Dychtiví bobři / Diskuze (9.9. - 15.9.)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 8/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

zkusíme a uvidíme - nějací bobříci jsou.

1robinsonka1 a evainfo tohle ocenili.
  2. llew65

llew65 Vážený autor

Osobní úkol splněn, ale globální se ani nehnul... Že by nikdo jiný neplnil? :cry:

3. drakobyk

drakobyk Aktivní autor

Ilew65 neplač, zkus F5 a koukni se, leze to:)

4. STYBI

STYBI Velmistr fóra

akce rychlovka - mám hotovo !!!

Lyzarka a evainfo tohle ocenili.
  5. duna.duna1

duna.duna1 Mistr fóra

Tak som neodolala, troska poslachtila, nahadzala to do uloh a osobna cast splnena....Ide to celkom fajn, takze urcite cosi prispejem aj do Globalu a uvidime....;)

6. sopti

sopti Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ja-pe,
    dárky můžeš posílat přes lištu sousedů klikem na ten modrý dáreček nahoře. Tím se ti
    otevře okno s přehledem obdržených dárků od sousedů a přátel. Příště poprosím směřuj své dotazy do správné sekce:Všeobecné dotazy.

Přeji fajn hru [​IMG]

ananuki a evainfo tohle ocenili.
  7. spuntka

spuntka Magnát fóra

Akci jsem měla rázdva hotovou. :)
    Ve stodole se krčilo skoro 900 bobrů.
    Hezkou hru všem.

1robinsonka1, blondmary a evainfo tohle ocenili.
  8. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Osobní úkoly jsou hotové :). Házel jsem tam vyšlechtěné bobry, protože základních tolik nemám, ale hlavně, že je to komplet hotové ;). SK mám jen trochu, takže něco málo našlechtím a pokračovat budu možná při případném bb víkendu :D.

9. blondmary

blondmary Magnát fóra

tak toto bola bleskovka. Úloha splnená a tak idem si v pohode šľachtiť ďalej. Dnes sa tým bobríkom geneticky darí. rodia sa vysoko
    inteligentné bobríčatáxD

10. doben

doben Ikona fóra

Já už jsem akci taky splnil a to jsem teprve 73. level, takže se to dalo.

Jestli se rozhodnu koupit SK tak určitě dnes, o víkendu mi to vždy padá míň, navíc nebudu mít čas.

Všem co šlechtí přeji hodně štěstí. ;)

11. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

Akce rovněž splněna, něco přidáno navrch do globálu a teď čekat, jak se bude vyvíjet stupnice nalevo. Kdyby to vypadalo nadějně, tak posléze ještě něco přihodíme. Teď ještě něco našlechtím, to už bude pro radost (alespoň doufám).

12. hrosice

hrosice Pisálek fóra

Tak jsem trochu pošlechtila , akce hotová , do globálu jsem přispěla a teď budeme čekat jak vysoko to vyleze :) ... 3lechtění bobrů bohužel samá genetika ... zatím jsem nikdy neměla štěstí na lepší přeskok na vyššího šlechtěnce :cry:

13. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Zatím mám štěstí. :D
    [​IMG] [​IMG]
    Zatím jsem spokojen. :)
    Hodně štěstí! ;)

14. tina_naa1

tina_naa1 Aktivní autor

Splnené,nič ťažké.Do globálu nedávam nič,nebudem nato míňať SK.Otočím ešte 2-3× vrany a končím.

1robinsonka1, Viky007 a evainfo tohle ocenili.
  15. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Taky splněno za okamžik a pokud bude o víkendu další babyboom, budu šlechtit dál a házet to všechno do globálu.

16. zizala42

zizala42 Stálice fóra

Tak akce také splněna. Teď ještě něco našlechtím a pak zase dohážu do globálu. Leze to sice pomalu, ale do 15.9. se snad polepšíme.
    Jinak bobříci padají z tulidomků fakt hezky:

17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak jsem taky udělala osobní úkol :p ať je dušička klidná (stačili albíni) a zbytek zatím šlechtím .. no dochází bobři a [​IMG] za toto na trhu asi krejcárky nedám :oops: ale

[​IMG] albínů mám hodně, tak jich dávám 56 kusů (144 000) do globálu (zbytek do šmajchl domků a ostatní šlechtěnce zkusím prošlechtit ... mi zbylo ještě přes 200 SK .. no asi ještě přidám do globálu během dalších dní obyčejné bobříky, které mám stále na ploše :p ... kupovat SK nebudu a jsem se snažila něco přidat :music: a jsem spokojená a doufám, že to opravdu dáme :p

18. tepui

tepui Mistr fóra

Osobní úkol hlásím taky splněno na šlechtím něco do zásoby a pak to dodám do globálu věřím že to dáme.

19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak nevim zda to delaj schvalne, v praci nemam cas neco procitat a cekal jsem BB na vikend, takze jsem prisel domu, hodil dlouhodobky az do rana a ted koukam - on je BB...
    K cemu jsou megacedule po startu, to co neoznami den predem ma byt videt prave jako prvni!
    No nevim, ted zas jdu pryc, takze pokud to vecer dam, tak jen par slechtencu a osobni ukol a vetsinu primo bobry...

1robinsonka1, megi1967 a evainfo tohle ocenili.
  20. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já akci špatně pochopila, úkol osobní hotov, hledám jak blázen stonek...on nikde...až nyní jsem zjistila, že tato odměna spadá do globálního.... u mě sousedi asi neplní, jelikož jsem stále v půlce prvního limitu nad erbama, který naskočil po mém dodání osobního úkolu. Tudíž se stonku nemusím ani dočkat :oops:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.