Drobné poklady (19.2.-25.2.2026) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/2/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bedlivé_oko

Bedlivé_oko Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

ahoj oldris1 a hledáš ho na farmě ?

lacrima tohle ocenil(a).
  2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mám dva dny na poslední dekoraci, jsem silně zvědavá jestli ji zvládnu, těch 30 000 mi vůbec nejde.:cry:;)

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

dasa1143 - ahoj, pokud máš na mysli dekoraci Úklidová hra, stačí udělat přesně násobič 30x za dlaždice uvnitř tvaru

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Asi neumím počítat ale uvnitř je jich jenom 29

babička-květa tohle ocenil(a).
  5. Skali

dasa1143 - ano, 29 dlažic uvnitř ti hodí násobek 30x. Uzavři okruh a musí ti to ukazovat 30x, jako na obrázku.

lacrima tohle ocenil(a).
  6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Skali děkuji já jsem se snažila dostat jich tam 30 a nefungovalo to.;)
    Tak zítra znovu

Skali tohle ocenil(a).
  7. *kikinka*

*kikinka* Rádoby autor

ziskaj nasobitel dlaždic v počte 15,pomôžte ako nato-dik

8. Skali

*kikinka* - teď jsme tu řešili násobek 30x, tak opravdu potřebuješ další nápovědu ?
    Pokud ano, tak tedy: uzavřeš tvar a v něm uvnitř bude 14 dlažic. A násobitel ti musí ukazovat 15x

15.png

Prepperka, lacrima a dasa1143 tohle ocenili.
  9. jolka134

jolka134 Perspektivní autor

Dobrý večer , je to pěkně znázorněno. Jen mě to nejde takhle spravit nebo nikdy se mi to tak ty dlaždice nedají spojit asi tu dekorku se mi nepodaří dostat.

hroudov tohle ocenil(a).
  10. Skali

jolka134 - dobrý večer,
    musíš skončit okruh na té samé dlažici, kterou jsi začala. Okruh se musí uzavřít.
    (pokud ti nějaká barva dlažice chybí, můžeš si ji vyrobit a dát kam potřebuješ )

lacrima tohle ocenil(a).
  11. jolka134

Děkuji

12. Skali

jolka134 - není zač :)
    Ať se daří

13. jolka134

Moc se mi nedaří,spojila jsem tam kruh dokonce mi ukázalo 31x a dekorka nikde ,tak nevím

14. ladafiedlerka

ladafiedlerka Pisálek fóra

ahoj připadam si už jako blázen,těch dlaždic máš uvnitř jen 29..a má nějaky vyznam ta krychle ? Už to dělá asi po osmé a pořád nic.Děkuju

15. Skali

ladafiedlerka - ahoj,
    29 dlažic uvnitř ti udělá násobek 30x. Uzavři okruh a musí ti to ukazovat 30x, jako na obrázku.
    Jestli tou krychlí myslíš rubikovu kostku, ta ta funguje jako žolík (v tomto případě již na plánku byla a je jedno, co máš v tom tvaru uvnitř za dlažice)
    • Na herním plánu se objevují Rubikovy kostky, ty lze využít jako žolíka a připojovat k vybrané barvě. Rubikovy kostky lze také vyrobit ve mlýně

Prepperka a lacrima tohle ocenili.
  16. MajkaH123

MajkaH123 Aktivní autor

Prosím, jak nebo kam mám umístit 10krát rubikovu kostku? Všechno ostatní už mám splněné:(Děkuji.

k.vitek tohle ocenil(a).
  17. Kytka2001

Kytka2001 Forum Moderator Team Farmerama CZ & SK

MajkaH123
    Stačí Rubikovu kostku 10x vyrobit ve mlýně a pak ji umístit kamkoli na hrací pole.

lacrima a k.vitek tohle ocenili.
  18. k.vitek

k.vitek Titán fóra

"Vytvoř linku se skóre: 45000"

Jak poznám, že má linka 45.000 bodů?
    Chápu to dobře, že to není "tvar", takže pospojuju obrázky a neuzavřu dotekem na 1. obrázek?

Ještě mi zbývá 23/28.

EDIT: Skali, tak je na té výzvě špatný popisek. Proto jsem tu výzvu napsala v uvozovkách, protože jsem přepisovala přesné znění, které se mi tam zobrazuje. A bylo mi to divné.
    A jak jsem teď stihla v rychlosti prolistovat prvních 5 stránek fóra k akci, zjistila jsem, že jsem nebyla jediná, kdo tuto výzvu nepochopil.
    Oki, respektuju, budu vytvářet něco podle vzoru Danky.
    Díky!

Naposledy upraveno: 23/2/26
    Prepperka a Skali tohle ocenili.
  19. Skali

k.vitek - ahoj, není to linka, ale uzavřený tvar (téměř po obvodu ! ) - viz např. obrázek ZDE
    (žádná linka ti nedá tolik bodů)

Prepperka a lacrima tohle ocenili.
  20. MajkaH123

MajkaH123 Aktivní autor

Moc děkuji,nenapadlo mě,že je to tak jednoduché:D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.