto stáje je možné získat při akci Obchodu a Daruj (OaD), ale z tajemných stájí už pak ne. Také se mohou objevit v akcích jako odměna.
    Hezkou hru

eli2006, kiki2305 a mituli tohle ocenili.
  7. burds

burds Titán fóra

Zahradnice já získala při tajemnicích růžové velbloudy a růžové včely.Ale asi musíš fakt mít nějaké štěstí.

8. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Paradoxon, já ještě dodám, že to oznámení o možnosti získat naposledy zmíněná zvířata se týká právě tohoto podivuhodného výběhu = Wolfram. V dalších už se tato zvířata neobjeví, ale v tajemkách Wolfram a těch nižších, které byly ve hře dosud, budou tato zvířata odkrytelná dál. RT rád dává do odměn v úkolech či akcích zejména starší tajemnice, proto se může stát, že možnost tato zvířata získat bude časově ještě dost dlouhá.

K akci - zdržuji se, protože v této chvíli kromě novinky nic tak nutně nepotřebuji, nemám lva a ten z téhle tajemnice vyrůst nemůže. Vzhledem k tomu, že se opakovaně marně pokouším o stromky a přesto ne a ne vyrůst mýdelník, mangrovník a spousta těch novějších, tak doufat, že mi z tajemice vyroste jeden jediný očekávaný chlívek, pokládám za příliš naivní i na mě.
    Tedy ale nosorožec coby zvíře chované farmářem - to už je fakt ZOO, ne? Opravdu moc doufám, že jeho produktem nebude slonovina coby komodita žádoucí pro pašerácké gangy...

Prepperka, maribeja a eli2006 tohle ocenili.
  9. liduška14

liduška14 Pilný autor

Já získala z tajemných růžové opice,pandy i velbloudy

10. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

No paráda, zase mi přibude další zvíře do červené knihy, a aby toho nebylo málo, tak další úkol v družstvu, vždyť ještě nemám ani lva, tak si úkol počká hezky dlouho na plnění.

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  11. lott_lott

lott_lott Stará škola

Jupí, na čtvrtý pokus nosorožec :) je vidět, že je to rozumný tvor - ne jako žirafa, které se ke mně nechtělo :inlove:

12. libakos

libakos Polobůh fóra

Koupila jsem 9 TCH a 1 nosorožec tam bylxDNa to že ze žádné TCH z úkolů nepadla žádná žirafa a to ani na druhých farmách to bylo opravdu štěstí.....

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Koupila jsem dva skoronosorožce tady a tři na mladší farmě. Uvidím, jak se prospím, možná že zítra po cestě do obchodu za obživou udělám mezipřistání v sázkovce a koupím papír s kódem za sto.. to je na 150 Fl, tedy deset podivuhodností. Víc do toho nedám, když RT dělá z novinek rovnou lištovky tím, že je před možností měnit při O&D dá do prodeje, jako teď žirafu...

EDIT 20.48: takže do sázkovky nemusím... na domovské farmě jsem si sice koupila oranžové pandy a červené opice, ale na mladší oranžové slony, mravenečníka a tlustokožce. Takže se zatím bude množit jinde... Stejně jako Pat a Mat konstatuji: "A je to!"

Naposledy upraveno: 19/1/18
  14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Koupil jsem chleba, rohlíky, salám a spoustu dalších věcí. Nosorožec stál ve frontě za mnou (fakt půltunovej týpek) a asi 20x do mě štrejch vozíkem.
    Nebyl příjemný, takže ho na své farmě nechci.

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer všem :) jsem se tentokrát vážně zapotila, než mi ten funící nosorožec vyběhl z chlívečku :oops: sem mohla zrovna koupit balíček jistoty, ale se zařekla že už né :eek:no je tady a hned dostal SK by se nezaběhl, ale určitě mu budu připomínat kolik mě stál xD

16. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak to já si první umelu krmivo a počkám si,až na mě vyběhne z tajemničky z nějakého úkolu .Dělám to tak už dlouho a mám skoro všechna zvířátka.Dřív jsem taky kupovala ,ale většinou jsem novinku nezískala,tak to nechávám na náhodě.Nemusím ho mít hned.Kdo kupuje tajemničky,přeju hodně štěstí. :)

17. lott_lott

lott_lott Stará škola

evainfo

Tak jsem to měla s žirafou a myslím, že jsem ji dokonce získala až pří následujících TCH a za nějakou dobu byla ke koupi v Rama obchodě, málem mě šlehlo :wuerg::)

18. -pechfógl-

Zase jsem se zpronevěřila svým zásadám: Měla jsem asi tři florouše a při kontrole paysef jsem našla zbyteček akorát na 50 fl. Tak jsem koupila. Z první stáje - nosorožík, dvě další si počkají do rána. Z toho plyne: Mám ho já se svým nickem ostatním zákonitě musí přistát taky.xD

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-pechfógl- vyvedu tě z omylu - ani z dvaceti kadíbudek mi nosorožec nevylezl :eek:

20. -pechfógl-

Nemáš plýtvat. Dvacet je už fakt moc.:(